Copilasi de nov-dec 04 (132)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ehe heee fetele multumim mult pentru urari!se pare ca micutul nostru a inteles ca e ziua lui si spune mandru acum ca are 2 ani.ieri ne-am distrat pe cinste cu copii si cu mamicile,fara somn de amiaza si cu istericale de rigoare seara,dar asta e s-a simtit bine si asta conteaza,ba chiar isi canta singur"happy to you!" asta insemnand happy birthday to you in versiunea Kenzo.

de astazi am inceput si noi cu caminul.la plecarea din casa era super fericit si cand am ajuns acolo nu stia cum sa se descalte mai repede sa se duca la copii.nici nu a observat cand am plecat caci era prea ocupat cu inspectia jucariilor.normal are program pana la ora 16 dar pt ca era prima zi m-am gandit ca ar fi mai bine sa-l iau la 13 sa vedem cum a evoluat incadrarea in colectiv.cand am ajuns la camin il auzeam cum plange de la poarta.mi s-a frant inima in doua.isi pusese bascutza in cap,tinea gentuta in mana si nu le lasa pe ingrijitoare sa-i stearga nasucul.cand m-a vazut a intins mainile spre mine sa-l iau in brate si cand l-am luat m-a imbratisat atat de strans ca nu care cumva sa-i dau drumu.de papat nu a vrut sa pape decat orez simplu si a baut o canitza de ceai.pe drum l-am intrebat daca mai vrea sa mergem la copii de la camin si dadea din cap si spunea ca nu.dupa somnul de amiaza a revenit la sentimente mult mai placute spunand"VIAU LA COPII!".maine e sarbatoare aici si nu se lucreaza asa ca revenim in fortza luni cu operatiunea caminul.

eu astazi am reusit sa ma odihnesc cat de cat dar mi-e un somn de mor asa ca vom reveni cu pozicile maine!

28,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor, daca voi nu mai ziceti nik de montaj , eu tot il fac . Astazi am primit poze de la Ella 2001, cu Diana, care e o fetita superba, dulce si finuta, pacat ca nu ne-o arata mai des si ptr ca sa incadrez cat de cat melodia de inceput mi-am pemis sa "fur" roserbinei niste poze de la party-ul lui Mihnea (daca vrei altele ) si am pus si eu o poza cu Vladu de la 1 an (astept insa, cum discutasem, poze si de la 1 an sau o poza semnificativa/draga voua/haioasa din anul ce s-a scurs de la prima la a doua aniversare).
Iata www.onetruemedia.com/shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">rezultatul
Si daca nici acum nu v-am impulsionat , ma declar invinsa si nu va mai aduc subiectu' cu pricina in discutie .

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by aime

Fetelor, daca voi nu mai ziceti nik de montaj , eu tot il fac . Astazi am primit poze de la Ella 2001, cu Diana, care e o fetita superba, dulce si finuta, pacat ca nu ne-o arata mai des si ptr ca sa incadrez cat de cat melodia de inceput mi-am pemis sa "fur" roserbinei niste poze de la party-ul lui Mihnea (daca vrei altele ) si am pus si eu o poza cu Vladu de la 1 an (astept insa, cum discutasem, poze si de la 1 an sau o poza semnificativa/draga voua/haioasa din anul ce s-a scurs de la prima la a doua aniversare).
Iata www.onetruemedia.com/shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">rezultatul
Si daca nici acum nu v-am impulsionat , ma declar invinsa si nu va mai aduc subiectu' cu pricina in discutie .

aime si Vladimir

da' eu vreau sa trimit poze dar am mai intrebat ca nu stiu ce si cate poze. doar de la sarbatoarea de 2 anisori sau de la nastere, 1 an si 2 ani, adica vreo 3 poze...

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Try, tinem pumnii in continuare micului Adrian.
Bits, hai mey ca m-ai facut sa-mi dea o lacrima, parca il si vedeam cu sapcuta ...offff...trebuie sa le fie greu, ma gandeam si la gemenusii Adrianei, ce-o fi in minticica lor si in sufletelele lor....las' ca se fac ei mari...

Miria, iarta-ma ca intreb, ce-i cu avertismentul ala la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by aime

aime si Vladimir

trimitem si noi , doar ca mai avem de asteptat25 de zile pana sa zicem 2

Alexa19+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Aime - N-ai de ce sa nu ma intrebi ca asta a si fost ideea celor care mi l-au dat, sa-l vada lumea!

Nu dai dublu click pe el? Ca zice singur de ce e verde.

Am copiat un link, asa cum il primisem, cu un filmutet tare hazliu, dar moderatorii au considerat ca sit-ul din care facea parte (desi nu avea legatura cu filmul) era indecent.
In concluzie, fara sa ma anunte in prealabil ca as fi gresit cu ceva, m-am trezit pentru nu stiu cat timp cu chestia asta. Daca ar fi avut macar decenta sa ma atentioneze, l-as fi retras singura sau as fi rugat pe cineva sa-l scoata din formatul in care era si sa-l lase singur, ca eu nu ma pricep la chestii de astea, dar statutul pe care il au le da si posibilitatea sa faca ce vor.

Ma simt si prost sa mai apar cu "tinicheaua" de coada, de parca asta m-ar caracteriza acuma!

Apropo de poze, noi duminica avem ce trimite! Asa ca, fiti pe faza!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

La multi ani! tuturor copilasilor care si-au sarbatorit sau isi vor sarbatori zilele de nastere lunile acestea! Sa cresteti mari si sanatosi si sa ii bucurati pe parintii vostri care sunt tare mandri de voi!
Si noi asteptam cu nerabdare ziua lui Dragos care deja stie sa raspunda la intrebarea : cati ani ai?. El rotunjeste frumos gurita si spune: Duoi.Mor dupa el ce dragalas e!
Mai avem si alte noutati: saptamana trecuta am initiat operatiunea olita si deja s-a obisnuit cu ea, cere sa faca chiar si noaptea daca e nevoie. Deci .... avem baiat mare de-acum. Nici nu imi vine sa cred ca au trecut deja doi anisori.

Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna tuturor!
Iertata fie-ne absenta, dar am avut motive intemeiate...necazuri cu Andrei, intai bronsiolita, pe urma diaree cu lipsa pofta de mancare, si totul a culminat cu operatia de hernie inghinala.
Am ajuns la urgente cu el vineri seara in 27oct (de ziua lui taica-sau chiar) cu hernia strangulata, si a fost operat sambata dimineata.

Asa ca in loc sa fim la nunta baiatului nasilor, am fost la reanimare cu piticul ...

Acum suntem bine, dar am trecut prin clipe grele...in spital...

Vrem sa uram sarbatoritilor de pana acum, si celor care vor urma.
Ii pupam cu drag, sa fie sanatosi si voiosi.

Aime, vom trimite poze cand vom putea..
Try, Adi are hidrocel, poate genera hernie...daca lichidul nu este extras, sau daca nu se retrage singur....doctorii stiu mai bine...cel mai nasol la voi este hipospadiasul ala....pe mine una ma imbatraneste cu 3 ani intr-o zi ideea ca trebuie facuta operatia aia la Andrei, probabil la primavara.
Dar ce sa facem? Asa a vrut Dumnezeu.

Aveti grija de voi.

Cu drag,

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sanatate multa, Corina!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Doamne, Corina, imi pare rau pentru ce s-a intamplat,cate a tras saracutul una dupa alta, bine ca s-a terminat cu bine. Pupa-l pe Andrei din partea Biancai si ii uram multa sanatate!

Acum vreau sa va spun ca tocmai am urmarit in reluare emisiunea lui Nasul de la B1TV ce a fost aseara....daca a mai urmarit-o cineva rog sa-mi confirme ca am inteles bine si nu bat campii pe aici. Deci, vestea mare pentru cine este interesat. Chiar de anul asta intra in circulatie BONURI DE CRESA in exact acelasi regim ca si bonurile de masa....deci unii angajatori le pot da, altii nu (al meu de ex nu da) care se pot folosi la plata CRESEI (deci atentie, nu gradinita, deci numai copiilor pana la 3 ani....eventual de la 2 la 3 ani)si pe care le pot accepta anumite crese (ca si bonurile de masa, unele magazine le accepta, altele nu). Ele vor fi in valoare de 3.000.000 LEI pe luna.
Pentru cine este interesat si norocos sa aiba un angajator care da si care gaseste si o cresa ce accepta, eu zic ca sunt binevenite 3 mil lei pe luna.

Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput