BATAIE DE JOC LA SCOOBUY-DOO!!
Raspunsuri - Pagina 2
Gabbriela spune:
dy6, gresesti mult.. parintele are dreptul la info, are dreptul la ce i s-a promis la inscriere si are dreptul sa cerceteze sa investigheze si sa isi spuna parerea din experienta proprie.
Stiu ca nu am copil la gradi in ro, dar il am la gradi in usa, asa ca si eu sunt in aceeas oala, cercetam si investigam pana am gasit ce imi place, vb cu directoarea vizitam gradinitele... timp de o luna am luat larand toate gradinitele din zona mea, de stat si particulare, m-am ales cu una pariculara care imi indeplinea conditile cerute de mine:
- meniul de masa este facut de parinti la inceputul anului scolar
- programul unei zile de scoala este afisat la intrare si respectat
- parintele are voie sa mearga ori cand, in timpul orei, la sfarsit sau la inceput si sa verifice daca se respecta programul ce e sc la intrare, sa verifice baile si bucataria si salile de clasa unde se afla copilul ei si curtea de joaca.
- au si reguli legate de "boli" cand incepe si au nas curgator se tin acasa, tusa nu au ce cauta la scoala, pe antibiotic nu au voie la scoala, parintele e obligat sa anunte scoala daca copilul e bolnav.
- programul de activitati in clasa si afara este afisat la intrarea in scoala, cate ore pe zi se joaca in clasa, cate se joaca afara.
- limitele de temperatura sunt afisate, daca creste mai mult de 24 (aici fiind california tem ajung si la 40 celsius in timpul veri)grade C se pune aer conditionat, daca scade mai mult de 18 se pune caldura.
- nu au voie sa bata, loveasca, traga de ureche, palma la fund, nu au voie nici o pedeapsa corporala sa aplice la copil, time out, izolare,mutare de la locul cu ispita.
Cam dupa astea m-am uitat eu cand am cautat o gradi, si le-am gasit, si ma duc zilnic si intreb cand imi iau copilul, daca a mancat tot, daca s-a comportat bine, daca a facut ceva prostiute, daca e nevoie sa duc ceva pt ziua urmatoare... daca nu esti implicat macar 5 min pe zi cu educatoarea copilului tot ei cei mici au de tras, 5 min in plus sau in minus tot acolo esti...
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Tine aripioara asta, voinice
lilib72 spune:
mey dy6...faci cumva parte din "organizatia" Scooby-Doo? ca prea te aprinseshi surato![]()
Briantis spune:
Nu-nteleg de ce unii tin partea unei gradinite care e clar ca are o ...buba .De fapt cred ca inteleg prea bine .Doar e cont nou .
In alta ordine de idei ,eu nu am avut copilul acolo ,dar am vazut-o si nu mi-a placut nici gradi nici persoana care ne-a plimbat pe acolo ,care nu stiu cine era .Se cheama ca am avut un feeling si nu pot decat sa ma bucur ca nu mi-am dat copilul acolo .
Anady -Diana ,imi pare rau pt ce a patit copilul tau .
Mama lui Andreiutzu
Androix spune:
quote:
Originally posted by dy6
am si eu o curiozitate ...voi fetelor de scrieti aceste mesaje urate nu aveti altceva mai bun de facut acasa...de fapt eu cred ca problema voastra nu sunt gradinitele ci voi....dar v-ati intrebat vreodata cat este de greu sa sustii o gradinita ..am vrut si eu sa fac la un moment dat dar m-am razgandit la timp ....este foarte greu si foarte mult stres...eu sunt convinsa ca fiecare gradinita este buna in felul ei dar ceea ce faceti voi este urat si lipsit de bun simt...mai ales am constatat la doamna anady diana care le stie pe toate despre orice si oricine....si nu este singura...daca sunteti asa nemultumiti de ce nu va faceti voi gradinite ca sa nu mai aveti ce comenta iar apoi sa va vina si voua randul sa va vedeti pe site si sa scrie de rau....pentru mine nu sunteti decat niste cate...cat despre scooby doo am auzit de bine asa ca nu pot sa dau crezare la ce se scrie....am vazut-o si mi-a placut.
Duamna Savu?

Stai linistita ca daca gradinita asta e asa buna n-or sa reuseasca cateva cate sa o puna la pamant, nu te mai ofusca asa ca dai de banuit!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by dy6
....pentru mine nu sunteti decat niste cate...
dy6,
hopa, brrrrrr, stai asa ca ti-au scapat caii!
angy11 spune:
Oare cand o sa inteleaga romanii,ca mai bine se lupta cu neajunsurile unei gradinite de stat,decat sa decarteze in buzunarul personal al vreunei persoane care n-are copii,nu stie cum se cresc,nu stiu ce e invamantultul,dar isi deschid gradinite particulare,ca e profitabil,fac o reclama cat de cat si le vin banii....am uitat sa spun ca mai pun la bataie un sediu care ia ochii parintilor,in rest catastrofa.
Educatia,particularitatile de varsta,programa.....fugi nene,ce e aia?
diana21 spune:
Androix, multumesc, m-a umflat rasul la doua noaptea, in bucatarie. La asta ma gandeam sie eu, dar mi-a luat-o inainte. Duamna savu, daca era isteata, se
mai bine.
Imi pare rau ca femeia asta este atat de iresponsabila si face atatea gafe...Din pacate, o sa i se duca vestea si o sa aiba mult de suferit. Daca nu crede, ii recomand cu caldura cartea "Zvonurile", de "ma uit maine in biblioteca sa vad". Astea circula cu viteza luminii si de la fiecare vorbitor pleaca cu o ciresica in varf de tort. Eu una, nici nu mai trec pe-acolo s-o vad. Nu-i pacat? iar educatia nu se face traumatizand copiii cu medicamentele sau in frig. Parca vad catanti aia cu medicamentul ii sperie pe pitici cu bau-bau. Nu-i asa?
A! ce vroiam sa-i spun d-nei SAvu, de fapt. Unele dintre noi au avut norocul sa dea peste bone de treaba, care fac ce li se spune si care mai au si experienta cu copiii. De ce asociezi bona sau bunicii cu tv/ul sau cu cocolositul? Afla, daca nu stiai, ca cei mai multi bunici isi iubesc nepoteii si-i duc in parcuri cu orele, si deseneaza cu creta, si se joaca de-a "v-ati ascunsea", si ii educa cum trebuie. Unele bone, cum e si a mea, au fost educatoare la gradi o viata.
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
adi26 spune:
DRAGELE MELE MAMICI EU SUNT O MAMICA A UNUI BAIETEL DIN ACEEASI GRUPA IN CARE A FOST SI COPILUL LUI ANADY DIANA,SAR NU CRED CA PROBLEMA ESTE LA GRADINITA CI PROBLEMA ESTE A EI IN SPECIAL. SOTUL A FOST DE FATA LA O DISCUTIE INTRE EA SI D-NA SAVU SI A SPUS CA DACA AR FI FOST GRADINITA LUI AR FI DATO AFARA. AM O INTREBARE VOI CE II DATI COPILULUI VOSTRU ACASA SA MANINCE PENTRU CA DOAMNA NU ERA MULTUMITA CU NIMIC. VREAU SA VA SPUN CA COPILUL MEU INAINTE SA MEARGA LA GRADI S.D. NU A MANCAT NIMIC UN AN DE ZILE MA REFER LA MASA DE PRANZ, DE CAND MERGE LA GRADI MANINCA DE TOATE SI IMI SPUNE CA ESTE FOARTE BUNA PAPA,ESTE INEBUNIT SA MEARGA LA GRADI,DANSEAZA, CANTA , SPUNE POEZII, IN LIMITA VARSTEI IN LIMBAJUL LUI DAR VAD CA SE OCUPA CAT DE CAT DE EI. ACEASTA DOAMNA AR TREBUI SA-SI REVIZUIASCA COMPORTAMENTUL PE AL EI SI PE AL COPILULUI CARE ESTE UN PIC CAM VIOLENT SI DACA ARE CEVA DE COMENTAT SA DISCUTE CU PATROANA SAU SA-SI PASTREZE IDEILE PT EA NU SA BARFEASCA AICI CA O TOAPA. TOTI CARE BARFESC AICI MI SE PAR OAMENI FARA CARACTER,EU CONSIDER CA DACA AM CEVA DE LAMURIT CU CINEVA VB PERSONAL NU INCEP SA FAC DISCUTII. AZI AM FOST LA SEDINTA CU PARINTII UNDE AU FOST IN JUR DE 25-30 DE PARINTI DAR NU AM VAZUT NICI UN PARINTE ASA DE NEMULTUMIT, TOATE PROBLEMELE S-AU DISCUTAT DESCHIS SI SPERAM CA SE VOR REZOLVA IN CURAND.
DRAGA MEA ANADY DIANA EU CRED CA AR TREBUI SA-TI RETRAGI TOATE AFIRMATIILE FACUTE AIUREA SI SA LASI PARINTII SA HOTAREASCA EI CE ESTE MAI BINE PT COPILUL LOR NU MAI INFLUENTA NEGATIV PE NIMENI PT CA ESTE CEVA ? NASOL IN MINTEA TA. CRED CA VREI PERFECTIUNE DAR DRAGA MEA NU EXISTA PT CA DACA AM FI TOTI PERFECTI UNDE S-AR AJUNGE?
NU CRED CA POATE FACE CINEVA MAI BINE CEVA PT COPILUL VOSTRU DECAT VOI MAMELE. ASTA TREBUIE SA INTELEGEM.
EU FAC PARTE DIN CATEGORIA MAMICILOR MULTUNITE IN PROPORTIE DE 90%.
VA PUP SI SCUZATIMA CA AM INTERVENIT DAR NU AM MAI POTUT SUPORTA SA VAD ATATA NERUSINARE.
PA
adi26 spune:
DIN PACATE DRAGA MEA D-NA SAVU ARE SI EA COPII SI SA LOVIT SI EA DE O MULTIME DE PROBLEME DE ACEEA A DESCHIS ACEASTA GRADINITA SI PERSONAL ITI SPUN CA ARE SI BANI NU STA IN BANI MDE LA GRADINITA
quote:
Originally posted by angy11
Oare cand o sa inteleaga romanii,ca mai bine se lupta cu neajunsurile unei gradinite de stat,decat sa decarteze in buzunarul personal al vreunei persoane care n-are copii,nu stie cum se cresc,nu stiu ce e invamantultul,dar isi deschid gradinite particulare,ca e profitabil,fac o reclama cat de cat si le vin banii....am uitat sa spun ca mai pun la bataie un sediu care ia ochii parintilor,in rest catastrofa.
Educatia,particularitatile de varsta,programa.....fugi nene,ce e aia?
La inceput a fost ritmul!
adi26 spune:
CRED CA AR FI BINE SA O LASI SA SE CONVINGA SINGURA SI SA NU TE IEI DUPA ANUMITE PERSOANE CARE AU ELE PROBLEME NU GRADI
quote:
Originally posted by Artemis1578
Bine ca v-am citit!
Am o prietena care vrea sa-si dea acolo baietelul. Cu riscul de a o mahni, o sa ii dau sa citeasca ce se scrie aici si ii voi spune sa se mai gandeasca!
Multa sanatate puiutilor si voua!
Ankasi Ubitu

si