Mamici de sept-oct 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 23
Chuny spune:
Dragele mele,
Vi-l prezint pe VLADIMIR
Nasterea a fost provocata la 41 saptaùani + 2 zile (de amenoree). Travaliul a fost scurt si f violent, peridurala abea la dilatatie 7. Apoi a fost mai usor. Ramane aminitirea frumoasa si realizarea cea mai importanta din viata mea. daca va fi posibil, voi reveni cu povestea nasterii.
Cu drag, Sibylle
PS : felicitari si la restul mamicilor. Va anunt oficial ca imi caut nora :-))
amarantina spune:
Sib, Vladimir e bestial. Ma inscriu eu cu Irena.
Felicitari, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
amarantina spune:
Ileana, ce sa fac, dupa weekend am parul cretz!!
L-am tot frecat la creieri pe David s-o iubeasca pe soru-sa si acum a ajuns in extrema cealalta. In casa n-am pic de liniste ca e tot timpul peste ea si o trezeste din somn. Iar asta cand se trezeste si incepe sa urle e foarte greu de potolit. Vrea sa manance desi e satula, ii dau peste cap programul, se agita si mai rau, etc. Iar in parc David e groaznic: nu lasa pe nimeni sa se apropie de carut, nici macar pe mine sau pe ta-su, zice ca fetita e a lui. Au venit copii sa se uite in carut si a inceput sa urle ca descreieratul sa nu puna mana, ca fetita nu e a lor ci a lui, ba chiar a imbrancit o fetita care venise si daca nu interveneam cred ca o si batea! Cand e vorba de Irena nu mai asculta deloc, parca e apucat! In plus de asta urla la toata lumea din parc sa faca liniste ca doarme fetita si cica o trezesc, dar nu-si dadea seama ca o trezea chiar el! Tipa la copii: "Baaa, fi cuminte si taci ca doarme fetita!" etc etc. Iar Irena s-a trezit des (desi ea doarme nonstop cand e la aer) pentru ca el tipa intr-una si hatana carutul, dadea cu el in gropi, etc.
microbu spune:
Buna seara! (dimineata defapt...)
Azi am iesit si noi
la prima plimbarica .
Ralu, tare dragalasa fetita ai. Si noi tot deghizata in baietel am iesit azi afara
pt ca am fost ieri sa cumpar ceva hainute groase si nu am putut rezista in fata unei salopetele asa dragute...
Mephala
ai 2 baieti tare smecheri! Mor dupa obrajorii lui Teo
!
Eloise, vrei sa spui ca ti-au chinuit puiul degeaba la lampa ?!? Cu toporul ma duceam dupa ei!
Sybille, bine ati venit si sa va traiasca puiul mare si sanatos!
Despre noi nu stiu daca v-am zis ca buricelul a cazut a doua zi dupa ce am iesit din spital (la 5zile de la nastere) si se vindeca f frumos. La baita nu facem taraboi, ba chiar ne place tare mult. Afara am fost azi pt prima oara si jumatate de drum a fost fff atenta la tot si apoi a adormit. Maine avem intrevedere cu dr pediatru. Si de cand ne-am externat am pus cam 350g pe noi (in 9zile).
Eu sunt ok, dar oficial ma declar ZOMBIE, nu mai stiu cand e zi cand noapte. Dar nici nu ma bag la somn cand doarme minunea, decat daca pic din picioare
. Am slabit 10.5kg din cele 8.5 luate in sarcina
.
Sandra si gargarita
cata14 spune:
Vauva, copilul trebuie sa se obisnuiasca in marsupiu. Am citit intr-o revista aici. In ceea ce priveste varsta ... moasa mi-a spus ca e ok sa folosesc marsupiul si il si folosesc. Dupa ce plange un pic adoarmed f bine in marsupiu si apoi il pun in patut si doarme vreo 2-3 ore.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
cata14 spune:
Tasia, e bine sa-i dai dintr-un san cat mai mult, sa-l goleasca daca se poate.Primul lapte care vine e f subtire si ii tine mai mult de sete. Daca ii dai cate putin din ambii sani se va trezi frepde si-i va fi foame ptr ca nu se satura de-ajuns.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
adameasca spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Ileana, ce sa fac, dupa weekend am parul cretz!!
L-am tot frecat la creieri pe David s-o iubeasca pe soru-sa si acum a ajuns in extrema cealalta. In casa n-am pic de liniste ca e tot timpul peste ea si o trezeste din somn. Iar asta cand se trezeste si incepe sa urle e foarte greu de potolit. Vrea sa manance desi e satula, ii dau peste cap programul, se agita si mai rau, etc. Iar in parc David e groaznic: nu lasa pe nimeni sa se apropie de carut, nici macar pe mine sau pe ta-su, zice ca fetita e a lui. Au venit copii sa se uite in carut si a inceput sa urle ca descreieratul sa nu puna mana, ca fetita nu e a lor ci a lui, ba chiar a imbrancit o fetita care venise si daca nu interveneam cred ca o si batea! Cand e vorba de Irena nu mai asculta deloc, parca e apucat! In plus de asta urla la toata lumea din parc sa faca liniste ca doarme fetita si cica o trezesc, dar nu-si dadea seama ca o trezea chiar el! Tipa la copii: "Baaa, fi cuminte si taci ca doarme fetita!" etc etc. Iar Irena s-a trezit des (desi ea doarme nonstop cand e la aer) pentru ca el tipa intr-una si hatana carutul, dadea cu el in gropi, etc.
Si dintr-atata ai parul cretz deja?
Luk nu e chiar asa de posesiv, dar situatia nu-i cu mult diferita nici la noi. N-ai usa la camera fetii s-o tii inchisa? Ma rog, fi-mea nu doarme ziua, dat exact cand reusesc s-o adorm apare Luk in peisaj si pentru ca e gelos ca o legan pe sor'sa, el se apuca de trantit usi. Deja a sarit varul de pe perete de la camera unde sta Ilinca, pe cuvant. Foarte interesanta va fi saptamana asta, ca nu il duc la gradi din cauza ca-i racit... Sa vezi nervi pe capul meu pana vineri.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
microbu spune:
Buna dimineata!
Cam cat ar trebui sa manance buburuza mea la 2sapt?
Ea mai mult de 60ml nu vrea dar se trezeste la 2ore si urla de foame. Stiu ca este f lenesa si cred ca nu papa destul, de-aia i se face foame la 2ore in loc de 3...
Sandra si gargarita
osna spune:
buna dimineata si de la noi,ieri nu am mai apucat sa intru caci am fost la plimbare in parc,am avut o vreme superba.cand am venit acasa i-am dat sa suga si dupa atata s-a agitat,a dat din maini si picioruse,s-a jucat cu tati pina a vomitat tot ce mancase aproape.s-a cam speriat si el si eu dar a mai supt ce a mai ramas prin tzitzi si a adormit.
AndraPG, Dana210773 felicitari,refacere rapida si bebei mancaciosi si sanatosi!!!
quote:
Originally posted by lullabay
Andra PG,Dana felicitari!!!
Lexi "la multi ani!"
Am mai multe intrebari..poate ma lamuriti:cum va dati seama ca lui bebe ii e frig?
inainte sa plec din spital mi-au spus sa-l tin la 18-19 grade,eu ii fac in camera 22,cred ca nu-i este frig.si pediatra de acolo m-a invatat ca acasa sa nu-i pun caciula pe cap ca bebeii isi regleaza temperatura corpului in fuctie de cat de cald simt cu capul.asa ca ii pun 1-2 ore numai dupa baita.iar cand iesim afara acum ca este mai rece il imbrac putin mai gros decat ma imbrac eu,il acoper cu paturica si nu am avut probleme pina acum
quote:
Originally posted by Sibylle
Dragele mele,
Vi-l prezint pe VLADIMIR
Nasterea a fost provocata la 41 saptaùani + 2 zile (de amenoree). Travaliul a fost scurt si f violent, peridurala abea la dilatatie 7. Apoi a fost mai usor. Ramane aminitirea frumoasa si realizarea cea mai importanta din viata mea. daca va fi posibil, voi reveni cu povestea nasterii.
Cu drag, Sibylle
PS : felicitari si la restul mamicilor. Va anunt oficial ca imi caut nora :-))
Sibylle,sa-ti traiasca puisorul,este dulcic foc!sa fiti fericiti!!
Mephala teo e mortal,se vede ca-i place la aer.matei al meu numai afara ar sta daca s-ar putea.
va pupacim pe toti si sa aveti o zi minunata!
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei

Stefan Andrei (09.09.2006)