Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
cocutica spune:
A si inca ceva... ca m-au apucat acum dezvaluirile despre mine...eu sunt cam zgarcita cu complimentele si cu compasiunile...adica cu exprimarea lor, pentru ca de admirat admir toate ciresele si de suferit sufar alaturi de toate mamicile de cirese, dar nu apuc sa si spun... asa e felul meu.
De aceea va trimit buchetele de 

voua si bebeilor vostri.
Cocutica si Elena(4 iunie 2006)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by cocutica
salutare tutror!
"La multi ani" Iulyp si tuturor sarbatoritelor din octombrie.
Unul dintre motivele pentru care nu mi-am trecut data de nastere a fost acela de a nu avea asteptari sa imi spuna cineva La multi ani!. Poate vi se pare aiurea, dar eu recunosc ca datele de nastere ale rudelor si prietenilor le am in calendarul de la yahoo, si daca nu mi-ar aminti el, cu siguranta as uita. Si cred ca si prietenii mei au un astfel de calendar asa ca nu ma mir cand imi trimit mesaje sau telefoane de ziua mea, desi in ultima vreme ne-am vazut rar...Bine asta nu inseamna ca nu ma bucur, dar tot ce vroiam sa spun este ca eu imi doresc ca parintii, sotul si copilul meu sa nu-mi uite ziua de nastere(si sunt aproape sigura ca nu uita...ca doar am grija sa le amintesc cu ceva vreme inainte...asa ocazional), in rest toata lumea e iertata daca uita...
Dar, Doroti esti o scumpicapentru ca incerci sa impaci pe toata lumea si de acea iti spun ca m-am nascut pe 17 septembrie 1979.
Pupici tutror!
Trecut la calendar si ... LA MULTI ANI chiar daca e cu intirizere.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Diana79 spune:
Doroti asa este. Pupici micutei tale, Natalia.
Cocutica noi suntem nascute in acelasi an doar 2 luni diferenta. 

si tie.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
ILDI25 spune:
Bebita daca tot ai propus sa vorbim de diversificare ,scriu si eu cam cat si ce mananca David
ora 7 : 200ml lapte
ora 10: masa de fructe: mar ,piersica(eu doar astea doua le-am incercat)
ora 13:pireu de morcovi +cartofi;sau pireu de dovlecel; sau pireu de dovlecel cu morcov (cam astea pana acum le tot schimb intr-o zi una o zi alta) si ii mai dau si putin din zeama in ce au fiert legumele ca altfel se constipa .
ora:17 :180-200ml
ora : 20: 200ml lapte
la masa de la ora 20 mai este cand ii dau cereale dar in ziua aia nu ii dau fruct sau pireu .Deocamdata am inlocuit doar 2 mese de lapte
Nu stiu daca e bine cum fac dar un lucru e sigur diversificarea asta imi da atatea batai de cap ,ca din ce citesti mai mult te zapacesti mai tare.
poze noi
nastad spune:
quote:
Originally posted by Diana79
CameliaT si Ingrid, sanatate multa va doresc pt bebei vostri.
CAmiM felicitari pt primul mama. Ce frumos trebuie sa fi fost.
Doina, Doruletz al tau papa destul de mult. Zi-mi si mie tu ai inceput cu un produs timp de 10 zile si tot asa??? Cum i-ai facut supitza cu ce legume? Si cum s-a obisnuit? CA eu lui Nicole ii dau acum treptat si apoi incerc sa-i fac supitza. Si ce fructe ii dai?
Dianade
Am inceput cu suc de morcov, mar , piersica( ziua si fructul ca sa stiu de la ce face alergie, in caz ca face) , in prima zi 2lingurite, adoua zi 4 lingurite, s.a.m.d..pana am ajuns la 100 ml de suc.Apoi am inceput sa-i pun si pulpa, apoi un pic de banana si dupa aia branzica de vaci.
Supita este cea postata de INAIOANA, o manaca foarte bine, deja e mai groasa.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
Supa de legume
Se pune la fiert in max.500 ml apa cate o bucata din:
a) legume care nu se paseaza: patrunjel, pastarnac, ceapa, ardei
b)legume care se paseaza:morcov, dovlecel, rosie(fara coaja si semintze), conopida, cartof. (aceasta este ordinea de introducere a legumelor).
In prima zi se pun la fiert - legume ce nu se paseaza : morcov, dovlecel.
La masa de pranz bebe va primi zeama ce rezulta prin fierberea legumelor peste care se adauga o cupa de lapte praf si una de cereale(orez, porumb sau tapioca).
In ziua a doua se pun la fiert aceleasi legume ca in ziua intai dar se va pasa o lingurita de morcov ce se pune peste supa de legume.
In ziua a treia se pune la fiert o rosie si se paseaza o lgt de morcov + o lgt de dovlecel care se adauga peste zeama.
In ziua a patra se adauga conopida si se paseaza morvov, dovlecel si rosie.
In ziua a cincea se adauga cartof la fiert si se paseaza morcov, dovlecel, rosie si conopida.
In ziua a sasea se paseaza si cartoful.
Dupa prima saptamana se pune la fiert si o lgtz de ulei (masline) si un praf mic de sare (??!!!) si se va creste treptat cantitatea de legume pasate scazand cantitatea de zeama. astfel incat va deveni un piure subtire (135-150 ml la o masa).
Dupa 10-12 zile de la introducerea supei de legume, se introduce branza de vaci , de la o linguritza-2-3- o lingura cu varf (aprox. 50 grame -> 3 lgtz = 1 lg rasa )
Branza de vaci:
Se pune la prins 1L lapte de vaca nedegresat, fiert si racit, inseminat cu 100ml iaurt simplu. Se lasa la temperatura camerei de seara pana dimineatza. cand s-a inchegat se pune pe foc mic fara sa fiarba. cu cresterea temperaturii se va aduna cheagul si se va separa zerul. Se ia de pe foc si se strecoara (cu tifon pus in strecuratoare). Va rezulta branza de vaci valabila 3 zile daca este tinuta la frigider in borcan cu capac.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
cocutica spune:
Hehe, Diana79 multi
ici, esti mai tanara un picut
.
Dar asta pentru ca m-am grabit un pic sa vin pe lume, cel putin asa mi-a zis mama, ca altfel eram si mai aproape de ziua ta. Dar uite ca fetitele noastre sunt in acelasi an si in aceeasi luna
. Si ca sa fie si mai si, pe mine ma cheama... Nicoleta 
doroti_5 spune:
Inaca una si ma duc acasa.
A mea fata tot zice BABA de la un timp in coace, la inceput zicea BEBE, dar pe urma clar BABA, da mamica mea zice ca de aceea ca sta cu ea o face baba.
Carmina trecut la listuta.
Si ia ghiciti cu cine seamana Seby?
Si va zic o seara buna!
livada.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
nastad spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Carmina felicitari pt tata.....vreau si eu sa zica si fi-mea ceva ea numai aaaa, gggg si tot asa.
Dar ne facem si noi mari.
Sa va zic ceva ce poate nu am spus pana acum. Nicole a mea de cand am nascut-o papa putin si des. Eu nu pot sa va zic cate mesa mananca. Pt ca la fiecare 1h, 1h si jum cere de mancare. Papa cam 0.75-100 ml.
Asta e ma cam chinui dar nici sa o las flamanda nu pot mai ales ca e tare rea de foame, daca nu-i dau cand cere. Asa ca va inchiputzi ca toata ziua asta fac incalzesc lapte. Noaptea se trezeste de vre-o 3 ori.....Ce sa fac??????? Decat sa o las sa mai creasca nu???
Va pup
Dianade
Eu il mai umflu cu ceai si il pun pe picioare sa adoarma, ca ma inebunise cu mancatul din ora in ora.Numai asa am reusit sa-l fac sa manance la 3 ore.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru