Cat de mult ajuta camerele Web ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

pai accesul la acele camere ar trebui restrictionat, acces doar la parinti si directoarea sa urmareasca orele si invatatoarele, in caz ca e una bolnava si alta o inlocuieste...
mie una nu mi-ar conveni ca cine stie ce pervers sa stea 5 ore pe zi sa se uite la piticu meu.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madade spune:

cu user si parola pentru fiecare parinte, evident...

in varianta asta refuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

exact asa sunt, cu parola si acces doar pt parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DADI spune:

quote:
Initial creeata de Anady_Diana

Fiind in cautare de gradinita, imi permit sa va pun aceasta intrebare " E de un real folos sa aleg o gradinita cu camere Web in dotare?" Eu mi-as raspunde ca DA, un DA din tot sufletul, insa vreau sa stiu opiniile celor care au copiii la gradinite de acest gen, cum va ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Sa va zic si EU ceva!

Eu recomand parintilor camere web la ei ACASA. Si asa stiu si ce face bona si ce face menajera..
TOT, este online, esti bine merci la birou si vezi ce face bb!
Eh, ce ziceti de asta???
toata lumea multumita, fara surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

E buna ideea ta Linasobolina, dar cost cam mult...pentru acasa. Dar e super OK asa, cel putin din pct-ul meu de vedere (sunt un fel de "Stan-patitu")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

hello
e primul meu mesaj pe acest forum, asa ca fiti blande.
Fetita mea merge de 2 luni la o gradinita care ne-a atras prin vizionarea video on-line.Pe site ni se spunea ca putem vedea copilul de oriunde am fi :acasa, in calatorii sau la serviciu.Dar,cum afara-i vopsit gardul si-nauntru-i leopardul, aceste camere video NU EXISTA.
La sedinta cu parintii am intrebat cand vor monta, si ni s-a spus ca nu acum, ca n-au bani, etc,etc, ceea ce ma duce cu gandul ca n-au nici un interes sa le mai puna vreodata.
Ce mai teapa! Ma deranjeaza foarte tare ca ne-au mintit, dar ce pot sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Caramel, asta denota neseriozitate. Si daca au zis ca au camere Web si de fapt nu au, am mari rezerve referitor si la rest...
Eu in locul tau as discuta cu directoarea, sa-ti spuna clar cind pun camere web. Si daca nu-ti da o data sau nu se tin de promisiune, cred ca mai bine ar fi sa muti copilul la alta gradinita.
Presupun ca si pretul este marisor, avind in vedere ca au zis ca au asa ceva...

Eu sincer, in locul tau, daca dupa 2 luni n-ar fi pus camerele web, as fi cautat alta gradinita.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Karina,ai mare dreptate intru totul, si referitor la bani si la seriozitate, DAR, ma gandesc in primul rand la copil.Nu este simplu sa-l iei dintr-un loc unde abia s-a obisnuit si sa-l duci de colo-colo pana gasesti seriozitatea pe care o astepti atunci cand platesti bani multi.
De bine de rau, lucrurile merg binisor,nu sunt multumita 100%, dar... e greu si sa iei masuri radicale.

Mergi la inceput