Ati auzit de aceste gradinite?
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
Am fost azi la ABC Dino; arata foarte saracacios (mai ales ca vizitasem inainte gradinita de peste drum, Acorns). Sa nu mai zic de prizele fara protectie la inaltimea copiilor ...
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
larypet spune:
Despre gradinita Voinicelul va pot da detalii intrucat prietena mea a avut copilul acolo si a decis sa-l mute intrucat nu a fost multumita.
Gradinita Voinicelul are 3 etaje cu 2 camere pe etaj nedecomandate, deci una dintre grupele de pe etaj este deranjata tot timpul de copii care vin dimineata sau pleaca la pranz. Fiecare grupa functioneaza intr-o camera in care copii isi desfasoara toate activitatile, mananca si dorm. Cu toate ca se vrea o gradinita de talia celor mai bune nu are organizata macar o bucatarie in care copii sa poata servi masa timp in care camerele ar putea fi aerisite intrucat copii stau intr-o camera timp de 9 ore. Locul de joaca este o curte betonata in care se afla in permanenta 3 caini. Taxa lunara este de 600 lei la care se adauga masa servita in regim catering 200 lei si daca mai doriti si transport alti 200 lei plus optionalele (dans si inot pe perioada verii)care pot ajunge impreuna la 150 lei lunar. In total aprox 1.000 lei fara transport.
Joe Kindergarten de exemplu are o taxa de 650 lei si masa costa 264 lei adica 914 lei, iar conditiile sunt net superioare. Dormitor separat, camere pentru desfasurarea activitatilor, sala separata pentru dans, sali pentru desfasurarea activitatilor optionale, bucatarie proprie, sala de mese.
In concluzie se poate si mai bine cand exista putina organizare si preocupare pentru binele copiilor.
dd_alexuta spune:
fetita mea nu a invatat nici macar formulele de politete in doua luni de gradinita am intales de la ea ca nu fac altceva decat joaca si se uite la televizor ,este la gradinita MICUL LORD , o gradinita noua si destul de curata(in afara faptului ca nu au dormitoare separate) si de aceea am hotarat sa mai las fetita inca o luna sa vad daca se schimba ceva.
ciprian13 spune:
Buna ziua,
Sunt tatal Ralucai. Noi suntem de Joe kindergarden in grupa mare. In general e ok. Gradinita e locata intr-o vila langa scoala 196. E destul de spatioasa, au terasa pe care copii ies cand e cald. Ca pret: 650RON plus 12 RON/zi masa. Gradi are paza. Educatoarele sunt ok, se ingrijesc de copii, ii supravegheaza. Saptamana, vinerea, primim un fel de raport cu activitatile desfasurate de copil. Fac cam de toate (comportament (in autobus, etc), stiintele naturii, etc). La grupa mare se invata deja literele, cifrele; se dau calificative care insa, nu stiu cat de relevante sunt...
Larypet are dreptate "Dormitor separat, camere pentru desfasurarea activitatilor, sala separata pentru dans, sali pentru desfasurarea activitatilor optionale, bucatarie proprie, sala de mese." In plus bucatareasa care gateste zilnic. Ceea ce nu prea au sunt activitatile extra: au fost de 2 ori la teatru si 1 data la zoologica. Fac un fel de dans care se sfarseste cu un "spectacol" la o sala MAI.....in fine.
Noi suntem multumiti. Se vad rezultate. Spun asta comparativ cu o gradi de stat de pe vergului.
Daca bugetul iti permite... noi recomandam. Merita.
Tatal Ralucai