Copilasi de nov-dec 04 (132)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROSERB, felicitari pentru petrecerea reusita si pentru tort!!!!! Foarte dragut tortul, mi-a placut mult! Mihnea arata asa de bine, a crescut tare frumos, bravo Mihnea!!!

ANDREAP bafta azi, va dorim o bona pe sufletul Mariei!!!!

TRY, sanatate multa lui Adrian! am si eu o intrebare: daca va fi nevoie de transplant de maduva...si operatia va fi reusita, va mai avea nevoie dupa de transfuzii???? adic adupa operatia de maduva, nu sunt sanse sa se vindece complet? intreb si eu.....in caz ca Doamne-fereste are acea boala rara...Doamne fereste!!! noi va dorim multa-multa sanatate si mai bine sa nu aiba parte de nici o operatie!!!

PAXELA, sper sa ii fie bine lui Silviu indifernet de ce hotarasti! iar ce vei decide, asa ii va fi cel mai bine lui SIlviu! sanatate multa!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

Cecilico, mey, ai doua motzate scumpeeeeeeeeeeee...vezi ca e o poza in care Alexia se uita iar printre craci...poate vine un motzat...hahahha

Mai, exact la asta ma gandeam si eu cand am vazut pozele!Tin minte ca avea Cecilia si anul trecut niste poze cu Alexia in pozitia cu pricina, si uite ce a iesit

Tortul e destul de simplu de facut, finisajul e mai laborios, si din cauza asta nu a iesit chiar grozav. Deci faci doua blaturi dreptunghiulare, unul mai gros si unul mai subtirel. Cel gros se taie in doua pe lungime si se umple cu crema. Cel subtire se taie in doua si peste cel mare se pune un pic de crema si apoi jumatate din blatul 2 cam pe la mijloc, apoi iar crema si cealalta jumatate de blat. Dupa asta se taie cu cutitul razant din partea de sus, ca sa capete forma de masina. Apoi il imbraci in frisca si ornezi! Gata.
Pateurile sunt facute de mama, cu foietaj din comert si umplutura productie personala.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cici, parca ai dat timpul inapoi, Ada e o copie a Alexiei de cand era mica.

La multi ani sarbatoritilor.

Roserb, sunteti familia perfecta.

Onitza, daca transplantul e o reusita inseamna ca totul se regleaza. Celulele transplantate se depun in maduva osoasa si produc ele celule rosii.
Dar acum ramane sa vedem daca Adrian isi pastreaza capacitatea de a produce celule rosii pe care a avut-o sapt. trecuta inainte de transfuzie.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

roxana se pare ca ati petrecut super! bianca e o adevarata domnisoara, frumoasa foc. si seaman bine cu mama ei am vazut si bancul de lucru si m-a luat cu nervi...again...ca nu am gasit pt. tudor si mai rau se pare ca nu voi primi comanda de la quelle pana la petrecerea noastranoroc cu cizmulitele de la melania. o sa merg totusi sa caut macar niste jucarii...onitza mi-a dat o idee buna cu un trenuletz pe sine, sa vad daca gasesc. am vazut si la mihnea ca avea
voi ce cadouri ati mai luat?

pupici la iris din ce in ce mai frumoasa...si surioarelor zambarete ada si alexia. ce dulce e aici ADA
si sa va mai spun ceva...daca nu se intampla nimic pana maine, DE MAINE VOR MERGE LA CRESAAAA!!! . am niste emotii!!!

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andreap, sint sigura ca Mariuca e f bine ,tu esti o mamaoasa !Si Andrei plinge dimineata dupa mine de zici ca nu o sa se mai opreasca niciodata ;m-am intors acasa dupa 5 min sa vad ce face si era bine-mersi ,nici urma de jale . oricum bafta la gasit bona !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Dana, sunt superbe toate pozele, Iris e o super frumoasa cu parul ei carliontat..apropos, ai tuns-o vreodata de cand s-a nascut???? Si tu esti o frumoasa si semeni tare bine cu sora ta. Pupici la fetele frumoase

Andrea, nu mai fii trista ca Mariuca e departe, ca o sa gasesti tu o bona si apoi o sa fiti din nou impreuna, doar vezi cum zboara timpul.

Roserb, e super tortul, poti fii mandra de el si cred ca a fost si foarte gustos.
Si cu asa mamica zic si eu, sunteti super frumosi cu totii si eu va doresc sa fiti sanatosi si sa va bucurati de toate impreuna.
Sunt cadourile lui Mihnea, vad ca ii place robotelul, dar trusa aia de lucru sau ma rog cum se numeste e fantastica..are de-acum incolo la ce lucra, ha ha...si ce frumosi sunt ei cum danseaza, super copilasi..sper sa fie asa si fetele mele
Si amandinele alea mi-au tras cu ochiul...le-ai cumparat sau le-ai facut???? daca le-ai facut atunci poate imi dai si mie reteta ca trebuie sa fac si eu niste prajituri pe botez. O sa avem botezul pe 11 noiembrie.Mersic

Eveline, Aime

Fulgule stii cum e vorba???? da-ti peste gura ca sa nu-ti dau eu, ha ha (sa nu te superi...stiu ca nu esti suparici, asa c-mi permit) dar cred ca nu ai vazut bine...ca fata mea acolo face balet...si cert e ca la tati i-ar place un motzat dar nu cred ca mai are sanse...dar cine stie, peste vreo 3 ani nu zic nu, ha ha,....Pupici la neamtulici de Davidutz, ca frumos mai e asa blondin Cum stai cu hernia???

Andra ai dreptate, seamana intre ele foarte bine ceea ce ma bucura tare mult.
Ii doresc sanatate multa la Adrian si da Doamne sa fie bine.
Alex ce face? e acasa sau merge la gradi?

Adriana la gemenusii care de maine incep gradinita, sunt convinsa ca o sa fie bine si ca o sa le placa, asa ca lasa emotiile deoparte.

O saptamana super usoara la toata lumea

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Se pare ca Paul a mancat azi la cresa portie dubla de felul II plus tot felul I, sunt asa de fericitaaaa!!!! erau si educatoarele multumite de el! mie chiar nu imi vine sa cred! am vazut eu ca a facut falcute si clar e de la cresa, ca acasa nu simte placerea de a manca ...da Doamne sa o tina tot asa!!!

ANDREAP, cum a fost intalnirea cu viitoarea bona?

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumesc pt pareri

rabdarea mea a luat sfarsit azi, si de maine mergem la cresa, sper sa fi luat decizi potrivita , dar dupa ziua de azi... nici nu cred ca puteam decide altfel(cand am venit era soacra neagra ca nu a mancat nimic drept urmare nu ia mai dat nici bomboane, nici ceai, ca bea prea mult si se umfla cu ceai si daia nu mananca, asa a concluzionat "experta")drept urmare avem aviz de la dr si de maine mergem iar la copii, macar stau linistita ca incearca cineva sa il hraneasca , are un program fix si mai face si altceva decat sa stea 5 ore intr-o camera sa se joace singur

Alexa18+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am vaut si eu poze cu copilasi frumosi

si prajituri apetisante, noroc ca nu poftesc ca altfel umbla tati tot bucurestiul dupa ceva sa arate la fel, eu una ma voi limita la tortuletul masinuta sau alt model ca nu sunt decisa inca, cumparat din cofetarie, si prajiturele de asemenea,caci nu ma vad cu timpul rabdarea si talentul necesare prepararii lor

Alexa19+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Alexia - Stefania (MOSS)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput