Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Doamne ajuta sa nu fie hepatita si sa nu stea atat de mult in spital.
Sanatate multa !

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Doamneeeee! Nu pot sa cred!
Ilieana, ma rog la Dumnezeu ca Ilincutza sa fie bine si sa venitzi repejor acasa!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

Ce faceti fetelor?Nu am mai intrat de mult si imi pare rau sa aud asa vesti proaste.Chiar toti piticii sunt bolnaviori?Ce se intampla ma?E ceva in aer sau ce?

Dana,pt dr am sunat joi si abia mi-a gasit loc miercuri saptamana viitoare la 18.30.Abia astept sa ajung sa vb cu dr ca nu mai pot.Poate ne spune si cand ne programeaza pt cezariana.
Azi am mai fost o tura la cumparaturi si i-am mai luat lui bebe pantalonasi si bluzele ca am inteles ca ti-l schimba in fiecare zi si vreau sa fiu pregatita.Tot as mai avea cate ceva de cumparat dar iau cate putin asa ca nu mai pot umbla atat prin oras.Ma doare tare mijlocul si burta pe jos.Avem 36 de saptamani...si MAI E FOARTE PUTIN!!!
Ma,dar Ileanasta cu Ilincain spital? Ca am inteles ca dc nu alaptezi nu te primeste cu copilul acolo...Am o prietena care a avut bebelul cu enterocolita si spunea ca pe ea a lasat-o cu el ca inca il mai alapta, dar cica te controleaza dc ai lapte si dc nu ai bebe ramane singur...Of Doamne,saraca Ileana cred ca e terminata.Ne rugam la Doamne Doamne sa se faca Ilincutza bine si sa vina cat mai repede acasa.
Nu prea am mult timp sa scriu, asa ca va pupam pe toate si vreau ca data viitoare cand intru pe forum sa citesc numai de bine despre copilasi.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Of, ce vesti proaste! Multa sanatate Ilincai si multa putere Ilenei! Eu am fost plecata 4 zile la un inventar, abia azi am ajuns acasa, am si racit...
Dana, sa ne tii si pe noi la curent cu starea Ilincai, da?
Sanatate si fetelor tale, poate scapa de mucisori. Din pacate s-ar putea sa mai trecem prin raceli, ca iarna nici n-a inceput, iar copiii sunt cei mai vulnerabili.

poze noi

Mergi la inceput

Ileana, ce faceti? Ce face Ilincutza?
Da-ne vesti bune, please!!!
Dana, voi cum mai sunteti? Au trecut mucii?
Ancutza, tinem pumnii sa fie totul bine!

Cami mami & Daria
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, Ileana cred ca tine mai mult mobilul inchis asa ca nu am reusit sa vorbesc deloc cu ea.
Insa am aflat de la Alexandru ca azi Ilinca a facut iarasi febra, dar stomacelul e bine, ei banuiesc o viroza.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ancutza, sunt curioasa daca dr. o sa te programeze la cezariana.
Din cate stiu eu nu e adeptul programarilor decat daca situatia o impune. Asta mi s-a intamplat mie la sarcina cu Roxanica, dar daca nu erau probleme nu ma programa. La Oana m-a lasat pana s-au declansat contractiile.
Bafta !

Cami, despre Daria ce ne mai spui ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!
Of, am deschis DC-ul cu sufletul la gura sa aflu vesti despre Ilinca! M-am tot gandit la ea zilele astea !Tinem pumnii sa vina cu vesti bune-bune!

Dana, multumesc de intrebare ... noi suntem bine ! Astept azi vesti sa mergem la Bucuresti (ne spune cunostinta noastra cand, unde si la cine!). Noi ne-am mai linistit in privinta problemei aceleia a noastre! Speram sa fie totul bine!
Tu ce ne mai spui de cucuietele tale?

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

Dana,ultima oara cand am vb ca vreau cezariana cu dr,mi-a spus ca ma programeaza cand o fi cu o sptamana inainte...acum nu mai stiu.Oricum,o sa insist,si o sa ii spun ca dc vroiam sa simt durerile nasterii nu mai faceam cezariana,asa ca sa faca bine sa ma programeze ca nu-l platesc degeaba...Eu stiu ca e bine sa se declanseze nasterea intai ,dar el am inteles ca sta pe la Monteoru si pana vine,...O prietena a mea,aproape ca mai avea un pic si nastea normal pana a venit el si nu vreau sa trec prin ce a trecut ea sincer...
Vedem ce va fi,va tinla curent.
Fetele tale sunt bine?Mai sunt bolnavioare?
Imi pare rau sa aud asa de Ilinca.E prea mica sa treaca prin ce trece acum.
Cami,ma bucur ca Daria e bine.
Sanatate tuturor si mai vb.Pupici!

Mergi la inceput

Ileanaaaaaaaaaaaaaa ... ce faceti? Doamne ajuta sa fie totul bine!!

Cami mami & Daria

Mergi la inceput