Copilasi de nov-dec 04 (132)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C
Fulgule stii cum e vorba???? da-ti peste gura ca sa nu-ti dau eu, ha ha (sa nu te superi...stiu ca nu esti suparici, asa c-mi permit) dar cred ca nu ai vazut bine...ca fata mea acolo face balet...
Cum stai cu hernia???

mey..si anu trecut tot balet facu fi-ta si uite ce iesi...da cand o incepe si Ada sa baleteze, ha?

cu hernia nici eu nu mai stiu cum stau ...pe bune!
adica la eco nu mi s-a vazut hernia, am amanat operatia si ma duc vineri la alt chirurg..daca asta zice ca e hernie atunci e clara treaba..
cert e ca pana acum 3 medici mi-au zis ca nu mereu se vede hernia la eco..vorba aia: de ce iti e frica nu scapi
pana vineri traiesc in suspans

cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by Cecilia C
Fulgule stii cum e vorba???? da-ti peste gura ca sa nu-ti dau eu, ha ha (sa nu te superi...stiu ca nu esti suparici, asa c-mi permit) dar cred ca nu ai vazut bine...ca fata mea acolo face balet...
Cum stai cu hernia???

mey..si anu trecut tot balet facu fi-ta si uite ce iesi...da cand o incepe si Ada sa baleteze, ha?

cu hernia nici eu nu mai stiu cum stau ...pe bune!
adica la eco nu mi s-a vazut hernia, am amanat operatia si ma duc vineri la alt chirurg..daca asta zice ca e hernie atunci e clara treaba..
cert e ca pana acum 3 medici mi-au zis ca nu mereu se vede hernia la eco..vorba aia: de ce iti e frica nu scapi
pana vineri traiesc in suspans

cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Lasa Fulguleato ca sper sa nu fie asa mare problema cu hernia ta, iti doresc multa sanatate si operatie usoara daca e sa fie. Si eu am fost operata de hernia inghinala, e drept ca aveam 3 ani..ei, tu ai 30 de ani dar nu e mare diferenta acuma pe bune, nu cred ca e o operatie grea

Mey, Ada nu stiu cand o sa faca balet dar motzatul sigur nu o sa vina curand....ca acuma sunt tare stresata ca nu mai incap in nici o haina si m-am decis ca nu mai fac copii ca prea ma ingras...si avem botezul lui Ada pe 11 si nu am nimic cu ce sa ma imbrac...am fost la magazin si am probat 2 rochii si stateau pe mine tare nasol..ca am doar 64 kg..eu care aveam 50, ha ha iti vine si sa razi asa ca gata cu copii.... m-am decis..si am o pofta nebuna de inghetata, hmmmmm si nici nu pot sa nu mananc daca alaptez

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

A inceput sezonul aniversarilor... Ce de timp a trecut...
Le urez tuturor sarbatoritilor (atat celor a caror petrecere a trecut cat si celorlalti) La multi ani!!!, sa aiba in viata tot ce isi doresc, sa fie sanatosi, frumosi, cuminti. Si sa fie aceeasi raza de soare in viata parintilor ca si pana acum.

Se pare ca voi incepe si eu serviciul in curand (inca nu stiu sigur deoarece inca nu am cu cine sa-l las pe Danutz, dar exista promisiuni). Oricum cred ca nu vor fi probleme deoarece Danutz nu prea face mofturi la mancare... cu somnul e mai greu, dar se va obisnui el sa adoarma si cu altcineva. In rest e din ce in ce mai vorbaret, mai pus pe sotii dar si mai descurcaret si independent (mananca singur, face la olita).

Am vazut o multime de copilasi frumosi si scumpi foc: Damiana(miria crstina), Vladut(aime), Mihnea (roserb), Iris, Ada si Alexia.
Am mai admirat si pe parcurs multi altii si mereu ma minunez ce frumosi si mari sunt... si bineinteles ca sunt si destepti dupa minunatele inspravi expuse pe forum de eroinele lor mamici ... tuturor.

Andra, ma gandesc mereu la tine si la Adrian. Da Doamne sa fie bine.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Daniela, sa stii ca m-am gandit la voi de multe ori. Ma bucur ca sunteti bine si voiosi

Ca sa va binedispun de dimineata, o sa va arat ce tort am savurat noi, iesenii din mandra cetate, aseara la bostaniada. Tortul e facut de o supertalentata forumista, ieseanca de-a noastra, a fost tare fain, ne-am reintalnit, am cunoscut noi forumisti...copiii nu mai spun ce s-au jucat si ce-au dansat...de Halloween

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

In primul rand,"la multi ani" sarbatoritei de azi;Alexia,sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa,sti fie viata numai un zambet!
Multumesc tuturor de incurajare...nu prea a iesit cum voiam eu,adica nu prea imi inspira nimic.sau poate sunt eu si am prea multe pretentii;sa nu credeti acum ca vreau ceva academicieni sa stea cu ea,dar doamna asta chiar mi s-a parut prea..simpla.Plus ca nu mi-a placut de ea de la prima vedere(chiar ziceam cand m-am dus sa o astept,"sper sa nu fie ea").la prima vedere mi s-a parut cam..neagra..dar vb lui Sebi,parca eu sunt prea alba!
Diana,eu stiu ca la Pitesti e super bine ingrijita si fericita....dar sunt nebuna,sunt 100% dependenta de copilul meu..nu dorm bine noaptea,nu-mi gasesc locul in casa..de aceea o vreau cat mai repede langa mine.nu stiu cine ma intelege,asa sunt eu

Paxela,bafta la cresa!
Fulgule..v-am disperat cu "problema" mea,nu?Stiu..dar cui sa ma plang si eu????Sanatate multa!
Ad_rianna,eu am facut comanda la Quelle pe 5.10,ieri am sunat si se pare ca unele produse nici macar nu au plecat din Germania..neseriosi..si poate sunt si proaste si le astept atata.Sper macar 1/2 din jucarii sa vina pana la ziua ei,altfel..bafta la cresa!
Pupici multi

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am pus poze noi,daca vreti sa ne vedeti...si sper sa se vada si sa va placa..Poze noi noute.
Pupici

POZE
Poze noi
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP, nnumai un zambet e Mariuca!!! cel putin AICI m-a dat gata!!!!! s-a schimbat fata de cum arata cand am vazut-o eu ultima data..bine, era si firesc, ideea e ca imi place mult, are falcute numai bune de pupacit si pare foarte independenta!!! daca ar fi sa ies undeva cu Paul sa facem poze, l-ai vedea numai in brate la maica-sa sau taica-su!!! aoleeeeeu, si mai e si baiat!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AIME, ce toooooort!!!! azi musai trebuie sa ajung pe la cofetarieeeee! imi ploua rau in gura!!!! vazui si tortul lui Roserb, acum si pe cel DC!! ce mai!! cat sa rezist????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Andreea e tare scumpica Mariuca ta, imi place ca e mereu in rosu, precum Scufita rosie. Tare mult mi-a placut cum se odihnea cu tati.
Onitza, de prisos sa mai zic ca era si ffff bun tortul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

andreap am sunat si eu azi si 2 jucarii si hainutele cica au plecat spre romanica iar 1 jucarie va fi livrata "ulterior". eu am facut comanda in 16.10 , mi-e si ciuda pe mine ca nu am facut comanda mai repede. asta e

impresii din prima zi de cresa:
cand i-am lasat bianca ata la copii si la jucarii, tudor a inceput sa planga...cand i-am luat plangeau cu sughituri...pt. ca i-a pus la olita si ei nu au vrut
de mancat cica au mancat foarte bine si singurei; au mai plangacit ei din cand in cand dar educatoarele foarte dragutze mi-au zis sa nu ma speriu ca totul fiind foarte nou si strain pentru ei e normal sa mai planga. cand s-au linistit si i-am imbracat i-am intrebat daca mai vin si maine. raspuns: "da da. pii pii"...asa ca mai mergem

cici, andreea multumim de incurajari, speram ziua de maine sa fie mai buna la cresa

fulguletz-fulguletz, cum te-ai procopsit tu cu hernia aia? iti tin pumnii sa te faci bine repede

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput