Copilasi de nov-dec 04 (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Mai Bobita,ce mai face nora mea ????
Ma uimeste copilasul meu ,pe zi ce trece devine tot mai vorbaret,stie orice,nu-i tace gurita o clipa ! Dar noua ne place asa.De abia asteptam si noi petrecerea la care avem invitati toti copilasii de pe strada noastra. Nu va inchipuiti ca-i o strada mare...sunt doar vreo 10 copii....

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Try ,imi pare foarte rau de vestile despre Adrian ,sanatate multa si putere!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mai avem si noi o saptamana pana la petrecere si ieri m-am hotarat ca o vom face acasa ca sunt prea mici sa mergem la vreun club de "pitici" si oricum nu avem asa multi prieteni.
roserb abia astept sa vad tortuletzul in forma de masina. anul asta vom face si noi 2: unul masina bineinteles...iar pt. bianca inca nu am hotarat, o sa gasim la cofetarie in catalog ceva si pt. ea.
abia astept sa vad poze de la petreceri...s-a dat startul

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, am intrat sa pup piticii care isi serbeaza ziua de nastere si pe mamici la fel!

LA MULTI ANI, sanatosi si voiosi!

O sa ma duc acuma sa plang in perna pentru avertismentul pe care l-am primit si care ma jigneste si ma intristeaza mai mult decat ar merita. Dar asa sunt eu si pun toate prostiile la suflet dupa care imi pare rau si-mi promit ca data viitoare le ignor. Fireste ca nu se intampla!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mihnea Andrei

Teodora Andreea si Alexia Maria

Sa fiti sanatosi, sa va dea D-zeu fericire, iubire, multe multe bucurii si impliniri si o viata minunata alaturi de cei dragi.

Roserb si NCristina sa va traiasca puiutii si aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de ei.
Abia asteptam sa vedem torturile si pozitzele de la aniversari si va dorim petrecere frumoasa si sampania sa curga pe masa.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mihnea, Teodora si Alexia, sa fitzi sanatosi si cumintzi!

Miria , ce usor ai luat avertismentul. Uite aici Regulamentul, sa nu te mai pacalesti.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! gemenushelor Teodora si Alexia
si mihnutusa cresteti mari si sanatosi sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume
cuscritzasi multumesc muuuult de tot
madachan, mai am mici probleme uneori cand nu prea mananc regulat(adica vreau sa zic ca nu trebuie sa treaca fff mult timp intre mese) dar in rest sunt ok acum
va pup pe toate we placut in continuare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omi308 spune:

Buna ! ma numesc Oana si am o fetita care se numeste Corina MAria si este nascuta pe 17 noiembrie 2004. Ce ziceti ne primiti si pe noi in club?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxana, LA Multi Ani lui Mihnea...sa creasca mare, frumos si desptept. Sa va bucure si el si Biancutza

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI MIHNEA !!!
LA MULTI ANI TEODORA SI ALEXIA !!!

Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi tun si sa aveti parte de tot ce e bun in viata!

Omi308,bine ai venit,sigur ca te primim.Povesteste-ne despre fetita ta.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput