Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 11
maddy77 spune:
kristnuta,norina .multumim
Azi am facut curatenie in dulapul din balcon,am aruncat toata incaltaminea care n-o mai port si in concluzie trebuie sa-mi cumpar de incaltat,poate il scot maine pe sotul in plazza
Fii mea a progresat azi cu mancarea,a mancat 2 masline,o felie de cascaval si niste saratele,de orez si morcov nici pomeneala.
A mai facut un kk diareic,bine macar ca nu sunt multe..dr mi-a zis sa-i dau in continuare antibiotic si daca se indesesc scaunele atunci sa-l intrerup.Ii dau si ecoflorina 1 fiola pe zi,oare sa-i dau 2,ca pe prospect scrie 1-2.Voi cate ati dat?
karmenutza spune:
La multi ani, Dinu! Sa cresti mare, frumos, sanatos, destept si sa asculti pe mami si tati!
Catalina
Tonnia spune:
La multi ani, Dinu!!!
Multumesc de urari!!!
Karmenutza, mai povesteste si tu cate ceva!
Kristinutza, felicitari, esti tare de tot cu noul job!!! Si, La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii de la Raducu!
Eu am amanat petrecerea pana pe 4 nov, atunci facem si taiem si motul. n-am fost in stare sa ma organizez, imi trebuie un manager de criza. Asa ca azi mancam tort in familie si bem o sampanie.
Dinu are doar 8.550 la 1 an, cred ca e in topul baietilor, dar pe cuvant ca nu pare slab, si vreo 76-77 cm, merge cate 10-15 pasi, are 7 dinti si e f.f.f. vesel. Stie o gramada de lucruri, apropo de 'aport', imi aduce de toate, masini, telecomenzi,papuci, pantofii lui sau ai nostri, tot ce-i cer si poate sa care. Dar mi le da greu, le aduce dar nu prea vrea sa le dea. In schimb, mare lucru nu spune, mama, tata, da si altele pe care nu le inteleg, de ex. cand e suparat spune tot timpul 'nana' si parca vrea ceva atunci, nu-mi dau seama la ce se refera.
dana_lucia spune:
si de la noi azi. Felicitam toti sarbatoritii zilei cu o mentiune speciala pentru Dinu (Tonnia) care implineste azi primul anisor! "La multi ani!" si numai bucurii!
Am citit despre propunerea cu revelionul parintilor si copiilor, super idea! Va dorim bafta multa cu organizarea si inca de pe acum petrecere frumoasa.
Duminica placuta tuturor!
Dana Lucia si Alberto
mary ilie spune:
LA MULTI ANI, DINU!
PETRECERE FRUMOASA!
la noi plua cu galeata....inca de ieri....ce plictiseala.....
am mai pus poze noi, cele mai recente in albumul nostru de un an
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
imi spune si mie cineva cate mg. are o fiola de vit. C ???? va rog!!!!
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
Diana30 spune:
Tonnia,sa-ti traiasca printu,sa fie sanatos si norocos,sa-ti aduca numai bucurii!
La multi ani,Dinu!dx cc)urare de la Mihnea)
Mary,Andrei e la fel de frumos cum il stiam.V-ati adaptat pe acolo?
karmenutza spune:
Mary, eu stiu ca vitamina C pastile are 200 mg si Vitamina C fiole are 500 mg. Bine ca ai revenit pe forum, acum cateva luni te dadusem disparuta.
Tonnia, ce sa va povestesc? Cum se culca fii-mea in fiecare noapte dupa ora 12? Si vrea sa topaie toata noaptea? Sau cum nu mai are ea asa pofta de mancare ca pe vremuri? Sau cum nu mai bea lapte mai mult de 150 maaaaaaxim 200 ml la o masa? Sau cum se opareste la pasa in doi timpi si trei miscari? A avut si rani!? Sau ca ne luptam si acum cu mucii? de marti? Am fost la Stanciu si ne-a schimbat tratamentul. Nu ii mai dam ce ii daduse dr de fam. Cum doarme ea pe parcursul zilei maxim o ora si seara nu vrea sa se culce? Daca v-as povesti toate astea a-ti ajunge si voi la aceeasi concluzie ca si mine: s-a stricat cupilu'! S-a ales praful de programul ei frumos! Asa...daca nu va povestesc, o sa aveti impresia ca am un cupil perfect .
Catalina
codruta_grg spune:
Ma gandeam eu ca ce o intereseaza pe mary ce cantitate are o fiola... Dar acuma vad ca nu am citit cum trebuie, eu i-am dat in ml, nu in mg . Asa e cum zice karmenutza, 200 si 500 mg (0,20 g si 0,50 g).
Mie de cand imi mananca ca un om mare, seara nu isi mai bea tot lapticul. Cred csa trebuie sa ii impuitnez masa de seara, sa bea tot lapticul.
Gata, plec, ca de ieri ne-am mutat inapoi casa (si inca nu-i mufat cablu)
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi