Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

oanagabriela, ce frumos, si ce pacat totodata ca este atat de frig. Ce frumusica e Antonia si ce rochita frumoasa a avut!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

oanagabriela, Antonia e frumusica foc.
Din pacate la copiii mei la scoala nu au voie sa vina deghizati si e mare dezamagire...dar asta e, ne vom resemna cu strinsul bomboanelor prin cartier. Dupa 6 case avem deja o punga plina pina la pamint.
Cind se incepe prima limba straina in Ro, pe vremea mea am inceput in clasa a II-a. David a inceput engleza anul asta (el vorbeste deja bine engleza) ca limba straina ori ei inca nu stiu sa citeasca si sa scrie in limba franceza.
Miine avem sedinta cu parintii, parinte-profesor si ni se vor prezenta rezultatele de la primul ciclu (anul e impartit in 4).

O saptamina buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

CristinaT si Mimitete

Va multumim de complimente si va trimitem cite un

Ni se misca si al doilea dintisor si cam doare...Acum sintem in vacanta. Am facut o prima tentativa de a citi in dupamasa asta (dupa 2 zile de pauza) si a fost o catastrofa . Trebuie sa reiau exercitiile zilnice. Oufff, tare greu mi sa pare. Mi-am propus sa fac si excercitii de scris, saptamina trecuta a venit cu un caiet de dictari si cam toate cuvintele erau corectate cu rosu .

O saptamina buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by onix

Buna!
Sunt si eu mamica unui baietel de clasa I si a unuia de grupa mica. Asa ca o iau de doua ori de la inceput. Citesc dar nu prea am timp sa scriu.
Vreau doar sa va vand un pont. In abecedarul lui Alexandru (parca Aramis se cheama editura) pe fiecare pagina la final in cuprinsul lectiei este numele semnului invatat (nodulet, bici samd). Alex a dat vreo trei dictari pana acum si s-a descurcat, cu frumusetea simbolurilor stam mai rau, dar mai exersam.
Multa bafta la dictari!

Ramona si baietii - Alex (5.07.1999) Andrei (14.02.2004)

Multumesc mult de pont o sa verific si eu la sf. manualului.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana, am admirat-o si noi pe Antonia ce frumoasa este.
Iar cu lectiile in vacanta, of-of nici nu stii cum sa faci: sa si odihneasca ca de asta e vacanta dar sa nici nu uite tot ce au invatat.

Victor a plecat de ieri la bunici, o sa fie rasfat maxim pe capul lui.
Ei, dar asta e rolul bunicilor sa ii rasfete, si al parintilor sa ii streseze
Cand a plecat, mi-a zis:"Ce rau imi pare mama ca nu o sa te mai vad in fiecare zi !!"

Noua ne e deja dor de el, e casa asa goala desi am ramas cu cea mica.

Boboceii vostri cum se distreaza in vacanta ?

O sapt buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Aici sunt Poze de la ziua Anei (pe 28 a implinit 7 ani).
http://good-times.webshots.com/album/555217597kaPWyy?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wesel spune:

Si noi am terminat cu bine saptamana si ne bucuram acum de vacanta.
Matei a luat un FB la matematica, are vreo 10 bile rosii la engleza si alte stampilute roz la restul. Marti, pe 7, avem sedinta cu parintii.
Teme pentru vacanta, nu a avut prea multe, le-a facut pe toate inca de ieri. A inceput sa scrie foarte frumos... eu nu scriam asa de frumos cand eram in clasa I!
Marti seara ne adunam la scoala pentru Halloween: Matei va fi un vrajitor de magie neagra si va participa la concursul pentru costume. Toti copiii au adus deja cate un bostan pregatit special (la noi tati a fost "artistul") si mamele se vor intrece intr-un concurs de placinte cu dovleac. Cum nu ma prea pricep, voi cere retetele si voi gusta modelele!
Am deschis si "sezonul cultural" si am fost sambata la Cenusareasa, la opera, mai mergem joi, la Copelia si marti la teatru - la Coana Chirita.
Vacanta placuta si "bogata" copilasilor vostri si mamicilor o saptamana foarte buna.
Mamica wesela si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Biluta,

La multi ani pentru Ana si sa-ti traiasca fetita, este f.frumoasa si avea o coafura super.

Si noi avem activitati culturale: am fost acum 2 saptamini la teatru, ieri la "Flautul fermecat" si mai avem 3 spectacole in plan pina la Craciun. In plus am inaugurat sezonul de patinaj (la un patinoar acoperit).
In rest sta acasa cu bunica si ne vizitam cu prietena ei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanagabriela

Biluta,

La multi ani pentru Ana si sa-ti traiasca fetita, este f.frumoasa si avea o coafura super.

Eu am fost coafeza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela, sa iti traiasca printesa de 7 ani.
Am vazut pozele, se vede ca a fost petrecere pe cinste.

Wesel, jos palaria pentru activitatile organizate sapt asta cu Matei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput