40 cu + sau - (cap28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Gabi, ce-ai facut?
M-am gandit azi la tine.
Fetelor, un ceai, ceva?

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

Gabi, cum a fost? chiar daca nu am aparut de mult pe aici sa stii ca m-am gindit la tine si ti-am tinut pumnii..

te pup si-ti doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

mersi, tot maritata (inca) Urmatorul meci pe 7 dec. Sper sa nu apucam aniversarea casniciei noastre impreuna, asta va fi pe 13 dec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

M-am tot gandit unde sa postez si cred ca aici, la "40+", e de mine (desi, in cazul meu, e 40++++.... , adica 48!). M-as fi dus la "Femina intim", dar cred ca aici pot primi sfaturi mai... avizate, tinand cont de varsta. Uite ce-am patit: mi-a intarziat ciclul 10 zile si sunt intr-o panica totala. La doctor e prea devreme sa ma duc si nu stiu daca un test de sarcina ar fi chiar concludent acum. Pana sa capat un rezultat cert, va intreb pe voi, poate ati trecut prin asa ceva: poate fi un simptom de perimenopauza sau chiar e posibil sa fi ramas insarcinata? "Protectia" a fost aceeasi ca si pana acum, "calendarul" s-a mai modificat in ultimile luni, dar am tinut cont de el... Hai ca parca-s adolescenta nestiutoare, dar asa de tare m-a luat prin surprindere si asa sunt de speriata incat zau daca stiu ce sa fac in faza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Tineretilor,pe unde umblati?

GABIBARTA,lasa nu fi suparata ca mult a fost putin mai este!
DOINA,dar pe unde esti ca nu te-am vazut de mult?

Un weekend minunat va doresc si mai caldut daca se poate (ieri am vazut primii fulgi de nea din iarna asta)!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Kikina, bine ai venit la noi!
Sper sa n-ai probleme deosebite, dar de siguranta fa-ti un test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

Mersi pentru urarile de bun venit! Da, o sa-mi fac un test, ca nu mai am rabdare sa astept pana la consultatia medicala. Dar vroiam sa stiu daca ati avut si voi astfel de intarzieri acum, la "maturitate". Si daca da, care a fost pana la urma cauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Kikina, eu am avut trei luni intarziere, am facut toate testele si... nimic. Se poate intampla ca la o anumita varsta sa incepi cu dereglarire. Fa-ti un test si apoi asteapta daca nu ai alte probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bine ai venit, Kikina ! Vorba fetelor, fa-ti un test...eu nu pot decat sa te sperii (sau dimpotriva, depinde ce-ti doresti), cumnata mea a patit ca tine la 50 de ani si acum are copil de doi ani.
Eu am fost ´dereglata´ toata viata in acest sens, d-aia eram in luna a 2-a si nici nu stiam...
Gabi, las ca greul a trecut, mai e un pic!
Va pup,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna seara!

bun venit kikina!

cauza intirzierii poate fi stresul, alimentatia, vremea si multe altele...deci eu zic sa mai astepti un pic

salut toate fetele si va doresc we placut!

Mergi la inceput