Cat de mult ajuta camerele Web ?
Fiind in cautare de gradinita, imi permit sa va pun aceasta intrebare " E de un real folos sa aleg o gradinita cu camere Web in dotare?" Eu mi-as raspunde ca DA, un DA din tot sufletul, insa vreau sa stiu opiniile celor care au copiii la gradinite de acest gen, cum va ajuta?
Raspunsuri
numeioana spune:
Dupa mine ar fi bine daca gradinita pe care o alegi sa aiba si camere...insa in nici un caz sa nu alegi in functie de acest aspect. Daca o faci, s-ar putea sa nu vezi alte lucruri, care sunt mult mai importante... conditii, dascal deosebit, numarul de copii...samd
Ioana
Anady_Diana spune:
Dat fiind faptul ca nu prea mai incredere in spusele directoarelor de gradinite, am pus acest aspent chiar in capul listei. Tu ai dreptate, Ioana, dar ce ma fac, m-am firpt o data, acum nu e valabila faza cu suflatul si in iaurt? Poate ne raspunde totusi cineva care are copilul la oa astfel de gradinita cu camere web...
CORNELIAP33 spune:
Nu stiu exact cat de important este. Nu am ales gradinita pe criteriukl acesta si pe multe altele, criterii pe care zic eu ca le aveam si in alegerile precedente si totusi m-am inselat. Asta e , se intampla.
Dar intrucat gradinita are supraveghere online imi face placere sa urmaresc singura daca Rares mananca sau nu, ce anume activitati fac si cum participa el la acestea, relatia dintre el si educatoare, si bineinteles cu colegii.
Am capatat foarte multe informatii despre copilul meu asa si am constatat ca se poarta altfel la gradinita decat atunci cand este cu noi .
Faptul ca-l urmaresc online nu are rolul de a cauta si gasi nod in papura educatoarelor sau gradinitei in ansamblu, ci doar de a-l vedea toata ziua, de a-l cunoaste si intelege mai bine. Apoi acasa pot pune intrebari pertinente despre activitatea lui si pot primi raspunsuri, altfel fiind foarte greu sa afli ceva de la el.
Atunci cand am vazut ca statea departe de plansa(el fiind miop) am rugat educatoarea sa-l puna mai aproape, cand se facuse frig afara si el ramasese in tricou cu maneca scurta, cum il lasasem eu dimineata, am sunat si i-am rugat sa -i puna jacheta de la trening si alte fleacuri de acestea. Atunci cand nu pot sa-l vad in cursul zilei fiind plecata la conferinte, cursuri, etc efectiv sufar.
Asa ca sa concluzionez mie imi place aceasta facilitate si gasesc ca este foarte benefica.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
aurelia1278 spune:
Cornelia, dar tu mai reusesti sa lucrezi, stiind ca-ti poti vedea puiul? Eu cred ca as sta numai cu ochii pe gradinita lui fie-mea si m-ar da astia afara de la job. ![]()
Ca si asa sunt dependenta de forum, dar sa mai am si webcam-ul de urmarit. 
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
CORNELIAP33 spune:
La inceput eram mai disperata si nu mai reuseam sa ma desprind de imaginile cu puiul, treptat insa, intru cam la o ora cca 2-3 minute sau daca stiu eu ca sunt niste activitati anume(optionalele de obicei)intru la ora la care sunt acestea; intru sigur la masa sa vad cum pune ciorba pe el
, (de vreo luna n-o mai pune!). Apoi am doua ore pauza pentru ca in timpul somnului sistemul online se inchide. Chiar nu este o problema. Ma descurc si mai si muncesc![]()
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
dy6 spune:
camerele web sunt un moft necesar....eu care nu am foarte mult timp sa stau pe net din cauza serviciului foarte incarcat nu ma intereseaza foarte mult....pentru mine sa fie copilul fericit cand pleaca la gradi,sa vad schimbari in comportamentul lui,sa vad ce lucreaza educatoarele cu ei si cat stie,pe voi va intereseaza mai mult locul...nu oamenii.
Gabbriela spune:
da e folositoare camera web, daca totul ti se pare ok la o gradi si decizi sa duci piticu acolo, si are camera web pt fiecare clasa si pt curte, si poti oricand sa accesezi acea camera sa vezi cum se desfasoara ora, atunci da e buna .
decizia nu trebuie luata in functie de are sau nu are camera web scoala.. asta trebuie sa fie ultimul lucru care tear determina sa alegi o gradi anume
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Tine aripioara asta, voinice
Karina spune:
Anady_Diana, nu este un moft. Si mie mi-ar placea sa-mi vad puiul la gradi, mai ales ca am oaresce semne de intrebare.
Dy6, nu m-ar incalzi sa vad copilu' plecat fericit la gradi, desi m-as bucura, daca ar minca doar din 2 in 2 si cine stie ce, ar sta mai mult cu ingrijitoarele decit cu educatoarele, sau altele.
Da, camerele web sint o solutie f. buna, dar din pacate nu sint multe gradintie cu aceasta solutie, deci nu prea ai de unde alege.
Eu una nu mi-as chinui copilul sa-l duc in celalalt capat al Bucurestiului la gradi, doar pt. ca acolo au camere web. As incerca (inca incerc) sa gasesc o gradi care sa-mi satisfaca cit mai multe din cerinte, sa fie si copilul fericit si sa pot sa am incredere si in educatorea/ directoare.
Din pacate, inca n-am gasit aceasta gradi si din pacate nici de gradinita actuala nu pot sa spun ca sint 100% multumita. Dar nu ma pling, fiindca sint doar anumite banuieli, care inca nu mi s-au confirmat.
Oricum, Anady_Diana iti doresc succes si daca gasesti vreo gradinita care sa-ti placa mult, poate-mi dai si mie un PM.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Tine aripioara asta, voinice
madade spune:
Tot in legatura cu camerele astea, ma roade si pe mine o intrebare:
Vedeti vreun motiv acceptabil pentru care o gradi care are deja montate camere video ar refuza sa posteze imaginile pe net?