Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 7
eveline spune:
Monica-Elizabet, Otiliav, multumesc. Am mai pus niste poze sa vedeti ce frumoos papa ea banana si cam cum arata dupa somn...aici
Madachan bine ai revenit...am admirat pozele cu voi toti si l-am admirat pe Edisor cel mic, care acum de fapt nu mai e asa mic...mey ce a trecut timpul....se pare ca ati avut o super vacanta in Malta (exceptand partea cu avionul, desigur).
Ana si Bianca-iubita
miria_cristina spune:
EVELINE - Ai o iubita cu parul valvoi!!! 

![]()
Ce scumpica e!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Am pus si eu ultimele pozitze facute cu noi AICI
Sper sa va placa!
Printre ele sunt si din excursiile la mare si la manastirea Ghighiu, de saptamana trecuta.
Cristina si D
cookie spune:
Buna dimineata si de la noi!
Try, ma bucur tare mult de vestile bune! 
Miria-Cristina, super poze! Ma tot tin sa-ti zic, imi plac mult de tot si picturile de pe pereti
ce fel de vopsele ai folosit?
Esti chiar talentata! 
copilasilor care-si sarbatorsec cei doi anisori!!!
Doamne, ce mai trece vremea...
Chiar ieri ma apucase asa...organizarea...ma gandeam cum sa facem cu petrecerea Sabinei, care pica fix in Ajun de Craciun(noi o sa fim codase la albumul aniversar
) si imi venise ideea sa-l aducem si pe Mos Craciun pentru copilasi, ca tot o se adune toata gasca lui Papuc, ca avem o droaie de kinderi in familie si la prieteni 
Da' oare n-o sa dezorientez copila si cu ziua ei si cu Mosu'???
Anul trecut am fost la fetita unor prieteni care implineste anii pe 26 dec si l-au invitat si pe Mos si a fost dragut.
Voi ce ziceti?
Vad ca v-ati gandit deja la cadouri...da' la petreceri???
Io chiar n-am idee de cadou, singurul lucru pe care l-am vazut si mi-a placut a fost o chestie dintr-un catalog...nici nu stiu cum sa-i zic... un fel de adaptor pentru dus in forma de ursulet(la noi ursii-s la putere!)...ca tot ii place apa asa de mult Sabinei
Altceva nu mai stiu!
Saptamana asta, dupa ce ca am avut de munca la greu, fata mea a facut si o viroza, de ne-a zapacit cu mucii curgatori si cu nasul infundat
Acu' zic eu ca-i mai bine.
Va pupic pe toate, mamici, burtici si bebici(ce daca au ei doi ani? tot bebici se cheama!)
FELIS spune:
Catalina-Nicole..
pt ieri la cei 2 anisori... Camys... sa iti traiasca sanatoasa si sa te bucuri de ea

DIANA-ANDREEA...
azi... la implinirea celor 2 anisori... iti doresc sa cresti mare si frumoasa... Ele sa ai parte numai de bucurii din partea printesei tale
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
cumpar apartament 2 camere
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor!! Ioana Maria
Catalina Nicole
Diana Andreea 
Miha 
miria_cristina spune:
ELA 2001 - LA MULTI ANI! Sa ai o fata sanatoasa si frumoasa!
Cristina si D
miria_cristina spune:
COOKIE - Am folosit culori acrilice pentru pereti.
Cristina si D
bits spune:
Try ma bucur din suflet pentru realizarea lui Adrian!bafta multa in continuare!
LA MULTI ANI

IOANA,CATALINA si DIANA!sa cresteti mari si sanatoase
!
LA MULTI ANI si pentru micuta ARISA fetitza Ionelei care astazi implineste frumoasa varsta de 5 anisori!
sanatate si sa o asculti pe mama
!(asteptam poze cu tortuletul,sper sa va fi iesit!)
27,KEN(1nov 2004)
bits spune:
Eveline ti-am vazut blondina
.o sa faca furori cand o fi mai maricica ca e tare scumpa!apropos:nu se joaca cu apa din cana?fii-miu o scuipa inapoi si iarasi o bea ,apoi o tine in guritza cam 5-10min de ma dispera.cu mancarea nu mai spun ca in ultima vreme dureaza 1h sa mancam
.
27,KEN(1nov 2004)