Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 16

Mica-mica spune:
Multumesc fetelor tuturor sarbatoritilor !
Sunt la servici dar am reusit sa trag putin cu ochiul pe aici
Ileana,frumoasa poveste ...prin cate nu trece omul pentru copii
Camelia, si prietena mea a patit la fel cu bebele ei, iar dr. i-a spus ca este un "capriciu al varstei ", in general cand nu i se fac toate poftele.
Mironna poate s-a speriat copilul de ceva sau a avut vreun cosmar...
Mihaela

dana_ene spune:
Ileana, nu cred ca mai iesim afara. Pe-asta mica o ia somnul si tare-as sta si eu un pic in pat, poate reusesc si eu sa atipesc putin.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

ankutza_81 spune:
Mai ,dar unde is pozele de la botezul Ilincai despre care vorbiti voi?Ca vreau si eu sa le vad!!!
Dana ,ma bucur ca mergi tot in acceasi perioada la dr,poate ne intalnim.Eu pe data de 22-23 sun sa ma programeze ca oricum mai devreme de 25-26 nu se va putea pt ca e f aglomerat...mai vb.

dana_ene spune:
Ancutza, uite aici linkul pe care-l cauti:
BOTEZ ILINCA
Eu astept sa iau banii (in jur de 20-21 ale lunii) si apoi ma programez. Mai vorbim pana atunci, oricum.

dana_ene spune:
Ileana, ti-am trimis un PM.

camelia_daniela spune:
Fetelor, am uitat sa va spun , eu si sotul am aniversat 4 ani de la casatorie si mi-a oferit o la restaurant ... ca doi porumbei
! A fost placut insa n-a mai fost atmosfera aia romantik, ca intre proaspat "amorezati"! Tot de spiridushul jucaus am discutat, despre serviciu si ne-am amintit de cum ne-am cuoscut, prima intalnire, primele telefoane ... a fost frumos, ce mai !
Dariuca e OK . N-am facit inca EEG , insa va tin la curent !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

adameasca spune:
'neatza!
Fi-mea a fost fata buna azi noapte, a facut o pauza de masa de 8 ore timp in care am dormit bustean cu totii. La mine au fost doar 6 ore jumate, dar m-am trezit extrem de odihnita, normal.
L-am intrebat de Luk dimineata daca l-a mai deranjat Ilinca azi noapte si mi-a spus ca nu, dar ca "elimina gaze in somn." Am ramas masca, de unde o fi stiind el expresia asta, ca noi n-o folosim. Noi tot la "trage partzuri" am ramas.
Dana, merci. Iesim azi afara?
Camelia, felicitari pentru aniversarea de ieri!
Oare pe unde o fi Diana? N-a mai postat demult...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

camelia_daniela spune:
Ileana, multumesc pentru urari !
Ma bucur sa aud ca ati dormit bine si la cat mai multe nopti de acest fel !
Dana, ce mai faceti? Sper ca sunteti bine !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

alma spune:
Ce active sunteti, fetelor! La multi ani! si de la mine cu intarziere tuturor celor care si-au sarbatorit ziua aniversara de Mihail si Gavril!
Noutati n-am nici eu, Diana merge foarte bine cu scoala, ma asteptam sa schiopateze la intrarea intr-un nou ciclu de invatamant, dar e ok. Mai greu cu mofturile, ca-si doreste multe si nu prea ne permitem, iar ea nu intelege, de fiecare data trebuie sa duc munca de lamurire cu ea ca nu haina face pe om, desi la varsta lor e tragedie mare daca o colega vine cu haine noi in fiecare luna...
Pup toti copilasii, de la mic la mare!
poze noi

dana_ene spune:
Suntem ok, Cami, multumim de intrebare. pentru aniversare, porumbeilor!
Azi n-am avut vreme de intrat pe net. Acum sunt cu Roxanica in brate, Oana e cu tati pana la Malina, verisoara ei. Am timp s-o culc pe asta mica pana vin ei, apoi ii fac baie Oanei si sper sa ma pot culca si eu odata cu frunza, ca mi-e deja somn.
A! Sa nu uit: Roxanica are al 5-lea dintisor.
Ancutza, am sa adaug ID-ul tau, sigur.
Ileana, daca vremea va fi buna, poate mergem maine seara la circ cu nazdravanii, cum am vorbit. Ne auzim la telefon.
Diana mi-a trimis un mail scurt, mi-a spus ca ii este dor de voi toate, ei sunt bine dar e foarte ocupata si nu a mai reusit sa intre pe forum.