Mamici din Arad...??? (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi am vazut si eu pozele(vezi ca link-ul din semnatura trimite tot la pozele Ioanei...)!Mi-a placut cum studiau piticii tortul....care m-a cam facut sa salivez...!

Nico tu ce mai faci???Ce face Mel?

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Sorin!

Flavia, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti alaturi de puisorul vostru.

quote:
Alina, nu te bat, faci cum crezi ca e mai bine. Cum mai creste Adelina in greutate?

Diana, cand am iesit din spital avea 3210 g, la 1 luna avea 4090 g si acum are 4600 g. In a doua luna mi se pare ca a pus mai putin.

Ioana, asa patim si noi cu pampersul, nu stiu de care sa cumparam. A pus mult Nicolas in prima luna.
Eu tot fac comparatii cum era Dragos, 1200 g a pus si el in prima luna si in a doua a pus 1000 g.

Gabi, am vrut si eu sa-mi cumpar scutece din Ungaria, dar mi-a zis cineva ca tot asa proaste sunt. Sambata a fost la noi verisoara lui Calin din Austria si ea se plangea de pampersuri ca sunt tare aiurea, zicea ca vrea sa le scrie o scrisoare, deci peste tot sunt asa.
Frumoase poze si pitici super frumosi.

Alina33, ce mare a crescut si Dragos!

Nico, nimic nou!

A, uitasem, Dragos tuseste groaznic. Mi-e tare frica sa nu se imbolnaveasca si Adelina.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudiaclau

Ioana, apreciez ca ti-ai dat seama ca ai gresit!
Apreciez ca ti-ai cerut iertare !Esti super!Exact cum te stiu.Nu te-ai dezmintit deloc.
Stai linistita ca nici eu nu mai am ce sa-ti spun!Sufar foarte tare sa vad ca nu o sa-mi mai scrii niciodata.
Dar tu esti sigura ca nu mai ai nevoie de mine? Ca ai mai plans o data sa te iert si apoi ai batut de mai multe ori la usa mea,si eu ti-am deschis-o. De data asta ai trantit-o prea tare.
Succes pe viitor!

Nu te supara, dar asta puteai sa-i scrii la Ioana pe mail sau pe PM, mai ales ca si ea tot pe mail ti-a scris.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, si noi am chemat-o pe dr. sambata ca Tudor avut febra vineri seaara , tuse si muci si am vrut sa stim daca putem face chef. D-apoi toti au fost cu muci si au tusit sarcutii. A zis ca nu are nimic la plamani , ci are gatul plin de mucozitati si din cauza asta tuseste. Si ioana are muci, dar nu a facut febra.
Si eu sunt necajita ca nu pune Ioan cum trebuie pe ea, dar nu am zis nimic , pentr ca sigur ati fi saritla mine( eu cu cel mai baban bb).
In prima luna a pus 800 g, in saptamna 5 nimic, iar in saptamana 6, 250g. Deci acum, adica ieri la 6 sapt are 5250 g Lapte am observat si eu ca nu am asa cum avut cu Tudor, dar nu am de gand sa-i dau supliment.
As fi curioasa sa-i fac proba suptului, dar nu am cantar electronic.Nici eu nu mananc aaa cum trebuie, as mc numai dulciuri, de mancare gatita nu prea vreau sa aud. Nici nu prea am chef sa gatesc, mai ales supe.( Acum sunt cu cutia de finetti in fata)

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiaclau spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

quote:
Originally posted by claudiaclau

Ioana, apreciez ca ti-ai dat seama ca ai gresit!
Apreciez ca ti-ai cerut iertare !Esti super!Exact cum te stiu.Nu te-ai dezmintit deloc.
Stai linistita ca nici eu nu mai am ce sa-ti spun!Sufar foarte tare sa vad ca nu o sa-mi mai scrii niciodata.
Dar tu esti sigura ca nu mai ai nevoie de mine? Ca ai mai plans o data sa te iert si apoi ai batut de mai multe ori la usa mea,si eu ti-am deschis-o. De data asta ai trantit-o prea tare.
Succes pe viitor!

Nu te supara, dar asta puteai sa-i scrii la Ioana pe mail sau pe PM, mai ales ca si ea tot pe mail ti-a scris.

Asa am vrut, dar nu am putut, ca mi-a pus adresa la spam.Ce sa fac, si eu sunt pestioaica si sar cand sunt calcata pe coada !

Mergi la inceput

Gabi,chiar acum am mancat si eu finetti pe paine.
Eu am cantarul electronic imprumutat de la cineva, au si ei bb mic si tot il mutam de la unul la altul.
Eu am facut proba suptului pe 24 de ore asa cum mi-a zis dr.,(atunci cand a fost la noi) a zis ca trebuie sa suga 700-800 ml/24 de ore si daca nu suge atat sa-i dau supliment, eventual cu seringa. Am facut proba si a supt doar 600 ml sau 600 si ceva, nu mai stiu exact, dar eu nu i-am mai dat supliment. Acum sa vedem, azi a supt tot asa des, dar i-am dat doar de la san. Vad ca de cateva zile are iar colici si ma bucuram ca au trecut ca nu a mai avut in ultimul timp.
De gatit ce sa zic...nu am nici un chef...niciodata nu mi-a placut

Mergi la inceput

Chiar acum se discuta despre pofta de mancare scazuta pe topicul mamicilor....si eu sunt la fel ca voi....nu am pofta de mancare....dar baiul e ca nu as manca nimic!...sper totusi sa-mi revin....pana atunci traiesc cu prenatale!

Chiar asa: voi ce mai faceti bun de mancare?As face ceva bun...si nu stiu ce......
Aseara am terminat in mod oficial cu pusul muraturilor: am pus si ultimul butoi!Acum asteptam sa se mureze.......(eu mai putin, ca il doare pe Nicolas burtica dupa ce mananc...am incercat cu castraveti murati...)

Pupici!

Pagina Alesio&Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Uffff, mai am cam 4 saptamani pana intru in prenatal :((, acum am 28 saptamani. Asa as bea o bere rece sau un martini cu gheata si lamaie ....!!!!!!!!!!!!!!!
Acum fac inventarul la hainutele lui bb, am decat 4 body-uri, cred ca sunt prea putine.
Joi mergem iar la doctor la control.
De ce se face vaccin antitetanos la 32 saptamani?

Pupici!

PS: am reusit cu pozele: http://community.webshots.com/user/maria_rubi

Maria Rubi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maria_rubi

De ce se face vaccin antitetanos la 32 saptamani?

Pupici!

PS: am reusit cu pozele: http://community.webshots.com/user/maria_rubi

Maria Rubi

Vaccinul e pentru profilaxia tetanosului la bb la nastere.

Mergi la inceput

Maria la ce medic esti?
Poze cu burtica nu ai?Ca pe astea le-am vazut!

Noa fetelor , ceva idei de mancare?Felul 2!Nimeni , nimic??

Pupici!

Pagina Alesio&Nicolas

Mergi la inceput