Copilasi de nov-dec 04 (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by roserb

Simona, eu ii dau Biancai Broncho-vaxom, dar abia dupa 3 cure a cate 3 luni x 10 zile pe luna au aparut rezulatele, in sensul ca ii trece mai repede raceala. Intr-adevar si la noi a avut drept efect secundar zic eu cate o mica raceala dupa cele 10 zile.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

deci este un risc asumat...si va trebui sa suport asta timp de 3 luni? adica dupa fiecare 10 zile va raci daca ii fac acest tratament pentru prima oara? ...Dar ai idee daca ii pot da in pauza dintre pastile imunobaby? ca poate asa nu va mai raci dupa administrarea lor...Pupici lui Mihnea, ne e dor de voi..
Aaa, era sa uit, ideea cu tortul in forma de masinuta m-a dat pe spate...David va fi superincintat daca va avea un tort masina de politie, sau ambulanta, sau tir....Mi-ai dat idei...dar spune-mi: il faci tu sau il comanzi undeva?

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Simona, pediatrii in general zic ca raceala dupa Broncho-vaxom e o pura coincidenta, dar am auzit de la multe persoane, asa ca inclin sa cred ca e totusi un efect secundar. Bianca nu a racit dupa fiecare cura de 10 zile, dar in primele 3 luni de administrare(anul trecut ) sigur da. Si in toamna asta parca dupa prima tura mi-a tras o mica fornaiala.

Tortul in fac eu , na, ma voi rupe in figuri. Daca iese, vand pontul, daca nu, tac chitic.
Pentru ca avem si adulti si copii, o sa fac asa: niste pateuri cu branza, unele cu ciuperci, niste rulouri din foietaj frantuzesc cu cascaval, vreo 2 salate (ton, castraveti porumb si ceva cu piept de pui si alte cele), si o maaare pizza.La desert niste mini-amandine, niste prajiturele mici gen diplomat,tarte cu fructe si tort. Si cu asta gata, le ajunge, ca si asa petrecerea nu va dura f. mult.

Andreea, pe unde ai disparut?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Pai e suficienta mincare Roxi...
eu nu stiu inca daca voi face acasa sau undeva unde sa am si un loc de joaca pt copilasi...Nu prea stiu cit m-ar costa o chestie d'asta...Are cineva idee????

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LUMINITA, Dumnezeule ce baiat frumos ai!!!!! gata, uite, tu m-ai convins sa fac fetita....dar sa stiu sigur ca va fi promisa baiatului tau!!!! OCHISORIIalbastri m-au inebunit, mai ales ca e brunet, combinatia mea ideala!!!! va dorim sanatate multa si inca o data iti spun ca e frumso tare!!!!!!! amandoi sunt!!!

BITS, te intrebasem de niste jocuri pe net, nu pentru Paul, vreau sa le pun unor copilasi care or sa vina pe la mine, sunt incantati!!! copiii sunt mai mari un pic, la scoala....pe Paul nu il las la televizor mai deloc, el se duce foarte aproape de ecran, ma dispera...nu il intereseaza nici desene, doar reclame, pe care nule vad uc ochi buni cum te mai simti?

DANETTE, uneori nici eu nu mai rezist la fitzele lu iPaul...ce zici tu de asta: ma duc la cresa si intreb : a mancat: raspuns: TOT, SI CIORBA SI FELUL II; intrebare: a dormit? raspuns: DA, 2 ORE, intrebare: e cuminte?:raspuns: EL E CEL MAI CUMINTE, N-AVEM TREABA CU EL... pai acasa, NU E ASA!!!!! este exact invers...de ce?????? sa nu credeti ca il rasfat tot timpul....nu mananca, nu doarme, nu e cuminte!!! offfff!!!!!! si iiplace la cresa, de dim cand l-am dus, a plecat de mana cu educatoarea, nici nu s-a uitat in urma!!!

TRY, ce mai face Adrian? azi trebuie sa iei niste rezultate parca, nu? asteptam sa ne povestesti de el..Alex cum mai e???????

Fetelor, voua va mai scapa o palmuta la funduletzul copilului????? mie da, si pe urma imi vine sa imi dau eu palme de regret....

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna, fetelor.
Am reaparut dupa o lunga absentza. De fapt, v-am citit, dar nu am scris.
Vreau sa le multzumesc fetelor care ne-au urat La multi ani! (pe 22 octombrie).
Sa va spun cite ceva despre Diana.
Nu-mi vine sa cred cit de mult a crescut, e o mare pupacioasa, toata ziua ma pupa (si eu pe ea ); tot timpul e pusa pe shotii (mai ales cind e cu mama, care sta cu ea de citeva luni de cind am inceput serviciul).
Face la olitza de pe la 7 luni (la inceput o puneam eu dupa ce minca); de pe la 1 an si un pic (nu mai stiu exact cit) cere la olitza, iar acum se asaza singurica, se ridica de pe olitza si isi trage chilotzeii si pantalonii. Pampers mai punem doar noaptea.
Cu mincarea stam bine, toata ziua cere papa cu un glas de zici ca n-a mincat de o saptamina.
Am renuntzat la biberon, canutze cu pai si suzeta de multe luni bune.
La capitolul vorbit: spune multe cuvinte, dar nu face propozitii.

Anul asta i-am facut petrecere cu copii, la un club; a fost f frumos, s-a distrat de minune.

Hai ca m-am intins prea mult si nu vreau sa va plictisesc. O sa incerc sa pun niste poze recente (daca vretzi sa-mi vedetzi printzesa).

Aime as vrea sa-ti trimit poze de la petrecerea Dianei, dar nu stiu pe ce adresa (la profil nu apare adresa, doar se deschide o fereastra in care pot sa-ti scriu mesaj, dar nu sa atasez si poze).

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Hello!

Luminita ai doi flacai taaaare frumosi, stiam eu de ce intreb de voi .
Cecilia nu numai fetitele tipa la spalat pe cap si vladut plange, desi il tot pacalim ca ploua in baie, sau ca picura de la geam , uneori merge alteori nu...da cum l-am sters cum e gata de baie superprelungita. Si eu fac operatia ca si Dana o data pe saptamana, doar daca transpira excesiv de 2 ori.
Mey Onitza, pai ele, educatoarele, zic si ele ca sa scape, chiar le-o pasa daca mananca/dorm...neah...ma indoiesc.Fac si ele meseria cu o rutina .As prefera adevarul, decat sa ma amageasca ca pe pici, ca sa actionez in consecinta.Bafta la cresa!
Simona, intra La bucatarie, o sa te minunezi ce torturi fac fetele de acolo si poti lua si idei , cu putina rabdare iti va iesi.
O sa pun la inceputul capitolului un link cu adresa mea de mail, doar doar oi primi si eu poze , incep serviciul si nu stiu ce timp o sa mai am.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by aime

Hello!

Cecilia nu numai fetitele tipa la spalat pe cap si vladut plange, desi il tot pacalim ca ploua in baie, sau ca picura de la geam , uneori merge alteori nu...da cum l-am sters cum e gata de baie superprelungita. Si eu fac operatia ca si Dana o data pe saptamana, doar daca transpira excesiv de 2 ori.
Mey Onitza, pai ele, educatoarele, zic si ele ca sa scape, chiar le-o pasa daca mananca/dorm...neah...ma indoiesc.Fac si ele meseria cu o rutina .As prefera adevarul, decat sa ma amageasca ca pe pici, ca sa actionez in consecinta.Bafta la cresa!
Simona, intra La bucatarie, o sa te minunezi ce torturi fac fetele de acolo si poti lua si idei , cu putina rabdare iti va iesi.
O sa pun la inceputul capitolului un link cu adresa mea de mail, doar doar oi primi si eu poze , incep serviciul si nu stiu ce timp o sa mai am.

aime si Vladimir

AIME, cred, pentru ca s-a facut mare caz pe chestia asta, ca vezi-Doamne copilul meu manaca la cresa, adica aa adus pe doctorita si pe asistenta sa imi confirme si la sfarsit a adugat: "cine stiecum faceti d-voastra supa!!!" imi venea sa o !!! nu ca ma laud, dar chiar gatesc bine!!!! ba mai mult, ele sunt socate ca nu mananca acasa!! si le si "stimulez" ca sa isi dea putin interesul ...de fapt, asa cred ca fac toti parintii....

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Hello!

aime si Vladimir

Merci pt idee aime, am sa ma uit cu siguranta, dar daca o sa mi se para dificil, renunt, il comand de undeva....
dar de pretul unei petreceri ce stiti?

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Merci pt idee aime, am sa ma uit cu siguranta, dar daca o sa mi se para dificil, renunt, il comand de undeva....
dar de pretul unei petreceri ce stiti?

La locurile de joaca, care organizeaza si petreceri, tariful este intre 35-60 RON/copil, incluzand folosirea locului de joaca , ceva de mancare si cam atat.Adaugi si intre 15-35 RON pentru tartatia parintilor, tortul; daca mai vrei alte chestii (clown, baloane, bla,bla, se adauga si ele). In final ajungi la un pret bombastic,care nu prea se justifica pentru 2 ani, parerea mea.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetele, eu calc, da imi mai bag si cate un oki aci...
Onitzoooo, da' eu cred ca o sapuneam bine pe aia care imi spunea ca nu-i fac mancarae buna copilului...etete...stiu ele cum gatesc eu ...mey ce ciuda am pe gospodinele astea atotstiutoare si atotcunoscatoare...acuma na, puteau si ele sa dea exemplu faptul ca acolo fiind multi se iau unul dupa altul sau ma rog ceva mai plauzibil...acolo Paul o fi mancand si singur, folosestesi furculita si cutitul...mai stii

roserbino, moamaaaa, asa e cu petrecerile si pe la noi, ca preturi, eu astept sa mai creasca ca sa se bucure si el nu doar invitatii mai mari ...scorpie ce sunt

aime si Vladimir

Mergi la inceput