Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mama Noeliei asta e muzica ambientala nu? cred ca o am eu ...da cum ti-o trimit, cel mai usor mi-ar fi pe mess cu send file , da nu am adresa ta .....

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Alina ti-am trimis pm cu adresa mea de yahoo.

ar fi super daca ai avea-o.

e melodia de la reclama Petrom care ma bantuie de vreo doua saptamani...si cum nu stiam cine canta am scris mail la petrom si am intrebat.

si daca vreti poze noi

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Kristina, la multi ani si petrecere frumoasa miine!
Irina cuscra, super ideea cu revelionul, o sa vorbesc si eu cu al meu.
Irina Noeliei, esti culmea cu vorbitul la Petrom. M-ai facut curioasa si am cerut si eu Alinei melodia. Eu nu mi-o amintesc din nici o reclama.
Maddy, imi pare rau ca nu maninca Bianca; momeste-o cu ceva ce stii sigur ca-i place.
Anto, drum bun si petrecere frumoasa la Carmi.

Ma enerveaza ca tot ii curge nasul copilului, ca tre' sa aminam vaccinul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana nu ti se pare cunoscuta pt ca nu e melodia aceea ....cred ca cel de la petrom a incurcat spoturile ...i-am scris iar mail dupa care mi-a venit inapoi mail ca pana luni nu e nimeni.

soon soon vine si melodia mea!

tot de pe pagina petromului am coborat spotul in sine si l-am ascultat toata ziua...si are 30 de secunde

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

innaa, ia da-mi si mie linkul direct, sa ascult piesa rivnita.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

daca-mi dai id de messenger ti-o trimit daca vrei

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Neata,

se vede ca e we,nu e nimeni pe aici

Ioana,mersi.Nasol cu mucii lui Miruna...sper sa treaca mai repede.Si noi am tot amanat vaccinul de pe la 11 luni,priorixul.

Bianca e mai bine cu gatul,nu mai are febra si are energie...aseara nu a vrut deloc lapte,a baut ceai si a adormit.De dimineata i-am mufat prin somn 150 ml lapte...Si acum mi-a facut o frumusete de diaree...nu pot se cred,sigur e de la antibioticul asta,scrie si pe prospect ca da diaree.I-am facut ceai de menta si ii dau niste hidrasec si vedem,e abia a treia zi de antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

maddy, succes in batalia cu kkceala. in general antibioticele duc la diaree. si de-aia de mai lunga durata.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Maddy, sanatate multa Biancai si sa se faca repede bine !Si Teodorei i-am dat 5 zile antibiotic, dar in toata perioada i-am dat zilnic banane sau orez ca de obicei se constipa de la ele si am vrut intr-un fel sa previn kkriseala. A facut mai moale ,dar am avut norocul ca nu a facut diaree.Off, sa treceti cu bine peste toate Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani lui Andra, sarbatorita de azi! Si pentru ca miine am un program incarcat si nu stiu daca resuesc sa intru, vreau sa-l felicit in avans pe Dinu, care va implini un an!

Antonia, sa va traiasca Dinu, sa creasca mare si sanatos! Si sa te ajute cu bb2.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput