Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III
Raspunsuri - Pagina 21
Alma2006 spune:
Fie ca acest ultim Craciun "non-european" sa va aduca multa sanatate, liniste sufleteasca si belsug iar anul care vine sa fie incarcat de prosperitate si bucurii!
Craciun Fericit!
april spune:
LA MULTI ANI tuturor boboceilor si ....parintilor de bobocei
2007 sa fie un an bun pentru toti
helbi spune:
La multi ani cu multe succese la scoala pt toti boboceii!
Noi suntem in vacanta pina in 15 ianuarie. A venit Mosul cu muuuuuuulte cadouri, iar joi facem 7 anisori, asa ca, se anunta alte cadouri
.
Am inceput SUPER bine acest an si doresc acelasi lucru tuturor!
In vacanta prea multe nu a facut, putin la mate si putin la germana. De azi merge iar in Hort, iar saptamina asta o lasam mai "moale" cu lectii extra (pt ca de la scoala nu a primit decat la mate tema de vacanta), urmind sa mai facem ceva saptamina viitoare.
Voi "lucrati" ceva extra in vacanta?
Un an fericit tuturor!
Bianca si
biluta28 spune:
Buna fetele!
Un an nou plin de implinirii, multe bucurii si multa sanatate.
Noi suntem cu vacanta in AMR 5 zile si tragem zor sa facem temele pentru vacanta. La serbare a fost super au recitat poezioare imbracati in hainute albe apoi s-a stins lumina si au colindat in costume nationale la lumina lumanarilor timp in care a aparut si Mosul cu sacul plin. D-na invatatoare ne-a facut si noua parintilor un cadou surpriza, un mic tablou (poza) cu un bradut care avea o multime de globuri si in fiecare glob erea poza copiilor nostri iar in varf a doamnei si scria clas. 1 2006 pe el. E superb.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
oanagabriela spune:
La multi ani sarbatoritilor de inceput de an:
Bianca Elena - helbi
Victor Ioan - cge
Sa creasca mari, frumosi, cuminti si sa fie sanatosi !

Noi profitam de ultima zii de vacanta...Cu toate bunele intentii, nu prea am facut lectii (asa cum imi propusesem eu
), am inceput sa mai citim si sa scriem abia de miercuri, ca sa nu uite chiar tot.
In rest ne-am jucat si am profitat de zilele de vacanta cum am putut: contrar obiceiului, nu prea am avut zapada, iar temperaturile au fost peste 0 grade. Asa ca am stat in interior, am fost la un patinoar acoperit, am fost la film, ne-am uitat la televizor, ne-am jucat in casa.
De miine incepem iar scoala, sa vedem cum ne sculam, ca pina azi s-a culcat dupa ora 10 si s-a sculat dupe ora 9...
.
Spor la invatat la bobocei si multa sanatate.
helbi spune:
Multumim mult pt urari!
Noi am avut o petrecere surpriza de ziua Biancai. Ea isi doreste sa-si serbeze ziua cu colegii de scoala si Hort, dar cum aici e inca vacanta pinain 15, i-am facut o mica petrecere surpriza cu copii amicilor romani, urmind ca undeva dupa inceperea scolii sa-i fac si petrecerea pe care ea si-o doreste.
Altfel, si ea s-a jucat si uitat la TV, si mai putine lectii. In prima saptamina a facut cite ceva, dar saptamina trecuta NIMIC. Azi a citit o povestioara, terminind astfel o noua carticica citita de ea singura.Din 2 ianuarie merge iar in Hort si saptamina asta ca activitati extra au fost: iesire la piscina si la bowling. Saptamina viitoare merg la o expozitie la gradina botanica, apoi la patinuar si muzeul pielii.
Succes tuturorboboceilor in noul an 2007!
Laura XXX spune:
SA NE TRAIASCA PRINTESELE SI VOINICII! Va urez tuturor an nou fericit si binecuvintat si un semestru excelent!
Printesa mea a profitat de vacanta, a vazut si ceva zapada si s-a jucat pe rupte! Exersam cel mai mult la citire, incercam si noi sa ajungem la cele 100 de minute pe sapt. de care vorbea cineva (multumim).
Multa putere de munca la toti scolareii!!!
Laura xxx, mamica de
1,3 ani si
6,10 ani
Lala_D spune:
Gata vacanta !!!
Am reinceput scoala cu entuziasm, nerabdator sa isi vada colegii si pe doamna.
Au dat chiar si o dictare la care s-a descurcat excelent ( a uitat totusi un aliniat).
Vad ca si la citit progresam mult.
Succes scolareilor si numai calificative bune.
O zi excelenta tuturor !
Lala.