Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 25

dana_ene spune:
Nu se poate . Doar luni, marti si miercuri se pot face exudatele.
Ramane sa mergem saptamana viitoare.
Va rog sa-mi recomandati si mie un dr. oftalmolog bun.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

adameasca spune:
Dana, unde se fac exudate doar 3 zile???? Noi i-am recoltat lui Luk sambata dimineata chiar... Mai cauta si-n alta parte.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

dana_ene spune:
La policlinica CFR, Ileana. A fost tata si-a intrebat.
O sa ma interesez si la Sanepid.

asteryaro spune:
ileana, ce cunoscut imi suna... pana la detaliu! Doar ca Razvan nu mai respira, era in colaps total... a vrut Dumnezeu... s-au intamplat toate astea de Florii, cand Razvan avea 2 luni si jumatate... am ramas definitiv traumatizata, nu-mi pot aminti fara sa izbucnesc in plans... groaznic...
Va doresc din toata inima multa sanatate!
Din pacate, se pare ca repetam experienta, avem febra, diaree cu sange... pediatra spune enterocolita. regim alimentar, smecta/hidrasec, problema este ca Puiu nu vrea sa bea ceaiul cu smecta si nici hidrasec...
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

dana_ene spune:
Astery incearca sa-i dai mai mult fortat Smecta. Pune continutul pliculetului intr-o lingura si amesteca-l cu putin ceai, apoi deschide-i guritza si da-i cat poti de mult.
Stiu ca e groaznic, dar ii face bine Smecta.
Ai grija la regim . E obligatoriu.
Va doresc multa sanatate si sper sa se rezolve acasa.

camelia_daniela spune:
Ileana, SLAVA DOMNULUI ca sunteti bine acum !!!!!-ici Ilincutzei luptatoare si puternice si mamicii ei iubitoare si curajoasa!!!
Cristina ... si tu Brutus cu problemutze??? Intr-adevar trebuie sa faci intr-un fel sa ia smecta sau enterol !!! Pupici pupilui mic si tie ! si
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

ankutza_81 spune:
Ileana,imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin ce ati trecut,dar ma bucur ca sunteti acasa si sunteti mai bine.Oricum,ai fost o curajoasa si o mamica puternica,eu in locul tau nu stiu ce as fi facut...Sanatate multa si mamei tale si lui Luca si socrei tale!
Acum...vesti proaspete!Am fost la dr aseara dupa cum va spuneam.Control si ecografie.Bebe bine,2800gr,totul de fapt e bine.E si asezat cu capul in jos,ceea ce nu credeam,ca eu ziceam ca ii simt capul pe undeva pe sus,dar se pare ca era altceva.
Ma asteapta dupa 10 zile iar la un control sa vedem ce mai zice.DPN s-a mai modificat..18 decembrie!I-am reamintit ca vreau cezariana si a zis ca dupa urmatorul control imi spune exact cand ma opereaza...El a zis ca 10-12 e sigur...Vinerea viitoare(de maine intr-o saptamana) ma duc la control pe 8 adica,si poate pe 12 ca pica si marti cand e el de garda ne vedem la maternitate.Dar sa vedem ce zice si bebe.Mi-a scris pe fisa 37 de saptamani,dar a zis ca dupa copil ar fi chiar 38-39...Va dati seama cat mai am?O saptamana sau doua...Nu pot sa cred!Si eu nici nu am spalat si calcat hainutele lui bebe...Cam atat mi-a spus...
In rest ma simt bine,burta nu mi s-a lasat cum se spune ca se lasa...deci sa speram sa nu iasa mai devreme!
Va pup pe toate si pe pitici si tinem legatura!Daca se intampla ceva...Doamne fereste...v-o las pe Elena sa va spuna noutati!Pupici!

camelia_daniela spune:
La Multi Ani, Romane!!!!
Ileana, ce mai faceti ? Sunteti bine cu totii?
Dana, mai da si tu un semn de viatza!!!
Mai fetelor, mare veste mare ... a nascut prietena mea, Madalina, o fetitza de 2.200 kg (a nascut-o cam cu o luna mai devreme!) Oricum ma bucur ca sunt bine amndoua, insa ma gandesc ca s-ar pute sa o tina in maternitate mai mult, adica pana ia fetita in greutate , nu?!Ea trebua sa nasca cam la sfarsitul lunii decembrie insa ieri dupa amiaza au luat-o durerile si a purces spre maternitate si a si nascut ... oricum ea voia sa nasca inainte de sarbatori ... dat fiind faptul ca nastea cu dr. Suteu
!
Hai va pup!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

dana_ene spune:
Va scriu asa... pe scurt.
Oana are conjuctivita. Facem tratament (picaturi in ochi) si e o adevarat tragedie. Iese de fiecare data cu urlete si cu plans. Si durerea cea mai mare e ca trebuie sa-i dau cu picaturile astea la fiecare 2 ore.
Miercuri luam rezultatele la exudate. Sigur o sa apara ceva, asteptam sa vedem ce si cum le vom trata.
Inca mai tuseste, e adevarat mult mai putin. Muci nu mai are.
Roxana e bine. Muci nu prea mai are nici ea, dar o supara dintii, asa ca e foarte agitata.
Tata are probleme mari de sanatate. Nu va mai povestesc fiindca e si mult de povestit si mi-e greu sa ma gandesc la toate prin cate trece si prin care va avea de trecut.
Eu am gatul plin de puroi, iau antibiotic la greu, iar Cosmin azi termina si el tratamentul.
-----------------
Ancutza, stiu prin ce treci. Mai e putin de tot. Iti doresc mult bine si sa scapi repede.
Cami, felicitari pentru prietena ta. Din pacate va trebui sa stea in maternitate pana va face bebelina 2,500 kg.

dana_ene spune:
Haideti sa schimbam putin temele acestea triste si sa ne gandim ca in noaptea care urmeaza vine MOS NICOLAE !!!
Ce le pregatiti copiilor ????
Eu mai am ceva cumparaturi de facut, apoi vreau sa iau niste ciorapei din aceia pentru cadouri si sa le pun acolo dulciurile.
O sa mai adaug niste carticele (una pentru Oana, una pentru Roxanica).
Iar deseara sa-mi pregatesc aparatul foto, ca sa o pozez pe Oana cum isi face cizmulitele.
VOI ?
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006