Ingineri fosti, viitori.....(8)
Raspunsuri - Pagina 5
katik spune:
salutare inginerele!
da ioana, vaccin la trei luni. este unul suplimentar pt. ca deja am inceput cu pneumonii, sper ca ne mai imunizam cu vaccinul asta. tocmai m-au sunat din ungaria, l-au cumparat 70 euro si miine il am. peste o luna il si facem. daca nu ar fi colectivitatea nici nu m-as fi gindit sa-l fac, dar asta este...
linusa, ce fain te distrezi. dar meriti asta cu virf si indesat la cit ai tras... bravo!!!
fetele, va pup ca s-a trezit robi si e tare fomist!
in rindul doi la semnatura am pus ceva pozici mai noi, daca vreti sa le vedeti...
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
iepumic spune:
Bonjour!!!
Oti, cu migrenele stiu cum e. La noi in birou sunt vreo 40 de grade, nu e aer deloc si suntem toti terminati, randamentul este foarte scazut si mai grav ca cica asa va afi toata iarna: in birou 40 de grade, afara -20. Mi-e groaza.
Ioana, curaj!
diciu.
O zi buna dragelor inginere.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?t=2992" target="_blank"> STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Ioana81 spune:
Buna inginerelor!
Kati am inteles acum. sanatate lui Robertino .
Fetelor mai am 4 zile si fac un an de la um! Ce emotii! Ce fericire cand am ramas gravida.
Ma duc sa le scriu mamicilor de iulie august 2007!.
Vladimir a fost plimbat toata ziua, este f incantat si fericit. Sta in patut cu ursuletul de la botez! E tare dragalas si cuminte (ptiu). [:d] a tras un planset. Of ce se schimba, acu rade acu plange! Il iubesc!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
gabibarta spune:
Ioana, un tort, ceva, in amintirea um? Of ce bine a fost un an jumate fara....
Daaaa, e nasol cu trezirile. Mai avem evenimente nocturne si acum, dar nu in fiecare noapte. Cu timpul m-am obisnuit cu ele:(((((((
iepumic spune:
Ioana,
Katik, sanatate multa lui Robert, am vrut sa-ti spun mai demult dar .....deh, graba asta.
Va pupic pe toate, eu tocmai am racit si ma simt cam nasol. +mai am alte probl de sanatate de vreo saptamana......asta e.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?t=2992" target="_blank"> STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
iepumic spune:
Helau, helau! Va intrebati ce caut la ora asta pe forum?? Ei bine....tocmai am venit din oras, dintr-un club care imi place mie la nebunie....de fapt clubul mai putin, si atmosfera extrem de mult...canta formatia Jukebox Band (poate o stiti de la Carcotasi, dar nu stiti ce "poate" cand canta live in club!!!!!!) Pentru vreo 2 ore m-am simtit ca in "tinerete" (facultate) cand stateam pana la 2-3 dimineata sa-i ascultam pe Jukebox Band si dansam....din pacate gasca cu care am fost a cedat repede si ne-am retras pe la ora 1 cand mai urmau inca 2 reprize de concert iar eu eram in culmea fericirii si cu cheful cel mai mare...m-am bosumflat eu pe moment dar pana la urma am decis sa gandesc pozitiv si sa ma multumesc ca a fost si atat si sa sper ca data viitoare voi avea mai mult "noroc", desi sansele sunt destul de mici.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
gabibarta spune:
Of, vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imi pare rau ca totusi n-ai stat cat ai fi vrut....
Ioana81 spune:
Da plang ca-mi aduc aminte de iesirile noastre din fiecare weekend. Of Anca ce-mi faci?
Dar ma impaca zambetul lui Vladimir din fiecare dimineata si ochisorii lui expresivi . Noroc ca il iubesc si e un scump ca altfel.....
Ei bine si ca sa ma laud si eu : MA SCOATE BARBATU' LA MASA LA TAVERNA SARBULUI .
Deci avem seara romantica . Si Vladimir doarme cu bunica-sa deci iese cu scantei. Dar nu va faceti griji ca din scantei nu mai ies copii . Multumesc dar nu imi mai trebuie. Ne-am lecuit. Si cand ma gandesc ca vreoiam 2-3 copii. [:)))] ce vise!
Acum ma vas ca ma duc sa vaz ce mai pot purta ca-s mai grasuta si apoi sa-mi imbaiez copchilu' ca deh nu pot sa-l parasesc murdar . Apoi ma fac mumoasa ca mi-am achizitionat niste farduri, creioane de ochi, si fonduri de ten o frumusete !
Va anunt cum a "iesit" iesirea asta ce mi-o doresc mult!!!!!
Va pupa fata !
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
iepumic spune:
Ioana, petrecere frumoasa!!!!!!! Vezi sa ai nr. de la pompieri la indemana, ca scanteile prezinta risc crescut de incendiu!
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici