40 cu + sau - (cap28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am sosit!cu frigul de pe la noi...cand am putin timp, ma incalzesc caci aici unde e calculatorul nu am soba.Trebiue sa il mut in dormitor!O sa il mut in acum in weekend ca nu se mai poate!Va invit la cafea!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineata fetelor!

Hop si eu la cafeluta!
DOINA,da a venit frigul,asa ca muta-ti calculatorul la caldurica sa nu racesti,ca eu chiar ma intrebam ce-i cu tine ca nu ne-ai mai facut cafeau de mult!Ai grija de tine!

KIKINA,imi cer scuze dar in graba mea am avut impresia ca e CICINA ,asa ca iti urez si eu bun venit!Si asa cum au zis si fetele,un test ar fi ok dar si o vizita la medic n-ar strica!

GABIBARTA,un weekend frumos tie si copiilor tai!
CARMI,nu stiu cum e la tine dar la noi ploua si e urit tare!de frig,nici nu mai spun!
CICINA,dar la voi cum e vremea?
DOIBEBEI,salutari la Craiova!

Va las ca trebuie sa plec sa cumpar un cadou,copilul fiind invitat luni la un party!

Un weekend minunat tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Buna fetelor!Ce faceti?eu sunt aici!inca nu am mutat calculatorul caci mi-e greu cu atatea fire...dar o voi face maine!Va doresc un weekend placut!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

Mi-am facut testul: a iesit negativ, Slava Domnului! Pentru siguranta, il voi repeta peste cateva zile si apoi... voi astepta. Carmi, mi-era frica sa nu patesc ca si cumnata ta. Am totusi 48 de ani si 2 baieti marisori! Oricat mi-ar placea mie , chiar ar fi fost prea de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

fetelor......ma primiti si pa mine linga voi ca singurica e tare frig si ceaiul se raceste repede.

Mergi la inceput

Kikina, ma bucur ca testul a iesit negativ, cand trece timpul peste noi, apar problemele!
Ce faceti fetelor?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Iar nu a facut nimeni cafea?
Ceai vad ca a facut KEN,careia ii urez bine ai venit la noi si sedere lunga si placuta!
DOINA,hai ca-ti dau eu cafeluta astazi,nu e Jacobs,dar e buna si aromata!
KIKINA,ma bucur ca problema ta s-a rezolvat,totusi zic inca o data ca e bine de mers si la doctor!

Restul fetelor nu mai veniti la discutii?

O saptamina minunata tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

ŽNeatza si de aici !
Cafeluta buna...s-a terminat !
Kikina, bine ca te-ai linistit !
Bine ai venit, Ken ! Fetele noi, mai povestiti-ne despre voi.
La noi a venit frigul, brrrr...
Va doresc o minunata saptamana !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ken, bine ai venit!
Kikina, ma bucur ca nu e bb, sper sa fie doar perioada schimbarii si nu ceva mai grav.
Eu m-am razboit cu soacra ieri, m-a dat afara din casa... am scris detalii la legislative daca aveti rabdare sa cititi:((((

Mergi la inceput

Gabibarta,chiar nu stiu ce sa-ti spun!
Am asa un gust amar!

Dar tu esti puternica si vei trece peste toate astea!

Dana

Mergi la inceput