Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi suntem toti acasa astazi, pe alex nu l-am dus la gradi(si am lenevit pana la 10 in pat) de azi dimineatza pictorii astia doi m-au zapacit cu desenele lor
ruxi face 2 linii si zice uteeee casaaaa, alte doua linii si zice pomuuuu
se ia dupa alex, chiar vrea sa-l intreaca![]()
ref papica de la gradi, da asa este ei se iau unul dupa altul si o mancarica pe care acasa nici nu vor sa o vada acolo o devoreaza
, dar portiile de la gradi sunt f mici(sau cel putin asa am vazut comparativ cu ce le dau eu acasa) de-aia educatoarele spun ca au papat tot...si mai este un secret, supele gatite in cantitati f mari(la cazan cum se zice
)ies foarte gustoase....
va pup
pe toate si pe copilashi
azi avem pauza la
dar maine suntem iar in petrecere...avem sarbatoriti
monica
onitza spune:
AIME, MONICA
....asa este, eu am mancat supa a la cazan
si este foarte buna, la colegiu aveam si mancare inclusa , mancam la cantina si ne omora doar mirosul, nu mai zis de mancare....mey, inteleg asta si sunt total de acord si ma bucur ca papa acolo, e bucuria oricarui parinte sa stie ca mananca copilul la cresa/gradi...dar totusi un bun simt nu strica!!!! 
Paul e un pic mai bine, nu mai tuseste, are doar mucisori si nu ca inainte...
...sper sa il tina starea asta....ma gandesc ca i-o fi dand si maselutele de nu vrea sa manance
...incerc sa il inteleg si pe el..
...io in schimb cam subreda cu sanatatea...ieri am vomitat sange pe drum, iar alea de la Municipal nu imi dau rezultatele de la testul papa nicolau....mi-au zis sa sun in 12 zile...am sunat in 14 zile au spus ca nu e gata testul, dar ca cineva care a facut in aceeasi zi cu mine, adica pe 4 oct a primit rezultatul...mai imi si spune...a inebunit lumea!
....am sunat azi ca asa mi-a zis , cand ce aud? ca nu e gata inca
...astea ori au ratacit testul, ori nu mai inteleg eu nimik...ba mai mult, mi-a spus sa revin in dupa-amiaza asta ca sa intereseaza ce se intampla...am sunat, nu mi-a raspuns nimeni...astea isi bat joc de mine?
...daca ma duc eu peste ele???
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
monica-elizabet spune:
onitzo
, asta nu-i nimic, iti pot face altul dar mie mi-au pierdut proba de la operatia de melanoza conjuctivala de la ochi(un fel de vas de sange care nu se mai resorbea...nu stiu exact cum sa explic si nu stiam de unde sa mai fac rost de altul
ca nu mai aveam
)dr-ul a zis ca sa vedem de ce natura este...bine ca l-au gasit si totul a fost ok....Doamne ajuta ca si la tine sa fie totul bine...dar totusi dr-ul asa la prima vedere ce ti-a spus de la ce poate sa fie voma cu sange?
multa sanatate si tie si lui paulica
monica
onitza spune:
MONICA, dimineata mi-a luat sange pentru o lista intreaga de analize, plus urina....iar seara am vomitat cam cat intra intr-un paharel de tuica, sange...nu am sunat la spital sau doctorul sa intreb...m-am simtit un pic ametita dupa, dar am asteptat sa vad ce se intampla...din fericire nu s-a repetat....cat despre testul papa nicolau, ajung greeeeeeeeeeu sa il fac! ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
onitza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
onitzo, asta nu-i nimic, iti pot face altul dar mie mi-au pierdut proba de la operatia de melanoza conjuctivala de la ochi(un fel de vas de sange care nu se mai resorbea...nu stiu exact cum sa explic si nu stiam de unde sa mai fac rost de altul
ca nu mai aveam
)dr-ul a zis ca sa vedem de ce natura este...bine ca l-au gasit si totul a fost ok....Doamne ajuta ca si la tine sa fie totul bine...dar totusi dr-ul asa la prima vedere ce ti-a spus de la ce poate sa fie voma cu sange?
multa sanatate si tie si lui paulica
monica
Multumim!!!!
..si felicitari micilor "Picasso" 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)OCTOMBRIE 2006
monica-elizabet spune:
ma gandesc sa nu fie de la stomac, fiindca eu prin liceu am avut niste nishe pe stomac(aproape de ulcer perforat) si atunci am vomat cu sange.
sanatate
si totusi mai bine sa suni dr-ul
monica
onitza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
ma gandesc sa nu fie de la stomac, fiindca eu prin liceu am avut niste nishe pe stomac(aproape de ulcer perforat) si atunci am vomat cu sange.
sanatatesi totusi mai bine sa suni dr-ul
monica

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)OCTOMBRIE 2006
Cecilia C spune:
La Multi Ani!!!!! fericiti si cu sanatate pentru puiutii care azi implinesc 2 anisori,
Radu si Ana Denisa, sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti alaturi de cei dragi si tot binele din lume sa va inconjoare si sa aveti parte de multe multe bucurii in aceasta zi speciala pentru voi. 

Jasmine si Ele sa va traisca puiutii, sa fiti fericiti alaturi de ei, sa va aduca numai bucurii si sa petreceti frumos de ziua lor de nastere 

...si sper ca le-ati cumparat cadouri frumoase, ha ha ![]()

Radu 
Ana Denisa 
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
try spune:
Azi am fost iar la spital si hemoglobina i-a scazut la 65, asa ca i-am facut iar transfuzie. A patra. Ma tem ca-n curand nu voi mai reusi sa le numar.
Ceea ce ziceam noi ca-i mai bine, absolute reticul count (un indicator), azi a fost foarte bun: 126, medicii vroiau sa-l vada peste 100. Insa hemoglobina tot i-a scazut, eu credeam ca daca reticulul creste, o sa fie bine si se regleaza totul. Uite ca nu-i asa.
Dr. care-l urmareste acum, cea de la Sick Kids Hospital, acum vrea sa-l testeze pentru o boala de sange foarte rara (sunt cam 600-700 vazuri declarate) numita Diamont Blackfan Anemia, iar din ce-am citit treaba nu sta deloc roz daca se va deveri ca are boala asta. Va fi dependent de transfuzii de sange toata viata (care au si ele efectele lor secundare) sau de tratament permanent cu steroizi (care si astea au efectele lor secundare). Iar cazurile cele mai grave, in care esueaza cele 2 metode anterioare, se trateaza prin transplant de maduva osoasa.
Printre simptomele adiacente acestei boli se numara si defectele de inima si defectele la maini, in special la degetul cel mare (asa cum are el).
Una peste alta, chit ca se va adeveri sau nu acest diagnostic, am devenit perfect constienta ca Adrian nu-i un copil sanatos si nici nu va fi, ca vor urma multe drumuri sinuase pentru el. Sunt in faza in care trebuie sa accept acest lucru si sa incetez sa ma mai mint ca se va repara totul si-ntr-o buna zi totul va fi doar un vis urat.
E clar ca are o boala, nu stiu cat de rara sau cat de severa, dar o asemenea anemie cum a avut si are el, nu poate avea decat o cauza foarte serioasa.
Sunt foarte bulversata, imi este extrem de greu sa accept situatia, dar n-am impotriva cui sa ma rascol. Ma-ntreb daca voi putea sa invat vreodata sa ma uit la el cu bucurie deplina fara sa ma doara sufletul, caci acum mi-e imposibil
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
danette spune:
Andra... imi pare foarte rau ca trebuie, cu totii, sa treceti prin asa ceva. Pentru tine si pentru Adrian e cel mai dificil..desi micutzul nu stie e ca bolnav dar probabil sufera fizic, cu atatea transfuzii..
Dar,
"Dumnezeu a creat o mama minunata,
O mama care nu imbatraneste niciodata
I-a facut zambetul din raze de soare
Si i-a modelat inima din aur pur
In ochii ei a pus stele stralucitoare
Iar in obraji trandafiri rosii
Dumnezeu a creat o mama minunata
Si ti-a dat aceasta minune tie, Andra."
Tu a trebuit sa fii mamica lui Adrian. Si daca Dumnezeu a ales pentru Adrian acest fel de viatza sinuasa de care zici tu, insemana ca a stiut de ce te-a ales pe tine. N-as vrea sa repet ce au zis mai toate fetele de pe acest site, dar asa e, tu esti o fiintza care vei fi in stare sa le duci pe toate si sa le faci sa fie bine.
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris