Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Multumim Valen.

Diana, vai ce dragut si ce cadouri frumoase a primit. Tortul e bestial se vede ca Mihnea a fost fascinat de el.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

hai mai repede miflore, ca nu te putem asteptaaa . recupereaaaazaaa...

diana, ce de copii la aniversarea lui mihnea ! si ce de cadouri a primit! merita, ce mai!
ca am vazut buburuza cu lumanarica: am exersat la greu cu radu cu 2 sapt inainte de ziua lui sa zica "pa", "bravo" si sa sufle in lumanare. normal ca n-a facut nimic din toate astea la ziua lui . dar avea un balon in mana cand i-am adus tortul, iar el a dat cu balonul in lumanare, balonul s-a spart, lumanarea s-a stins, el a ras, noi am aplaudat... merge si-asa...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

cat despre felicitarile voastre pt mine, ce sa mai, ma intimidez de tot . nu vreau sa cotropesc in halul asta forumul cu viata mea personala...
va multumesc mult!

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, nu mai pot tine pasul cu voi. Dar l-am admirat pe Mihnea al Dianei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

miflore, grabeste-te incet, ca poate va ajung si eu....mai fetelor, pai eu nu mai apuc sa mai scriu nicmic in ritmul asta, pana raspund eu, se inchid subiectele....

una peste alta am retinut ca Ramona s-a mirat ca merg cu Milan de manutza pe strada....vroiam sa spun ca am si un secret, cata vreme ii cant "furnicuta toata vara..." sau "un, doi, un doi, haideti toti in pas cu noi..." merge super. cand ma opresc din cantat incepe sa o ia pe aratura...acum serios, am mare noroc ca e un baietel cuminte si ascultator, imi da mana singur si site ca in parc poate merge liber unde vrea!

citisem ceva legat de taiatul unghiilor...Sa-i dea D-zeu multa intelepciune ioanei de la care am "furat" ideea cu pila...ii place asa de tare , cred ca il gadila la degete. Acum e in sfrarsit o activitate placuta taiatul unghiilor!

felicit si eu pe Kristinutza....uite asa am mai ramas fara o mamica in parc!! si la multi ani sarbatoritelor de azi Anya, Teodora si Mayanna! sa cresteti mari, frumoase si destepte!!!

legat de ghetutze, eu i-am luat din Franta, din carrefour Bercy doua perechi la reducere una cu 8 euro (da da vedeti bine) si una cu 17, din piele si pe afara si pe interior, exact cum ne-a recomandat dr adica fara talonete, cu talpa nu foarte rigida, cu varful mai in sus (adica talpa vine un pic peste varf)...sunt foarte incantata de ele!

eu am niste emotii foarte mari legate de ziua de maine...am pregatit o petrecere cu copii care sper din tot sufletul sa iasa foarte bine! iar sambata luam motzul...iar duminica ramanem singurei ca pleaca tati in maramures o sapt... Apropo de asta, sa ma laud si eu cu sotul meu care a obtinut premiul II la un concurs de fotografie din cadrul targului international de turism! il pupam dulce pe premiant!!

haideti ca va las...ma duc sa rememorez contractiile! pup u

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

rememoreaza, bianca! si sa stii ca nu numai ramona s-a mirat de cumintenia lui milan, ci si eu, dar n-am apucat sa zic. radu n-ar merge in nicun caz asa frumos atata amar de drum. dar nici eu nu stiu sa cant asa frumos ca tine .
am stat azi o gramada prin parc, dar era cam golutz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani pt Anya,Teodora si Mayanna
Anya sa iti traiasca printesa mare,sanatoasa ca frumoasa este

alinam felicitari si multi ani fericiti alaturi de sot

kristinuta felicitari pt noul job si ma bucur ca totul este bine

am admirat pe mihnea care este un dulce,dulce

danalucia l_am admirat si noi pe Alberto si il motocim si noi daca el ne-a motocit

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Va multumesc mult tuturor celor care mi-au felicitat printesa. Acum este deja o domnisoara si mie tot parca nu-mi vine sa cred ca am un copil. Vorbeam mai demult cu valen ca poate si atunci cand s-o marita fetele, noi tot cu gandul la nastere o sa fim si o sa ne miram nevoie mare ca avem copii .

Nu am cu ce sa o laud in mod deosebit; banuiesc ca face cam ce fac toti copiii de varsta ei. Doar ca ea este a mea si mi se pare ca alta mai minunata nici ca ar putea sa existe.

La multi ani si "colegelor" sarbatorite astazi, Mayanna si Teodora.
Felicitari Alina pentru aniversarea casatoriei. Ce frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Iata ca sunt prima care spune LA multi Ani Milan, Fabiano-Antonino si Alexandra Denisa ! Sa aveti o viata minunata!

Si in alta idee, Ioana, Irina, fetelor facem vreo intalnire in acest weekend?

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

trebuie sa spun ca vad c ain sfarsit imi intra si mie mesajele corect ca sa nu mai par mama omida

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput