zi onomastica la gradi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Am avut vineri o sarbatorita la gradi si iata cum a fost : suc de fructe ( necarbogazos ) , bomboane , mini prajiturele ( nu am primit certificat de garantie dar am incredere in parinti - nu cred ca un parinte poate fi asa de inconstient sa duca prajituri vechi stiind ca din ele mananca atatia copii, inclusiv al lui ,si acel certificat ti-l poate da foarte bine si daca sunt prajiturile de proasta calitate , acea hartie nu are valoare .Acum depinde de fiecare parinte si de posibilitatile materiale ( nu accept totusi bauturi carbogazoase si creme grele ).Pe langa acestea , farfurii , pahare de unica folosinta , paie , lingirite.Am avut in primavara o sarbatorita a carei mamica a adus pe langa tortul de fructe , suc , coifuri , si un clovn care i-a distrat pe copii , i-a invatat mici jonglerii timp de 30-40 min .Copiii au fost super incantati .Dupa ce vorbesti cu educatoarea te poti hotari daca optezi pentru bombonele si suc sau preferi ceva mai mult ( tort etc )Un lucru stiu sigur : ei sunt mai incantati de tort , de artificiile de interior pe care le punem in tort ( chiar daca nu prea mananca ei cine stie ce , pofta si distractia e mare ) .

Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mi se pare mai potrivit ca la ziua de nastere sa ducem tort si la ziua numelui bomboane, prajituri. La gradinta noastra nici nu se sarbatoresc zilele onomastice, ci doar cele de nastere si nici atunci nu aduc toti tort (insa eu o sa duc tort in decembrie, am gasit o cofetarie unde pot comanda unul in forma de ursulet)

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Cristina, mai sunt copilasi care au ziua de nastere vara, cind gradinitele sunt inchise si cred ca ei sufera foarte tare ca nu pot sa se sarbatoreasca si ei la gradi, ca ceilalti copiii, asa ca mamicile ii serbeaza de ziua numelui ca sa fie si puii lor "in rindul lumii" ;
si in plus de asta oricum piticilor le place orice fel de serbare/sarbatoare, asa ca orice prilej de party e binevenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cred si eu ca-i un motiv de bucurie sa serbezi macar o aniversare. Si copilasii a caror zi cade sambata sau duminica sarbatoresc la gradi vineri sau luni.
Robert a inceput gradinita in aprilie, de atunci au avut multi copii zi de nastere si mereu ma intreaba cand o sa vina si a lui. De-abia asteapta sa se petreaca in cinstea lui!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

noi ne-am serbat la gradi pe 15 noiembrie, cand alex a implinit 3 ani.
si pentru ca dna ne-a spus sa nu aducem tort, cel putin nu anul acesta, pentru ca ei nu stiu f. bine sa manance singuri, le-am luat ciocolatele kinder si caramele cu fructe, suc natural si multe baloane colorate(de care copiii au fost f. incantati), iar pt. doamne(educatoare, ingrijitoare...)o cutie mare cu bomboane, cu mai multa ciocolata.
la anu' servim tort!
la multi ani!

Mergi la inceput