Copilasi de nov-dec 04 (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FELIS - Da', ce pe faza esti?!

Mi-ai luat-o inainte cu uratul tocmai cand ma gandeam ca incepe perioada "vesela"!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Doamne ajuta, azi e prima veste buna pe care-o primim de cateva luni incoace. Lui Adrian nu i-a scazut hemoglobina de marti pana azi. Era 72, azi era 73. Iar nr. de celule rosii era 40, azi 39,5 (ma rog, nu stiu cum se calculeaza el). Deci nu am facut transfuzie.
Mai mergem miercuri sa vedem cum stau valorile, dar daca observ ceva-n neregula mergem la spital pana atunci.
E prima data cand lui ii stagneaza homoglobina, pana acum tot timpul i-a scazut, scazut, scazut.

Flory, legat de laptic, sa stii ca mie alex a reinceput sa-mi bea laptic seara de cateva zile-ncoace. Renuntase si de cateva luni am observat neinteresul lui pt. lapticu lde seara. La un moment dat m-am resemnat si nici nu-l mai intrebam. Dar de vreo sapt. ma trage el de maneca seara la frigider, isi ia canuta lu ide lapte din scurgatoru lde vase si-mi arata ce vrea laptic. Si sunt paroape sigura ca e legat de faptul ca-i dau laptic lui Adrian. Seara ii dau intr-un biberon laptic amestecat cu vitaminele lui si fierul pt. anemie si sunt sigura ca asta ii ofera lu ialex o motivatie sa bea si el.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Try supeeer veste...sa dea Dumnezeu sa fie bine si in continuare.

Miria_Cristina

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by eveline

mariussimiuc...multumesc...nici tu n-ai somn?

Ana si Bianca-iubita

Am,draga mea,dar dimineata...cand se trezeste Robert.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Bravo! Sa fie intr-un ceas bun si sa se faca bine puiutzul!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ce faza....s-au sesizat cei de la webshots si au sters poze din albumul meu....cele in care Bia era la baita si se vedea prea mult..si mi-au cerut scuze. Bravo lor, mi-a placut ideea dar de cand i-a apucat?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Bine v-am regasit !!!
Sper ca ma m-ai tineti minte!Am mai citit din cand in cand ,dar de scris nu am mai scris de prin iarna de pe cand invatam pt. carnetul de soferi. Rusine sa-mi fie!
Noutati sunt multe. Dar in primul rand vreau s-o felicit pe Andra pt. bebelusul Adrian.Sanatate multa in continuare!
Bits, sarcina usoara atat cat mai ai .Nastere si mai usoara ,sa-i aduci lui Ken un fratior sanatos si mumos!
Paxela, felicitari pt. sarcina!
Cecilia ,ai o frumusete de fetita,sa-ti traiasca!
Cine mai e?!Sigur am uitat pe cineva,dar o sa-mi dau seama pe parcurs....am de gand sa nu mai lipesc.
Aime,o sa-ti trimit si eu poze pt.album.Cate sa fie?
Acum sa va povestec despre Edy. Am un album nou de poze,sunt de asta vara din vacanta..promit ca o sa pun si mai recente. Apropo de vacanta incepul a fost dezastruos.Am fost cu avionul in Malta.Ma gandeam ca e destul de mare ca sa fie cuminte in avion.In schimb cele 2 ore cat a durat zborul a plans continuu,si nu plans normal,ci urlet.Ne venea sa intram in pamant de rusine.
Noi nu prea am facut progrese ,nu facem la olita,nu am scapat de laptic noaptea. In schimb e cumintel si ascultator si harnic.Ii place sa-l pun la treaba.
Cam atat deocamdata,o sa revin!
Mi-a fost dor de voi!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
wow try ce veste buna, Doamne ajuta sa nu maia veti nevoie de transfuzie.pe toti
evelinefetitei frumushele
madachansi bine ai revenit
mihasi eu am un somn de dimineatzaaaa...cand se trezeste ruxide nici nu vad pe unde merg.
si nu in ultimul rand
LA MULTI ANI! (pentru ieri) Ioana-Maria
LA MULTI ANI! Catalina Nicole
sa cresteti mari si sanatoase
Doamne ce repede au trecut 2 aniavem copilashi mari
ieri la pranz mi-a dormit ruxi 4 ore dar a fost spre norocul nostru ca a dormit asa de mult fiindca am fost la o petrecere si ea a rezistat eroic pana pe la 23...abia, abia a mai adormit pe la 24avea un chef sa tot petreaca...azi mergem tot la aceeasi sarbatorita dar la mc, petrecere pentru pitici
va pup pe toate si pe copilashi
we placut in continuare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana Maria si Catalina Nicole, sa fiti sanatoase si viatza sa va fie frumoasa si usoara!
Try, de cand asteptam o asa veste buna, doamne ajuta in continuare.
Madachan, nu te-am uitat mai, eu chiar am mai intrebat mamicile daca mai stiu ceva de tine. Cu avionul este poveste lunga, copii nu prea inteleg ce se intampla si variatiile de presiune le dau o stare de discomfort/frica iar ei nu stiu sa reactioneze decat prin plans. Noi cu Ana am avut o suzeta, i-am dat-o sa se prosteasca cu ea ca sa isi desfunde urechile. Mai puteti lua o jucarie noua astfel incat in timpul zborului sa fie preocupat de joaca. Ce-ai facut, esti soferita ?
Eveline, am ratat pozele la baitza, dar Bia ca de obicei.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Fetelor pupici ca nu ne-ati uitat!
Otilia ,am luat carnetul inca din prima,asa ca din februarie sunt soferita,acum ma pot considera ,,profesionista,,!
La multi ani sarbatoritelor Ioana-Maria si Catalina-Nicole!!!!!Ce repede au trecut 2 ani!!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput