Copilasi de nov-dec 04 (132)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Monica-Elizabet, Otiliav, multumesc. Am mai pus niste poze sa vedeti ce frumoos papa ea banana si cam cum arata dupa somn...aici

Madachan bine ai revenit...am admirat pozele cu voi toti si l-am admirat pe Edisor cel mic, care acum de fapt nu mai e asa mic...mey ce a trecut timpul....se pare ca ati avut o super vacanta in Malta (exceptand partea cu avionul, desigur).
Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

EVELINE - Ai o iubita cu parul valvoi!!!

Ce scumpica e!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Am pus si eu ultimele pozitze facute cu noi AICI

Sper sa va placa! Printre ele sunt si din excursiile la mare si la manastirea Ghighiu, de saptamana trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata si de la noi!

Try, ma bucur tare mult de vestile bune!

Miria-Cristina, super poze! Ma tot tin sa-ti zic, imi plac mult de tot si picturile de pe pereti ce fel de vopsele ai folosit?
Esti chiar talentata!

copilasilor care-si sarbatorsec cei doi anisori!!!
Doamne, ce mai trece vremea...
Chiar ieri ma apucase asa...organizarea...ma gandeam cum sa facem cu petrecerea Sabinei, care pica fix in Ajun de Craciun(noi o sa fim codase la albumul aniversar ) si imi venise ideea sa-l aducem si pe Mos Craciun pentru copilasi, ca tot o se adune toata gasca lui Papuc, ca avem o droaie de kinderi in familie si la prieteni
Da' oare n-o sa dezorientez copila si cu ziua ei si cu Mosu'???
Anul trecut am fost la fetita unor prieteni care implineste anii pe 26 dec si l-au invitat si pe Mos si a fost dragut.
Voi ce ziceti?
Vad ca v-ati gandit deja la cadouri...da' la petreceri???
Io chiar n-am idee de cadou, singurul lucru pe care l-am vazut si mi-a placut a fost o chestie dintr-un catalog...nici nu stiu cum sa-i zic... un fel de adaptor pentru dus in forma de ursulet(la noi ursii-s la putere!)...ca tot ii place apa asa de mult Sabinei Altceva nu mai stiu!

Saptamana asta, dupa ce ca am avut de munca la greu, fata mea a facut si o viroza, de ne-a zapacit cu mucii curgatori si cu nasul infundat Acu' zic eu ca-i mai bine.

Va pupic pe toate, mamici, burtici si bebici(ce daca au ei doi ani? tot bebici se cheama!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Catalina-Nicole.. pt ieri la cei 2 anisori... Camys... sa iti traiasca sanatoasa si sa te bucuri de ea

DIANA-ANDREEA... azi... la implinirea celor 2 anisori... iti doresc sa cresti mare si frumoasa... Ele sa ai parte numai de bucurii din partea printesei tale

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
cumpar apartament 2 camere
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor!! Ioana Maria Catalina Nicole Diana Andreea

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

ELA 2001 - LA MULTI ANI! Sa ai o fata sanatoasa si frumoasa!

Mergi la inceput

COOKIE - Am folosit culori acrilice pentru pereti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Try ma bucur din suflet pentru realizarea lui Adrian!bafta multa in continuare!

LA MULTI ANIIOANA,CATALINA si DIANA!sa cresteti mari si sanatoase!

LA MULTI ANI si pentru micuta ARISA fetitza Ionelei care astazi implineste frumoasa varsta de 5 anisori!sanatate si sa o asculti pe mama!(asteptam poze cu tortuletul,sper sa va fi iesit!)

27,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Eveline ti-am vazut blondina.o sa faca furori cand o fi mai maricica ca e tare scumpa!apropos:nu se joaca cu apa din cana?fii-miu o scuipa inapoi si iarasi o bea ,apoi o tine in guritza cam 5-10min de ma dispera.cu mancarea nu mai spun ca in ultima vreme dureaza 1h sa mancam.

27,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput