Mamici din Arad...??? (54)
Raspunsuri - Pagina 7
pufymic spune:
Clau m-ai facut curioasa!Unde-i Staer asta?Ca habar n-am(ma interesez din timp....sa fiu informata pe cand om ajunge si noi la casa noastra...(chiar daca mai e ceva pana atunci)....
Si in ce consta mobila din camera lui Raul?cate corpuri are?Si cea de bucatarie?
Daca crezi ca le plictisim pe fete , trimite-mi te rog un PM cu informatiile(cand ai timp).
Pupici!
Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Povestea nasterii lui Alesio
DianaR spune:
La multi ani Tudor! Sa cresti mare si sanatos!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Clau m-ai facut curioasa!Unde-i Staer asta?Ca habar n-am(ma interesez din timp....sa fiu informata pe cand om ajunge si noi la casa noastra...(chiar daca mai e ceva pana atunci)....
Si in ce consta mobila din camera lui Raul?cate corpuri are?Si cea de bucatarie?
Daca crezi ca le plictisim pe fete , trimite-mi te rog un PM cu informatiile(cand ai timp).
Pupici!
Pagina Alesio&Nicolas
Ioana, uite aici site-ul lor http://www.staer.ro/catalog.html
Sufrageria mea se numeste "Biblioteca Ella", bucataria e "Clara" (dar pe alte culori). Camera lu Raul vad ca nu e site, am inteles ca e produs nou. E formata dintr-un dulap mare cu 2 usi, un birou pe colt, care are si ceva dulapioare deasupra (super misto), pat de o persoana si o noptiera. E alba cu albastru si pe usi are niste cercuri albe de toate marimile. Asta mi-a placut la nebunie. La magazin (e la Gara, in fostul Jaguar, fosta cantina a Vagoanelor ) e expusa cea care n-are biroul pe colt si e mai ieftina.
pufymic spune:
Clau merci mult!M-am uitat in catalog(ce shod se deschide) si mi-a placut fff mult mobila pe care ti-ai ales-o!Au mobila chiar faina!
Pupici!
Pagina Alesio&Nicolas
Melania 14 spune:
Nuuuuuuuuuuuuuuu plictisiti pe nimeni ,Clau si pe mine ma intereseaza asa ca si pe Ioana
Poze Gabi ?
Diana azi cred ca ne vedem afara ,la voi la bloc
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
gabitzica spune:
Nico, e foarte faina rochita de botez a lui Mel. Din ce material e? pare mai grosuta.
O sa pun si poze, dar trebuie sa mai primesc si atunci fac o selectie, ca sunt prea multe.
Diana, ce productiva esti!!!
Poze
Poze Ioana
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Diana azi cred ca ne vedem afara ,la voi la bloc
poze
Perfect. Ne vedem afara.
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
alinamoro spune:
Salutare!
Azi i-am dat prima data la Adelina lapte praf...nu dati tare! De 2 zile mananca foarte des ceea ce nu s-a mai intamplat in ultimul timp, am pus-o la san aproape in fiecare ora si de fiecare data manca. Azi dupa masa dupa ce a supt din ambii sani plangea si isi manca mainile si suzeta, i-am facut lapte praf si a baut 50 ml dupa care s-a linistit, a trecut 2 ore si vad ca nu mai vrea papa.Am vrut sa ma mulg si nu era nimc(dupa ce a supt ea).
Clau, e foarte fain mobila care ati ales-o, am studiat si eu catalogul si au produse fain.
Revin...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
Melania 14 spune:
Gabi e dintr-un bumbac foarte gros, ca sa zic asa . Daca esti curioasa iti sta la dispozitie si daca nu, asta e . Selecteaza poze si pune-le.
Alina nu dam tare, tu hotarasti ce si cum e mai bine .Mi-aduc aminte ca si mel a preferat laptele praf, adica i-a placut , cred ca v-am mai zis.Poate tine si la tine cu amandoua "sursele" xa si la Flavia .
No retrag pozele cu zana Mel in "puta" goala ca sa nu stimulez imaginatia nimanui, desi era cu taica-su.Dar vorba Dianei, poate asa e si mai coolllllllll .
Clau faina mobila , dar eu m-am cam enervat cu paginile lor, sicer.
Maria hai pune si alte poze cu tine si Mara .
poze
alinamoro spune:
Nico, eu sper sa ramanem la tzitzi, nu la biberon cu lapte praf. I-am dat cu tetina de la Avent care are o gaurica fffff mica, sper ca s-a chinuit un pic.
Maria, am vazut si eu pozele voastre, frumosi miri ati fost.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2