Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineata de le noi si o saptamana buna va dorim !

Asaaaaaaaa, si acuma sa va povestesc ... ieri dimineata am fost cu Dariuca la Medinvest si i-am facut EEG-ul. Nu am mers inca la dr sa le interpreteze, insa tipa care i-a facut eeg-ul mi-a zis ca sunt ceva modificari p-acolo! Traba e ca Dariuca a stat ea cumintzica, insa se tot misca (ca nu a adormit-o !)si la un moment dat s-a plictisit! Mi-a mai zis tipa asta ca sa nu ma sperii daca imi da vreun tratament ceva ... Pai cum sa nu ma sperii! Abia astept sa merg la dr sa-mi spuna ce-si-cum! Oricum nu am de gand sa-i dau nu-stiu-ce tratament din prima. Cred ca o sa ajung si pe la Bucuresti, daca asta imi spune ceva mai "nashpa"!
Acum trebuie sa sun dr-ita sa vad cand imi spune sa ma duc !
Oricum, va tin la curent ...
Ieri am fost in Crang la pitici, ne-am dat in leagan, pe tobogan, ne-am plimbat cu o motocileta d-aia ... ce mai , a fost minunat !!!

Sper ca ati avut un w-e placut si ca ati dormit bine !(stiti voi ola cine ma refer )

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cami, sunt si eu curioasa sa vedem ce-ti spune doctoritza. E bine ca te-ai gandit si la o a doua opinie, asa as proceda si eu.
Sa ne tii la curent.
pentru Dariuca!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Buna fetelor !
Camelia , felicitari pentru aniversare si sa ajungeti si la cea de 50 de ani tot asa
Ar trebui sa mai ceri cel putin o parere si nu e o idee rea sa ajungi si la Bucuresti.
Prietene mea a tras foarte mult cu fetita ei din cauza une dr.( chirurgie-dermatologie ) de la spitalul judetean Buzau ...care i-a facut un lucru ireparabil copilului si de atunci o aduce mereu la Bucuresti pentru o a doua opinie, trist dar adevarat sa nu ai incredere in dr., bine dar si aici pana gasesti un dr. bun....vai de sistemul sanitar din Romania .

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Hello fetelor!
Si noi tot in Buzau stam acum, asadar ne alaturam grupului vostru!(pe care abia acum l-am descoperit) Noi suntem una bucata mamica cu una bucata bebe alintat de 6luni jumate, aveti poze mai jos daca vreti sa ne vedeti Mai dar pe unde umblati de parcurile sunt asa goale pe vremea asta?
Noi stam in zona Dorobanti 2 si frecventam parcul Tineretului..nu sunt mamici care merg pe acolo?
Va pupam si sper sa ne gasim vreun/vreo coleg/colega de joaca pe aici!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Cami, ai fost la dr sa-ti interpreteze rezultatul? Indiferent ce zice dr de aici eu tare m-as duce cu ea la Bucuresti... Ca nu mai am pic de incredere in astia de la Bz.

Ama, bine ati venit in gasca! Noi ne plimbam prin Crang, ca stam pe Unirii, dar ne-om vedea noi cu toatele pe undeva sa ne si cunoastem.Sebi este adorabil, sa va traiasca! Iar tu parca esti o adolescenta, nu o tanara mamica!

Sa raportam si noi: Luk muci si tuse de o sapt. Azi dimi avea si Ilinca muci, ca doar impart totul frateste. Mandra mica s-a reglat la somn, adica noaptea baga 12 ore, ziua mai nimik, atipeste cate 10-20 de min si gata. Si-a reglat si programul de masa, face noaptea o pauza de 7-10 ore si peste zi mananca tot la 2 ore jumate 3, deci macar ne odihnim nopatea, ceea ce este excelent. Azi mergem la un control la pediatra, ne-a sunat sa ne cheme asa, de pomana, ca ea nu a vazut-o la vaccinul de 2 luni ca nu era. Si cam atat...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Ama, bun venit in grup .
Si noi tot pe Unirii stam asa ca de obicei frecventam Crangul.
Dar, vorba Ilenei, poate ne organizam si "punem" de-o intalnire acum ca s-a marit gashca.
Seby e dulce foc, iar tu esti asa de tanaraaaaaaaaa si frumoasaaaaaaa !
Oare cine sta in Dorobanti? Dalimana parca, nu ?

Cami, ce vesti mai ai ? Pupam frumoasa ta ochioasa .

Noi deocamdata suntem bine. Am scapat de mucisori la Roxanica, dar Oana ii tot duce pe picioare, vorba-ceea.

Oana, ce face Robi ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, fi-mea doarme si acum, asa ca eu zic sa nu mai stati dupa fundul nostru, faceti-va programul vostru obisnuit si vad eu cum iau pompitza de la tine azi, pe dupa amiaza poate...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Ama, te-am adaugat pe listutza !

Ileana, era sa ma reped si eu sa scriu ca si Roxana doarme, dar vad ca e prea agitata. Deci ne vedem pe la 11 jumate. Probabil ca va dormi afara.

Mergi la inceput

Ileanaaaaaaaaaa !!!!!!!!!
Chiar doarme Roxanica. Si n-as trezi-o, crede-ma.
Mergi sa-l iei pe Luk de la gradi ? Vin si eu sa o iau pe Oana, asa ca mai bine ne vedem acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

salutare!
Nu am ajuns la dr deocamdata ! Astazi la ora 4 (adica 16:00)!Poate intru diseara sa va dau vesti ... bune sper !

Ileana, Daria nici acum nu doarme cum doarme Ilinca! Of, cand s-o regla si fiica-mea cu somnul !?

Ama, bine ai venit in grupul de Buzau!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput