Mamici din Arad...??? (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, nu te bat, faci cum crezi ca e mai bine. Cum mai creste Adelina in greutate?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare, intru si eu printre picaturi...Clau felicitari si tie pentru noua achizitie(la apartament ma refer).
N-ati mai zis nimik de iesit pe mal...noi am fost ieri la topogane ca a fost tare placut afara.Mamicutelor nu vreti o iesire cu pruncii?
Va pup!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sorin
Flavia sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti alaturi de comoara mica!

Alinush si eu am impresia ca am lapte mai putin decat cum aveam la Alesio, dar la mine e explicabil ca acum nu prea mananc cum trebuie(din lipsa de pofta de mancare si de timp...)...dar cu toate astea Nicolas a luat in greutate cam 1200 gr in prima luna...deci e bine!

Gabi unde-s pozele promise???????

Fetelor voi ce scutece folositi la gandacei?Ca si la noi iese pisu din scutec si le-as schimba cu altele....Pampers folosim si noi...dar cred ca v-ati "prins".
La Alesio i-am luat acum cateva zile Libero(pentru cand doarme)up&go(din aia tip chilotasi), dar si din astea ii iese....
Pana acum am avut Pampers si cand se trezea era ud de la axila pana la calcaie...si patul era leoarca, fireste!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, pozele sunt pe drum. va anunt cand sunt gata.
Eu am acum pampers din Ungaria, dar e acelasi "bulshit". sau o fi fata mea prea kkcioasa, nu stiu ce sa mai zic. O sa incerc si libero. Am auzit ca sunt cle mai bune.

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Am pus poze
Sorin la multi ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa!

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiaclau spune:

Ioana, apreciez ca ti-ai dat seama ca ai gresit!
Apreciez ca ti-ai cerut iertare !Esti super!Exact cum te stiu.Nu te-ai dezmintit deloc.
Stai linistita ca nici eu nu mai am ce sa-ti spun!Sufar foarte tare sa vad ca nu o sa-mi mai scrii niciodata.
Dar tu esti sigura ca nu mai ai nevoie de mine? Ca ai mai plans o data sa te iert si apoi ai batut de mai multe ori la usa mea,si eu ti-am deschis-o. De data asta ai trantit-o prea tare.
Succes pe viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mai , mai , dar ce tort ati avut , ce fel era ? Am vazut bine, era teren de fotbal ? era si Alina33 pe acolo ? l-am recunoscut pe Dragos.
Gabi voi ce apartament aveti, nu e ca si a lui Cristina Laza ?mi se pare mult mai spatios .

La multi ani Sorin ! Flavia sa-ti traiasca sotiorul !

Alinus ce mai e nou ?
Maggda ?
Cristina cum merge renovarea ?
Alina eu sunt pentru intalnire, oricum tot pe acolo ne facem veacul zilnic
Maria pe unde umbli ? nu-ti iei concediu prenatal ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Nico, tortul a fost diplomat cu fructe(facut de mine). Ai vazut bine , era cu tern de fodbal.
Apartamentul nu este asa cum al fost al Cristinei. Este cu 3 camere, iar camerle sunt mari. Ei au avut cu 2, iar apartementele cu 3 camere din blocul lor sunt mult mai mici si au numai o baie.

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ihi..ihi , fain ca aveti 3 camere, noi suntem cu 2 dar sunt mari(zic io).

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

LA MULTI ANI SORIN!!!
Flaviutza sa-ti traiasca sotziorul!
Gabi super tortul!Da ce gospodina esti!

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput