Copilasi de nov-dec 04 (132)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fetelor,am pus o gramada de pozitze noi si ca urmare, daca vreti sa vedeti cat am mai crescut si ce mari si frumoase sunt Alexia si Ada, puteti sa o faceti aici , ha ha

Oana si Corina, bine a-ti venit si asteptam sa ne spuneti mai multe despre voi si mai ales pozitze multeeeee, ha ha

Cum s-au distrat sarbatoritii nostri???? a iesit tortul Roserb???? ne dai si noua reteta??? abia asteptam pozitze

Pupici la toata lumea si sa aveti o saptamana super usoara si scurta.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cecilico, ce-mi facusi iar o sa toata noaptea o sa ma gandesc la bb. Este asa de scumpa Ada, aici, o minune mica. Iar Alexia, ce domnisoara cocheta aici, are vreun amorez la gradi?
Am vazut ca ati devenit cetateni canadieni, cel putzin asa am interpretat eu din poze. Felicitari!
Oana(Omi308) si Corina Maria bine ati venit, asteptam poze si sa iesiti zilnic la raport!
Alexa, iritatziile mai urate au trecut la Ana cu tamponare cu albastru de metilen si Bepanthen si lasat fundul la aer cat mai mult. Din pacate nu se gasesc aici si este si ea cam rosie ca a facut kk si nu a spus . Nu stiu ce sa te sfatuiesc cu cresa, dar dupa ce nasti cred ca ar fi bine sa facetzi o vreme pauza ca sa nu aduca Silviu gripele la cel mic.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Otilia e bine daca te-am facut sa te gandesti la bb , ca doar la Ana ii trebuie un partener de joaca. Sa stii ca eu iubesc si am iubit dintotdeauna bebelusii, deja imi pare rau ca creste Ada si nu o sa mai fie bebe si eu ce ma fac???? nu ca nu as putea sa mai fac inca vreo 10 bb la ce sarcini si nasteri am avut, dar toti cresc pana la urma...asa ca deocamdata ne limitam la 2 copilasi, hmmmmmm.....si crede-ma ca ma gandesc cu nostalgie si la burtica...ei ei....eu sunt genul care imi pare rau dupa ce a trecut, ha ha ....dar clipa de fata e totusi cea mai importanta asa ca traim din plin clipele petrecute alaturi de fetitzele noastre.
Mersi de felicitari, ai dreptate,acum avem si cetatenia canadiana asa ca dubla cetatenie sa traiasca o sa vedem noi ce o sa facem cu ea mai departe

Sa stiti ca si mie mi-e frica de gripele astea mai ales daca Alexia merge la gradi, dar pana acum a fost bine..eu am rugat-o pe tipa de la gradi sa-mi spuna daca vede pe vreunul ca-i curge nasul sau e racit ca o tin atunci pe Alexia acasa...la noi la gradi sunt numai 6 copii si e foarte frumos, ha ha la Alexia ii place tare mult

Pupici multi la toate mamicile si copilasii si aveti grija de voi

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bun venit Oana si Corina!

Cicisunt tare frumoase pozele voastre. Pupici fetelor vesele.
Am incarcat si eu cateva poze mai noi... aici sunt:
http://family.webshots.com/album/554727357Ynptab

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata si de la noi
In we am fost la munte,am prins cred ca ultimul we frumos pe anul asta.ieri am lasat-o la Pitesti la soacra si sunt un car de nervi ca sunt obligata sa ma despart de ea.Azi dimineata a inceput sa planga cand m-a auzit la telefon..va dati seama cum ma simt.
Azi incep cautarea de bone,nu stiu cum sa fac si pe cine sa sun,sunt suparata rau.
Cici,Dana,v-am vazut printesele,frumoase si fericite!sa va traiasca si sa va bcuurati de ele!
paxela,nu stiu ce sfat sa-ti dau....eu una as opta ptr.stat acasa,asa sunt eu,nu-mi vine sa o las la gradi sau cresa asa de mica,poate si de aceea am probleme acum ca nu am cu cine o lasa.Te-ai gandit la cineva,o bona de ex?
Cum v-ati sarbatorit dragilor in we(Mihnea,Teodora,Alexia)?

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna dimineata!

Multumim mult tuturor pentru urari si pentru ca v-ati gandit la noi!

Gata, avem baiat mare, am petrecut sambata si ne-am simtit tare bine. Copiii au fost cumintei si s-au diastrat, si noi pe langa ei. A primit baiatul meu o tona de jucarii, acum e precum gaina in gramada. Totusi in top este bancul de lucru, s-a bucurat de un mare succes, cum se scoala dimineata incepe sa mestereasca, cred ca in curand o sa incepem sa scoatem din baterii ca ne-a innebunit deja.
Tortul nu mi-a iesit o grozavie la aspect, n-am prea avut rabdare si timp cu ornatul, dar a fost tare gustos, na , ca sa m alaud singura!

POZE AICI

Paxela, daca te tin nervii sa mai tii piept la virozele inerente, eu as opta pentru cresa in locul tau, atata timp cat soacra iti nesocoteste tot programul. Si eu tin tare mult la program si la ore de masa si ma enerveaza la culme cand cineva face altfel decat spun cu copiii mei.

Cici, v-am vazut pozele, ce a creacut Ada, si ce falcute are. Sunt niste scumpe amandoua.

Am admirat-o si pe Irisuca, e o frumoasa, ca de obicei.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Roserb, se pare ca ati petrecut nemaipomenit, bravo...si intr-adevar, ai baiat mare, sa-ti traiasca!

Cecilia, fetele tale sunt niste scumpe, una mai frumoasa ca cealalta. Cel putin, Ada, m-a dat gata....ai prins-o in niste ipostaze minunate....si ce de-a par are, mai mai....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Hello!

Mihnea sa-ti stapanaesti sanatos jucariile, bancul e mortal mami Roxana si felicitari ptr tort, e perfect .ai baiat mare de acum, frumos...poza de famile m-a dat gata , sunteti familia perfecta .

Cici la zambarete, sunt mortale.
Dana, ce elegant isi poarta Irisina ciubotelele , ca de obicei imi plac nespus pozele voastre si cu bunicii (e mortala cum sta la masa) si cu unchiul si matusa

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb mama..ce talentata esti......ce frumusete de tort!De copii ce sa mai zic???Bravo voua,frumoasa petrecere.Pupam barbatel mare..mare..!
Azi am vb cu cineva,ne vedem la 16.30..sper ca macar de data asta sa avem noroc de bona.sa-mi tineti pumnii!

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Cecilico, mey, ai doua motzate scumpeeeeeeeeeeee...vezi ca e o poza in care Alexia se uita iar printre craci...poate vine un motzat...hahahha

Roserbino, maria TA, ce frumos v-ati distrat...bravos mey! si cum zici ca ai facut bmw-ul? se face greu? pine si tu plizzz reteta ca poate ma bag...si doi la mana, pateuri sunt facute de tine? ai si la asta reteta?

Andreap, bafta mey bafta...ca ai si tu frate o grija cu bonele astea..ai avut tu ghinion la bone...ai sa vii cu vesti bune!

acu ma uit pe pozele lu Risi...

cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput