Ingineri fosti, viitori.....(8)
Raspunsuri - Pagina 6
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by Ioana81
Dar nu va faceti griji ca din scantei nu mai ies copii . Multumesc dar nu imi mai trebuie. Ne-am lecuit. Si cand ma gandesc ca vreoiam 2-3 copii. [:)))] ce vise!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
Din experienta iti spun ca mai vorbim peste 3-4 ani , cand vei vrea sa simti miros de bb lapticos, bb pufos si inocent.
Anca, asa da, ai dansat pe mese ?
Ne laudam si noi maine cu o petrecere de Haloween pentru copii.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
gabibarta spune:
Ioana, petrecere frumoasa! Acum e prea devreme, dar mai tarziu o sa-ti doresti cu siguranta si bb2!
iepumic spune:
Buna dimineata! pt. toata lumea?
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?t=2992" target="_blank"> STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Ioana81 spune:
Zic oficial sa-mi bag vreo 2-3 cafele in vena. AM voie ca Vladimir s-a intarcat! Imi e dor de alaptt dar ma si bucur pe o parte ca eram tare legata de el.
A fost frumos . Mai repetam in fiecare weekend iesirea. M-am simtit super. Chiar aveam nevoie. Poate mi-oi mai dori si alt copil, poate nu. O sa mai vb peste 2-3 ani Otilia! Ma cunosc si stiu ca poate prin vreo exceptie sa mai fac copil. Oricum ii multumesc lui D-zeu pentru Vladimir e lumina ochilor nostri! Chiar si ai bunicii si strabunicii.
Cred ca ma apuc nitel de munci pe acasa ca m-am plictisit. Mai am timp sa ma gandesc! La munca nu vreau sa ma duc dar nici nu vreau sa vegetez. Poate imi da sefu ceva. Pe Vladimir nu-l scap din ochi!
fetele!
De Kuki mai stie domne cineva ceva??????
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
iepumic spune:
Ioana, ma bucur ca te-ai simtit bine!!! La mai multe iesiri din astea .
Mai...dar constat iarasi ceva absenteism pe aici....pe Kuki, linusa, monagan, iar nu le-am mai vazut cu secolele! Eu zic sa instituim niste "sanctiuni"..
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?t=2992" target="_blank"> STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
gabibarta spune:
Of Ioana... de cafea aveai voie si fara intarcat:( Dar daca asa a vrut kupilu`, n-ai ce face.
Si eu am suferit enorm cand Robert s-a intarcat singur, si pieptul meu exploda si dupa vreo 3 luni daca am baut cu pofta un pahar mare de apa... asta e, n-aveam ce face. Sufeream, el n-avea decat 7 luni, eu aveam mult lapte si n-avea rabdare sa suga.
Contul lui Kuki a fost inchis din pacate:(
gabri_andrei spune:
Andrei e in vacanta saptamina asta si nu-i prea convine,ii lipsesc copiii. La noi e tare frig si nu-mi place deloc,sint o friguroasa.
Pupicei de la noi.
iepumic spune:
Stati ca n-am inteles.....cum adica a fost inchis contul lui Kuki??? Cum, de ce???? Nu inteleg.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici