Ati auzit de aceste gradinite?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi26 spune:

Diana daca nu am dreptate poate ca o sa ma conving candva!!!

Dar oricum tu chiar nu sti cum sa o dai cand ti se aduc argumente ca de ex Diaconescu sas ca nu am de ce sa te las.

Chiar crezi ca majoritatea parintilor sunt iresponsabili?????
De la SD.

Mergi la inceput

Problema este ca eu nu gasesc nici un comentariu al dy6 dar va spun insa ca am mai incercat o data sa intru pe forum dar nu prea imi mergea netul si banuiesc ca atunci s-a produs incurcatursa, de aceea ai facut poate legatura fonetica intre dy6 si adi26, nu am mai intrat niciodata pe vreun forum sa scriu pana acum si poate ca eu am apasat pe ceva gresit!!!

vezi ca ai sa-mi dai un raspuns la o intrebare pusa pe subiectul: bataie de joc la gradinita S.D.. Astept raspunsul?

quote:
Originally posted by capcaunul

Na! ca s-a pierdut in neant doamna Savu alias dy6, chiar cand ma pregateam sa-i raspund! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

cat cost diana asta de la muncii?

io o am pe Alexa la Arlechino, tot pe la Piata Muncii e, cu supraveghere web.

cand am pus odata intrebari despre ea a fost cineva care a avut copilul acolo si nu a fost deloc multumit. am trecut peste si am fost sa ma conving personal. am stat 2 ore pana am obtinut tot ce am vrut, am dus si copilul sa vad daca ii place si din toamna mergem la gradi si ne este f bine.

Freia si " target="_blank">Alexa

Terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by adi26
vezi ca ai sa-mi dai un raspuns la o intrebare pusa pe subiectul: bataie de joc la gradinita S.D.. Astept raspunsul?

Este imperativ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Probabil ca doar asa gaseste ea raspuns la intrebari...fiind imperativa.
Iata raspunsul meu:...lasa-ne! spre binele tuturor!

Mergi la inceput

De ce nu raspunzi la intrebare?

Ce gasesti asa de rau in a da un raspuns, eu oricum asta cred si nu numai eu!!!!!

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:

Este imperativ?

Mergi la inceput

Care binele tuturor poate doar al tau ca sa poti barfi in continuare si abera, cred totusi ca ai unele probleme nimic sa nu-ti convina!!!

Si apropo nasa mea are fetita la Diana K. si cand i-am spus ce scri tu aici a spud si ea ca nu este adevarat ca si Diana Ionescu sau poate ca si ea este tot patroana de la Diana K.

mai multi parinti de la S.D. iti spunem inmai lasane cu aberatiile!!!???

quote:
Originally posted by Anady_Diana

Probabil ca doar asa gaseste ea raspuns la intrebari...fiind imperativa.
Iata raspunsul meu:...lasa-ne! spre binele tuturor!

Mergi la inceput

Cele doua una-si-aceeasi-Savu (ady26 si dy6) vedeti ca ati incurcat topicul...Aici nu se vorbea despre gunoiul ala de SD pe care tot ni-l aruncati in ochi... Pentru mine SD a voastra e o epava de domeniul trecutului...si chiar nu ma mai intereseaza de acel loc. Putin imi pasa cat de responsabili sunt parintii de la SD, cine are urechi de auzit - aude, restul...treaba lor. Timpul le va lamuri pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

quote:

Si apropo nasa mea are fetita la Diana K.

Ce coincidenta!!!

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Pentru fetele care cauta gradinita in sect. 4: vizitati gradinita Prichindel (e undeva prin spatele Pietei Progresu - Drumul Gazarului). Cu scuzele de rigoare ca nu am suficient timp acum pentru a va da detalii despre aceasta locatie curata si civilizata, va spun doar ca merita vazuta. Iar doamna directoare e o persoana implicata in ceea ce face (are o fetita la gradi in Franta si gradinita Prichindel e plina de idei occidentale, multe materiale de ultima generatie si sali cu adevarat folositoare - sala de sport etc). Bafta tuturor !

Mergi la inceput