Copilasi de nov-dec 04 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BITS - Bine ca mancati! Noua ne dau maselele si suntem nervoase!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele uitati aici un radio online pentru copii http://radio.itbox.ro/detalii/Bucuresti/radio-Itsy-Bitsy-live.html

ma bucur ca-l prind ca mai aude si Ken romaneste

27,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Miria la noi nu prea dau semne ca ar iesi ultimile 4 dar nu vreau sa-mi imaginez cum o sa fie atunci.vrei sa-ti spun ca am reusit si performanta sa-l fac sa bea suc natural de mar+portocala+morcov?!asta numai cu santaj:cica mami plange daca puiu nu bea si sa-l vezi ce frumos goleste canitza.deci poate dar nu vrea!macar atat daca fructe nu-mi mananca.chiar ma uitam la Bianca ce frumos papa banana iar la mine cum o vede se face ca-i e greata si ca vomita

27,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

mey constat cu placere ca a fost scoasa melodia aia cu rasetul de copil de pe forum.Doamne de cate ori mi-a trezit copilul!ufffff bine ca am scapat!

27,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY.. felicitari... la cat mai multe vesti bune!....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
cumpar apartament 2 camere
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Miria Cristina e o scumpa Damiana....m-a distrat poza aia in care tine un cartonas pe degetel...parca e la spectacol de magie...

Bits, Bianca e innebunita dupa apa....ar bea non stop, cred ca nu trebuie sa mai spun ca altceva nimic nu mai bea, nici suc nici lapte, doar din cand in cand ceai....asa ca atunci cand ii umplu paharelul il bea imediat si nu se mai joaca...probabil sa nu i-l ia cineva. Singurul mod in care-i pot da lapte e dimineata cu cereale sau seara cu gris, orez sau taitei. Si pe fructe insist eu sa le manance asa incat s-a obisnuit....daca suc de fructe nu bea macar sa manance fructele.
Distractia in voga a fetei mele e pusul dopului la sticla....a inceput de mult si vad ca nu se mai plictiseste...daca vede vreo sticla prin casa uita de orice ar fi facut altceva, cauta dopul si-l pune, si-l da jos si iar il pune si tot asa....
Miria tu de care maselute vorbesti de urmatoarele 4 sau primele?....Biancai i-au iesit primele 4, e timpul sa iasa si urmatoarele? Ca eu nu mai stiu cand ar trebui sa iasa celelalte?

Va pup pe toate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

mey se pare ca m-am inselat in privinta sunetului,Ken dadu sonorul comp pe mute.asa ca n-am scapat de stress!

27,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

La multi ani Diana -Andreea!!! Ela sa-ti traiasca fetita!
La multi ani si Arisei! Ionela-Roxana ce fetia mare ai!
Edy al meu nu mananca carne mai deloc,numai gratarel de pui ,altceva nimic.Asa ca am ajuns sa fac mai mereu gratare.

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Mai fetelor eram asa de aproape sa fiu iar ,imi intarziase 10 zile asa ca eram sigura ca-i bebe.Dar n-a fost sa fie. La inceput nici nu vroiam sa aud de inca un bebe la cat de plangacios a fost Edy,dar acum de abia astept sa fiu

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Madachan pacat ca nu a fost sa fie, tinem pumnii de acum incolo, bine ca stim!
In privinta carnitei, eu o pacalesc pe Bianca cu carne tocata sub forma de perisoare in ciorba, sarmalute, ardei, dovlecei sau rosii umplute....carnea de pui sau de vita tocata, cand e fiarta bine la preparare o pasez un pic cu furculita si cand i-o dau in gurita cu lingura in care jumate e ciorba o inghite imediat...important e sa ajunga in burtica. La felul doi la fel, o amestec cu sosuletul care rezulta la fierberea sarmalutelor sau legumelor umplute si cu smantana si n-am probleme.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput