Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 24

diana12 spune:
Of, ce de bebelusi cu probleme.
Ileana, sanatate multa Ilincai si sa va intoarceti cat mai repede acasa.
Noi suntem bine, dar ocupati nevoie mare...Deja ma intreb cum reusesc altii sa se organizeze ca eu mai mereu sunt in criza de timp. Volunariatul asta, ca nu ii pot spune altfel la cat castig, imi mananca o groaza de timp. Acum m-am apucat sa organizez o serbare de Craciun si nu spun cata alergatura este. Acum caut sponsori, sa vad ce gasesc.
Peter creste, merge de-a busilea ca un soricel prin toata casa, se ridica in picioruse si e curios nevoie mare. Are o slabiciune pentru sertare si cabluri, spre disperarea lui tati.Avem ceva probleme cu mancatul, am avut doua zile in care a refuzat sa manance ceva si nici de baut lapte nu prea a baut. Acum parca e mai bine, dar e mofturos rau de tot.
Ecaterina merge in continuare la inot, ne chinuim seara cu cititul, scrisul si socotitul. Mai tot timpul ii e gandul la joaca si parca niciodata nu reuseste sa se concentreze la ceva.
Joi si vineri a fost liber aici, thanksgiving.
Am facut si noi pentru prima oara un curcan umplut,asta ca sa respectam traditia americana. Am avut o familie invitata si inca o tipa singurica. Ne-am simtit bine si am papat pe saturate. Vineri au fost sale-uri mari pe aici, magazinele s-au deschis la 5 dimineata si imbulzeala cat cuprinde. Eu m-am dus cu o prietena pe la 6:30 si am dat navala intr-un magazin de jucarii si am cumparat cadouri pentru mos Nicolae si Craciun. Am mai fost si prin alte magazine, asa ca
am lasat o suma onorabila in oras, spre disperarea barbatului meu. Dar noi sa fim sanatosi ca sa facem banii la loc.
Aici totul miroase a sarbatoare, deja magazinele sunt decorate pentru Craciun, spre disperarea unora, al meu sot si spre bucuria altora, aici ma bag pe mine. Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand vad
beculete colorate, braduti si mosi, ma simt mult mai bine si mai optimista.
Pupici la toate buzoiencele.

Mironna spune:
Sanatate multa micutei Ilinca!
Fetelor sunt foarte dezamagita de examenul pe care l-am dat. Din 9000 de pers. au luat doar 24, din pacate eu nu ma numar printre cei norocosi. S-a dat la greu cod vamal, daca eram agent vamal sigur luam examenul, asta e...O sa mai incerc in februarie, poate atunci voi avea mai mult noroc.
Va pup pe toate.
Mirona si Andrada (20.03.2003)
POZE PROASPETE

dana_ene spune:
Imi pare rau dar nu am vesti despre Ileana si Ilinca. Mobilul Ilenei este tot inchis. Sper din suflet ca sunt bine si astept sa poata chiar ea sa ne dea vesti. Noi ne gandim tot timpul la ele.
Diana, si mie-mi place in mod deosebit perioada sarbatorilor de iarna. Ma simt asa de incarcata de bucurie, totul e luminat si impodobit si mai vine si Mos Craciun. Of, ce bine era daca chiar exista Mosul.
Si Roxanica merge de-a busilea. E haioasa tare. Mi-am dorit sa am si eu copil care sa mearga in 4 labutze, dar n-am stiut ca e asa solicitant. Oana a mers direct in picioare. Dar asta mica merge de-a busilea, apoi se ridica tinandu-se de ceva si incearca apoi sa plece in picioare. Normal ca pica si uneori s-a si lovit destul de nasol.
Cami, noi va tinem pumnii sa primiti vesti cat mai bune .
Mironna, lasa ma, asta e ! Am vazut si eu la stiri un reportaj despre exemenul asta si m-am gandit la tine. Toti se plangeau.
Ancutza, azi ai programare la eco. Sa ne scrii cum a fost si ce-ati stabilit.
Roxanica vad ca iar e incercata de muci. Oana abia azi se simte ceva mai bine din cauza lor si a tusei. Vrem ca saptamana viitoare sa-i facem un exudat.
Eu abia am terminat antibioticul, dar Cosmin l-a inceput de dimineata.
Mai, eu cred ca e ceva in atmosfera fiindca toti cei cu care am vorbit in ultima vreme sunt bolnavi: dureri in gat, muci, tuse, dureri de cap. De-astea !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

camelia_daniela spune:
Dana, sanatate multa tuturor si sa ne deai vesti bune despre Ilinca !!!
Anca, bafta la eco !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

dana_ene spune:
Ileana si Ilinca sunt acasa si asta este cel mai important. Floricica este bine.
Ileana este foarte obosita.
Va va povesti ea cand va avea dispozitie.

adameasca spune:
'neatza!
Sa povestesc... Am plecat miercurea trecuta la medicul de familie. Cam intr-o ora cat ne-am fatzait noi pe drum starea fetii s-a deteriorat simtitor. Am ajuns la urgente. Diagnostic: enterocolita toxica acuta, stare generala modificata, febra mare, tendinta la deshidratare, tendinta de colaps. Era vanata la guritza, pielea marmorata, avea frisoane. Dupa primul set de analize a aparut la doagnostic si o hepatita reactiva la infectia puternica din organism, o anemie si o lipsa de calciu. In prima instanta a avut TGPul 404, care este enorm, dar dupa 2 zile a inceput sa scada pana a ajuns la normal. Au bagat-o pe Zinacef si pe Colistin pe branula, au tinut-o de miercuri seara pana duminica dimineata pe perfuzie. N-am putut sa-mi tin fata in brate 3 zile, era legata de patutz, sa nu se zbata si sa nu-si scoata perfuziile. Am intepenit pe-un scaun langa patul ei si nu m-am mai miscat de acolo decat cu forta, la culcare, cate un pic. N-am apucat sa dorm mai mult de 2-4 ore in 24 cat am stat acolo. Inmultiti voi cu 6 nopti de spital. Imaginati-va cum e sa-ti linistesti copilul care urla fara sa-l iei in brate 3 zile. A supt saraca la suzete de-a facut basica pe buze... Nu mai stiam ce sa-i mai fac. Am spus la povesti si-am cantat la cantecele de mi se uscase gura. Dar ea si-a revenit repede dupa prima noapte, probabil ca suferinta mea a fost mai mare decat a ei. A avut pofta de mancare, a mancat inca de cand au scos-o din repaosul alimentar. Meniul a fost supa de morcovi, apoi treptat trecuta pe lapte fara lactoza si mucilagiu de orez. Din nefericire, din cauza infectiei puternice, mancarea din stomacel ii provoca niste dureri groaznice de burtica. Duminica, cand ziceam ca am scapat, a facut un puseu de febra de-a ajuns la 39. Explicatia doctorilor mi s-a parut aiurea, dar i-am crezut: a facut febra din cauza constipatiei. Normal, a dat-o in constipatie rau de tot dupa toata povestea asta.
Nu ma pot vaita de conditiile din spital, sincera sa fiu ma asteptam sa fie mult mai rau. Evident, cu spagile si interventiile de rigoare am avut si un oarece tratament preferential, n-am stat la gramada cu mamele in salon, am stat intr-o rezerva. Dar fata nu a stat cu mine in camera, ea a stat in terapie intensiva. Am febra musculara la picioare de cate ture am facut intre camera ei si a mea, acolo tot timpul urla copii si nu reuseam sa-mi dau seama dc a mea urla. Asa ca ma puneam in pat si ma ridicam in cateva min sa verific fata. Doar atat pot sa povestesc, mai mult nu. Am trecut printr-o experienta care m-a traumatizat, cu toate ca sunt o persoana puternica si luptatoare de felul meu dar asta mi-a pus capac. Stiam ca va ganditi la mine, dar nu am avut puterea sa vb la telefon decat cu sotul meu. Nici cu mama n-am vorbit o saptamana. Orice discutie despre spital ma dadea peste cap si-mi pierdeam echilibrul psihic pe care il restabileam cu mare greutate... Cred ca i-am spus fetii ca e puternica si luptatoare si tre sa se faca bine de milioane de ori...
Evident, seria de belele nu se termina aici. Mama e bolnava pe antibiotice injectabile, soaca-mea la fel de 3 saptamani, iar Luk are un stafilococ auriu in nas si singurul antibiotic care ii merge, conform antibiogramei si varstei lui, e gentamicina injectabil. Probabil va trebui sa-i pun si lui o branula si sa incepem lupta cu stafilococul.
Ma iertati dc nu pot sa raspund la fiecare in parte, dar va multumesc inca o data pentru sustinere si cuvintele frumoase. Cu mare drag va imbratisez.
PS: toata boala fetii a fost de natura virala, ca se pare ca sezonul asta se poarta enterocolitele acute toxice. Noapte de noapte se internau cate 2-3 copii in aceeasi situatie cu Ilinca, unii mai mari, altii mai mici.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

dana_ene spune:
Ileana bine ca sunteti acasa .
Sper ca maine sa ii facem si noi Oanei exudate.
De cateva zile se plange de ochisori, cica o ustura. In special dimineata, dupa ce se trezeste.
Saptamana viitoare mergem si la oftalmolog cu ea.

mamica oana spune:
Ileana,este ingrozitor tot ce ti s-a intamplat.Eu cred ca inteleg cel mai bine prin ce ai trecut .Am avut nesansa sa ajung si eu in acel spital si am avut momente in care mi-am pierdut mintile si vroiam sa ma arunc de la etaj.Pe bune.
Acum nu mai conteaza decat ca sunteti din nou acasa.
Va doresc ca lucrurile sa reintre pe un fagas normal cat mai curand.
Oana,mamica de Robertzel
am 2 ani

adameasca spune:
Oana, m-am gandit de multe ori la tine cat am stat in spital, sa stii...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

alma spune:
Of, Ileana, prin cate ai trecut! Imi pot imagina suferinta unei mame care isi vede copilasul de numai cateva luni in situatia asta ingrata. Bine ca au trecut toate si ca Ilinca e bine acum. Cand sunt ei bolnavi imbatranim cu cativa ani, cel putin psihicul e cel mai afectat.
Important acum e sa te odihnesti, sa-ti refaci puterile, desi stiu ca o perioada o sa stai cu ochii pe Ilinca si noptile.
Va pup si sa aveti parte de multa, multa sanatate!
poze noi