BATAIE DE JOC LA SCOOBUY-DOO!!
Raspunsuri - Pagina 3
adi26 spune:
DRAGA PATROANA NU ARE PROBLEME SI NICI GRADINITA TIPA ASTA ARE PROBLEME
quote:
Originally posted by Field_mouse
E ingrozitor ce se intampla!!! Mai ales ca platesti o gramada de bani!!!
Inca o data tind sa dau dreptate unei cunostinte, care a fost educatoare si la o gradinita de stat si, un timp, la o gradi privata, dupa ce tot la stat s-a intors. Ea mi-a povestit, ca gradinitele de stat sunt cu mult mai des verificate (de mai toate organe abilitate), ca mancarea e cu mult mai buna si mai variata, etc., etc., etc. Singurul neajuns este nr. mai mare de copii in grupa (dar sunt si 2 educatoare, nu una). Tot ea mi-a sfatuit sa-mi dau copii la o gradinita de stat, in nici un caz la cea privata.
Nu pretind ca detin adevarul absolut, pur si simplu, mi se pare groaznic ce a povestit Anady_Diana, dar sa si platesti pt. batjocura asta 8 milioane mi se pare absurd. "Sefa" isi urmareste interesul - venit cat mai mare, cheltuieli cat mai putini. La stat macar poti sa faci dreptate - sa depui plangere la inspectoratul abilitat, dar aici, ce sa faci?
Cred ca sunt si gradinite particulare exceptionale si dne directoare de treaba, numai ca in ultimul timp 2 prietene de ale mele si-au retras copii de la gradinite private si le-au inscris la stat (si inca una este in curs de a o face). Pacat ca e o "afacere in stil romanesc", cand pe primul loc sunt castiguri, nu bunastarea copiilor.
Gabbriela spune:
adi26, un mic sfat, nu mai sc pe forumuri publice cu caractere mari, dai impresia ca tipi la parteneri de discutie si e si deranjant la ochi. Bine ai venit pe forum
, mai usor si tu cu jignirile personale la adresa lui anady_diana. fiecare om are voie sa isi spuna parerea negativa sau pozitiva despre o gradi, daca asta a fost experienta ei. Poate uni parinti sunt mai pretentiosi alti nu chiar asa pretentiosi.
dy6ai postat un mesaj ieri, dupaia l-ai ster, am apucat insa sa il citesc, dar nu sa si raspund. Am inteles perfect mesajul tau si afirm iara, fiecare parinte are voie sa isi exprime parerea, sa cereteze, sa investicheze si daca ceva lui personal nu ii convine la o gradi sa faca public asa ceva... gradinita fie in ro fie in usa, sau it, tot una e e gradinita si tot cu probleme sunt unele.. si eu am intalnit aici gradi jalnice, care numai dupa o zi de vizita si vb cu directoatea era sa fac soc cardiac... deci, DA se poate face o parere despre o gradi dupa numai o zi ... sti tu prima parere conteaza asa ca... cool off si nu mai jigni te rog in stanga si in dreapta pe toata lumea gratuit...
acum pentru restul fetelor, pe bune ca trebuie sa mergeti personal la o gradi sa vizitati si sa intrebati absolut tot, sidupaia sa luati o decizie, nu numai bazata pe sfaturile ce le primiti pe DC.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Tine aripioara asta, voinice
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by adi26
CRED CA AR FI BINE SA O LASI SA SE CONVINGA SINGURA SI SA NU TE IEI DUPA ANUMITE PERSOANE CARE AU ELE PROBLEME NU GRADI
Exact asta am si spus! Va citi singura! Si decizia tot singura o va lua! Eu, ca prietena, am datoria morala de a nu-i ascunde ce-am vazut si de a o sfatui sa puna bine in balanta toate informatiile.
Dar de ce trebuie sa aruncam cu noroi? Fiecare e liber sa spuna ce gandeste! Oare nu ne putem exprima astfel incat sa evitam jignirile directe?
Anka
si Ubitu 
Sabina spune:
alooooooooo, de trolli nu a auzit nimeni?
God.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
capcaunul spune:
Psihologia este o stiinta tare frumoasa care merita studiata. Exista in mintea fiecarui om arhetipuri care se manifesta in cele mai neprevazute situatii. Ca aceasta: apropierea lexicala si mai ales fonetica intre dya6 si adi26.![]()
Energia consumata in combaterea parintilor nemultumiti ar putea fi redirectionata pentru imbunatatirea conditiilor de la gradinita.
Gabbriela spune:
si eu zic la fel, troli troli troli
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Tine aripioara asta, voinice
baby-boom spune:
Ptiu-ptiu....si eu ma plangeam ca nu-i ok la gradi de stat(oricum e alta manacre de peste, ca noi suntem clujeni)...am scos-o de acolo din alte motive....la programul meu avem de fapt nevoie de bona....
Umilul meu sfat...scuze ca ma bag, da-i revoltator ce citesc aici...e sa se faca plangeri la opc, la ministerul educatiei, etc...da' ce crede cucoana aia ca poate face ce vrea ea???....
...insira o mamica conditiile unei gradi dintr-o tara civilizata...ce-i domne asa greu de oferit ASA CEVA si aici???
In plus e absolut batator la ochi pentru orice idiot ca adi26 e dy6...dah...nu se putea din adi26 in monicablue, sau mai stiu io cum?
...clar e madame Savu undercover![]()
...
...brrrrr, din nou!
De ce e romanul obisnuit sa se multumeasca cu atat de putin?...ce daca nu-i mancarica cc ca acasa..las' ca nu moare de foame....in conditiile in care asta a fost prima mea plangere(spusa sotului), faptul ca dimi de ex. primeau o felie de paine cu margarina si o ulcica de ceai....si m-a speriat si vesela din metal, ca la puscarie
...si alte kestii, da' miros ca o iau usor pe aratura, un pic off-topic....da' m-am incins tare rau citind postarile astea!!!!
andreeatopi spune:
Buna seara! Pe acest topic sunt pareri diferite despre gradinita Scoby- Doo. Isi dau parerea persoane care au avut copilasi la aceasta gradinita , persoane care doar au vazut gradinita si persoane care au copii la gradinita. Isi spun parerile si ofurile doar e libertate, nu? In ceea ce priveste nesimtirea acestei patroane nu cred ca are limite.De ce spun aceste lucruri? Am deschis un topic unde mi-am varsat oful, am avut si eu fetita inscrisa la gradinita respectiva (printre primi copii inscrisi) si mi-am gasit copilul cu capul spart dar daca eram anuntata sau cel putin mi-ar fi spus cineva seara cand mi-am luat-o acasa nu mai ziceam nimic, dar nu ! Toata lumea a dat din colt in colt si nu stia nimeni ce s-a intamplat cu copilul meu.Daca asta ar fi fost singura greseala a acestei patroane nu ziceam nimic dar daca v-a spun ca intamplarea mi-a scos-o in fata pe la Timpuri Noi pe bucatareasa care a fost alaturi de Savu cand a deschis gradinita si pe care a folosit-o cateva luni la maxim dupa care a dat-o afara fara scrupule fara sa se gandeasca cate marsavenii a facut in prezenta ei. Mi-a povestit cum aducea Savu mancarea ei de acasa , ramasa de familia ei, de la sfarsitul saptamanii (ca doar este mancare buna de ce s-o arunce: ciorba, tocanita, tot ce ramanea nefolosit de familia ei ) si sigur ca nu aveau de unde sa stie copilasii ca acea mancare este veche, incalzita si reancalzita.M-a doare sufletul cand ma gandesc cum manca fetita mea ramasitele de la masa acestei femei care nsi cunoaste limitele. Deci daca puisorii se imbolnavesc, fac indigestie sau alte complicatii s-a nu va mirati.Pe toate asistentele care incercau sa urce sus la bucutarie, sa vada probele de mancare le-a dat afara, ca n-au ele ce sa-si bage nasul acolo. Deci v-a dati seama ca nu-si cunoaste limitele?
Androix spune:
quote:
Originally posted by adi26
DRAGELE MELE MAMICI EU SUNT O MAMICA A UNUI BAIETEL DIN ACEEASI GRUPA IN CARE A FOST SI COPILUL LUI ANADY DIANA,SAR NU CRED CA PROBLEMA ESTE LA GRADINITA CI PROBLEMA ESTE A EI IN SPECIAL. SOTUL A FOST DE FATA LA O DISCUTIE INTRE EA SI D-NA SAVU SI A SPUS CA DACA AR FI FOST GRADINITA LUI AR FI DATO AFARA. AM O INTREBARE VOI CE II DATI COPILULUI VOSTRU ACASA SA MANINCE PENTRU CA DOAMNA NU ERA MULTUMITA CU NIMIC. VREAU SA VA SPUN CA COPILUL MEU INAINTE SA MEARGA LA GRADI S.D. NU A MANCAT NIMIC UN AN DE ZILE MA REFER LA MASA DE PRANZ, DE CAND MERGE LA GRADI MANINCA DE TOATE SI IMI SPUNE CA ESTE FOARTE BUNA PAPA,ESTE INEBUNIT SA MEARGA LA GRADI,DANSEAZA, CANTA , SPUNE POEZII, IN LIMITA VARSTEI IN LIMBAJUL LUI DAR VAD CA SE OCUPA CAT DE CAT DE EI. ACEASTA DOAMNA AR TREBUI SA-SI REVIZUIASCA COMPORTAMENTUL PE AL EI SI PE AL COPILULUI CARE ESTE UN PIC CAM VIOLENT SI DACA ARE CEVA DE COMENTAT SA DISCUTE CU PATROANA SAU SA-SI PASTREZE IDEILE PT EA NU SA BARFEASCA AICI CA O TOAPA. TOTI CARE BARFESC AICI MI SE PAR OAMENI FARA CARACTER,EU CONSIDER CA DACA AM CEVA DE LAMURIT CU CINEVA VB PERSONAL NU INCEP SA FAC DISCUTII. AZI AM FOST LA SEDINTA CU PARINTII UNDE AU FOST IN JUR DE 25-30 DE PARINTI DAR NU AM VAZUT NICI UN PARINTE ASA DE NEMULTUMIT, TOATE PROBLEMELE S-AU DISCUTAT DESCHIS SI SPERAM CA SE VOR REZOLVA IN CURAND.
DRAGA MEA ANADY DIANA EU CRED CA AR TREBUI SA-TI RETRAGI TOATE AFIRMATIILE FACUTE AIUREA SI SA LASI PARINTII SA HOTAREASCA EI CE ESTE MAI BINE PT COPILUL LOR NU MAI INFLUENTA NEGATIV PE NIMENI PT CA ESTE CEVA ? NASOL IN MINTEA TA. CRED CA VREI PERFECTIUNE DAR DRAGA MEA NU EXISTA PT CA DACA AM FI TOTI PERFECTI UNDE S-AR AJUNGE?
NU CRED CA POATE FACE CINEVA MAI BINE CEVA PT COPILUL VOSTRU DECAT VOI MAMELE. ASTA TREBUIE SA INTELEGEM.
EU FAC PARTE DIN CATEGORIA MAMICILOR MULTUNITE IN PROPORTIE DE 90%.
VA PUP SI SCUZATIMA CA AM INTERVENIT DAR NU AM MAI POTUT SUPORTA SA VAD ATATA NERUSINARE.PA
Duamna Savu?
Uau, ia sa vedem mai faci un cont si scrii 2-3-4 mesaje sa ne zici ce toape suntem si cum a stat copilul tau nemancat un an de zile dar acum e picat pe spate ce papa buna ii da la SD? 
Repet: lasa catele sa barfeasca, fa-ti treaba exemplar la gradinita ca si pana acum si clientii or sa-si impinga copiii din prag si de acum incolo. Daca nu, falimentul pandeste dupa colt

Intrebarea este: ESTI DESTUL DE INTELIGENTA SA INVETI CEVA DIN ASTA?
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2

PA