Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 19
diana2004 spune:
La multi ani cu intirziere tuturor copiilor sarbatoriti deja !
La multi ani Mihnea !

fulguletz spune:
try, mami , parca nu imi vine sa cred si imi este greu sa realizez ca tie ti se intampla toate astea...
Eu nu mi-s priceputa la cuvinte si incurajari dar ma gandesc mult mult la voi...
Ma incearca acum un sentiment de revolta (nu stiu nici eu fatza de cine!) de tristete si imensa parere de rau pentru toata situatia voastra...
nu e drept! dar parca ce e drept in viatza asta? de fapt, e ceva drept in viatza asta?...ca doara de la inceputuri ne nastem complet inegali...
poate ca acum ar fi bine pentru tine sa o mai ai pe mama ta langa tine...Tu ai putea avea mai mult timp pentru Adrian iar Alex ar fi pe maini bune...nu stiu, zic si io...
ce sa mai...viatza merge inainte iar noi trebui sa ne cam tzinem dupa ea...
cu nervi de dintzi si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
fulguletz spune:
La multi ani! celor care si-au sarbatorit deja ziulica de nastere si celor care vin in fortza...ca doar s-a dat startul la petreceri, nu?

diana2004 spune:
Try , eu ma gindesc ca daca ati afla care e cauza macar ati sti cum sa abordati problema ;incertitudinea asta e greu de suportat .Ma gindesc ca daca analizele cromozomiale sint normale , reticulocite a inceput sa fabrice ,atunci poate hematiile au un defect si mor mai repede decit e normal sau poate splina distruge hematiile prea repede .Sincer mie mi se pare ca medicii se misca destul de incet la cit de multe investigatii au la indemina .
Sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine peste boala lui Adrian .
fulguletz spune:
eu am avut asa o saptamana stresanta si de kko...
. David a intrat intr-o faza de caposehnie totala...e prost dispus ca ii dau maselele din spate de tot, mananca putin si are un fix sa se cocoatze in cele mai periculoase locuri
. Iar azi mi-a venit sa dau cu el de pamant dupa ce a muscat o fetitza de mana(ii facuse ceas
)...Se duce la copii mai mici ca el..ii mangaie de 2 ori si a treia oara ii trosneste ![]()
...tupeu frate pe el! apucaturi de prost crescut ![]()
in alta ordine de idei..la multi ani si petreceri frumoase cu sampanie curgatoare pe pereti, etc, sarbatoritzilor...
si apropos de sarbatoritzi...ia saritzi acilea sha cu uratu ca o data in viatza imi face cuscra 18 anishori...
![]()

fulguletz spune:
roserbino, cum ti-a iesit ferrari-tort?![]()
cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
Otiliav spune:
tuturor copilasilor sarbatoritzi si petreceri frumoase. Sa fitzi sanatosi, cumintzi si sa va facetzi parintzii fericitzi!
Fulgule, ce bine ca ne-ai tras de maneca, uite ca eram pe forum la ora asta
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
LA MULTI ANI!!! si din partea mea celor care-si sarbatoresc ziua maine, adica azi !![]()
![]()

Sa fie frumosi, sanatosi si voiosi toata viata!!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Madachan spune:
Monica, apropo de ulcer ,am aflat acum o luna ca m-am pricopsit cu un ulcer duodenal, am 2 luni de antibiotic si cam atat.Dar ma intreb eu ,trece doar cu atat?! Tie ti-a trecut sau inca mai ai probleme ?Eu aveam niste dureri mari de tot,dar de cand iau antibiotic nu ma mai doare deloc dar mi-e frica ,ca odata ce le tremin sa nu inceapa iar durerile.
quote:
Originally posted by monica-elizabet
ma gandesc sa nu fie de la stomac, fiindca eu prin liceu am avut niste nishe pe stomac(aproape de ulcer perforat) si atunci am vomat cu sange.
sanatatesi totusi mai bine sa suni dr-ul
monica
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
Madachan spune:
LA MULTI ANI RADU SI ANA-DENISA!!!!

Pt. maine MIHNEA-ANDREI SI THEODORA -ANDREEA!!!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

si totusi mai bine sa suni dr-ul