Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 13
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by aime
LuminitaB voi?
Aime, multumim de grija. Suntem bine cu totii. Tudorica creste de ma minunez si eu si incepe sa imite tot mai multe cuvinte. Cele mai multe le invata de la frate-sau. De aceea "noi" vorbim cam asa: "Isti, obal, piii, gol" = Cristi fotbal, copiii, gol.
E un copil foarte linistit si mancacios, prefera borsul facut de buni dar nu face nazuri la mancare in general. Mai are si el, ca orice om, zile mai proaste dar eu nu pun la suflet. Si ce e cel mai important, nu l-am avut bolnav de 10 luni, de cind suntem in Canada.
Sunt fericita ca mama e la noi de 2 luni si mai sta pina in februarie si asa putem sa lucram si eu si tati.
Citeva poze mai noi
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
monica-elizabet spune:
salutari si
si de la noi, suntem bine dar nu avem noutati
urmarim tot ce scrieti si vizionam si poze cu cei mai frumoshi copilashi![]()
va pup pe toate si pe copilashi
multa sanatate tuturor
monica
miria_cristina spune:
LUMINITA - Ce baieti mari ai!!!
De cel mare nu mai zic nimic, ca-i .... mare!![]()
Dar cel mic, zici ca-i o fetita!
Ce noroc ca o ai pe mama langa tine!
Si pozele unde sunt facute, la ZOO?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cecilia C spune:
Aime
pupici multe ca te gandesti la noi. Noi fetele suntem bine si va citim zi de zi dar stam mai prost cu scrisul, asa ca suntem la curent cu tot si nu ne scapa nimic.
Madachan bine ai revenit si multumim de aprecieri.
Try ma bucur mult pentru voi si sper sa fie bune analizele. Si ma mai bucur pentru Alex ca o sa aiba si el o zi a lui minunata impreuna cu copii pe 5 noiembrie.
Si eu o sa-i tin ziua la Alexia acasa dar la noi sunt numai bebelasi mici in preajma ei, nu prea are cu cine se juca acasa...in schimb o sa o sarbatorim cu tort si suculet la gradinita, asa ca abia astept si o sa fie si Ada prezenta, ha ha
Am vazut si noi multe poze frumoase cu Tudor si Cri ai lui Luminita, Ana fotomodelul, Vladut cel frumusel si cumintel cand vrea el, ha ha, de gemenusii lui Adriana ce sa mai zic, sunt niste scumpi si iti vine sa-I mananci, sper sa le treaca raceala repede

Miria, sunt superbe desenele pe perete, daca am sta mai aproape te-as chema sa pictezi cate ceva si pentru mine, ha ha ….
Roserb, abia astept si eu sa ne spui ce bunatati faci pt ziua lui Mihnea , sa iau si eu retete noi…si tortul o sa-l faci singura sau il comanzi?
Noi suntem cumintele, Ada e super cuminte, plange doar cand o doare burtica si cand nu vine caca, ha ha dar in rest nu avem probleme…a iesit din spital cu 3,3kg si la o luna avea 4,7 kg asa ca a luat super bine in greutate…, la fel ca Alexia in prima luna asa ca mami e bucuroasa.
Bits, sa stii ca acum Alexia isi manifesta crizele de gelozie si sper sa treaca cat mai repede…cand sunt cu Ada si ii dau sa manance sau o schimb vine la mine si ma cheama dincolo si vrea numai cu mine…degeaba ii spun ca trebuie sa ii dau la Ada sa manance ca nu o intereseaza, ea vrea cu mine…si multe altele, dar nu-mi fac probleme ca toate astea sunt normale si sper sa fie bine pana la urma.
Alexia de cateva zile are probleme cu baita..plange ca din gura de sarpe cand ii spun ca o spal pe cap…nu suporta nici un firicel de apa in ochi si face adevarate crize….dar sper sa-I treaca si astea…si si noi ne culcam foarte tarziu seara, dupa ora 10 si mai nou numai cu planset…ar vrea sa se joace non stop si numai sa doarma nu…si mai vrea sa zic ca toata ziua se uita la desene….se culca cu desene si se trezeste la desene..si cred ca o sa iau masuri si ii spun ca s-a stricat Tv-ul ….copilasii vostri se uita la desene???
Si si cu mancarea stam prost, cand vine de la gradi nu prea vrea sa manance mai nimic..ii dau lapte ca asta imi cere si daca nu ii dau face un scandal mare..si eventual dupa lapte mai mananca ceva..daca ar fi numai lapte pe lumea asta cred ca ar fi cea mai fericita
Promit sa pun si eu niste pozitze zilele astea sa ne vedeti cat am mai crescut si ce falcute avem, ha ha
Va pupacim pe toate cu mic cu mare si sanatate multa la puiutii bolnaviori.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Madachan spune:
Bits ce baiat mare ai,face singur la toaleta!!! Noi nici o sansa...
Am vazut o gramada de poze,care mai decare mai frumoase!Promitem si noi unele noi de sapt. trecuta de la Castelul Bran.
Try,Dutzi ,ce fericite sunteti ca le place copilasilor somnul.Al meu doarme de pe la 22 la 7.Cu frichinerile de rigoare.In 2 ani de zile o singura noapte am dormit-o de la cap la coada.Nu-mi venea s acred ca-i 6 dimineata si Edy inca nu s-a trezit deloc.Iar dupa-amiaza doarme cel mult o ora juma.
Bits,merci si eu pt. adresa de site in care au bancuri de lucru,o sa ma uit,si eu tot asa ceva ceva imi doresc pt. Edy.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
danette spune:
Salutare!
Cici, si noi avem maaaaari probleme la baitza. Circ si crize pentru spalatul pe cap. In rest e liniste... dar cand simte apa pe cap efectiv o apuca isteriile. Plange si urla pana ii vine sa vomite..
Cu desenele animate am luat deja masuri fiindca m-a alarmat un articol despre efectul lor la copii sub 3 ani in special. Se pare ca pot cauza boli nasoale... gen autism, epilepsie.
Si Iris incepuse sa exagereze. Asa ca am eliminat toate canalele de desene de pe TV si i-am spus ca eroii din desenele de pe DVD-uri sunt in vacantza... habar nu am ce intelege ea... dar n-am avut alta idee.
Dupa lapte si a mea e innebunita...oricand si la orice ora il dai nu-l refuza. Dar intr-adevar daca il dau inainte de masa... abia daca mai gusta ceva ...asa ca in general primeste laptele dupa masa. atat dimineatza cat si seara.
In alta ordine de idei eu sunt cu nervii in pioneze, ca fatuca asta mi-i incearca la greu. Este in celebra perioaga a negatiei... totul incepe cu NU, NU VREAU, NU FAC. Si abia apoi se gandeste daca chiar nu vrea...
Nu vrea sa se spele, nu vrea sa se schimbe, nu vrea sa se pieptene... pe scurt nu vrea mai nimic.
SI daca totusi face ceva (adica accepta), numai SINGURA... asa-mi si zice... "IDIS, SINGURA!"
Va dati seama ca stau inpietrita pana coboara 25 de trepte de la casa, singura...fiindca altfel daca o tin de mana face tambalau mare si mi-e groaza de vecini...de cat de urlatoare e.
E cam prea multa personalitate pentru cat pot eu accepta si sincer nu stiu cum sa procedez fiindca deja am tendintza s-o scutur putin! Nu mai am rabdare cu ea...sa fiu calma si linistita fiindca ma scoate din "pepeni". SIncer de-abia astept sa incep serviciul..
Andra ma bucur mult pentru Adrian.
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
Cecilia C spune:
Dana sa stii ca exact asa face si Alexia, de ex aseara asa a plans de tare, parca din gat cumva si exact cum spui parca ii venea sa vomite....nu stiu ce au fetele astea cu spalatul pe cap...in rest si la noi e liniste, daca o spal pe corp e ok, numai pe cap nu. Pupici la plangacila, ha ha
Mai nou la Alexia daca nu-i place ceva ce ii spun eu sau tati zice " du-te mami" sau "du-te tati"....dar ma bucur ca vorbeste foarte multe in rest, ha ha....si sa stii Dana ca eu nu prea am rabdare dupa mofturile ei....si cu desenele sigur o sa iau masuri si eu ca acuma m-ai pus pe ganduri cu ce ai zis.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
miria_cristina spune:
CICI - Mi-ar placea sa-ti pictez!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danette spune:
Cici, stii ce am mai incercat eu cu spalatul parului... am luat o papusa cu parul lung si am pus-o cu Iris in cada. I-am tot aratat cum spal papusa pe cap si ca ea nu plange si e cuminte..blablabla... si nu-i intra apa si shampon in ochi.. si parca-parca un pic de succes am avut... adica nu a plans chiar atat de tare si de mult...![]()
In rest, operatiunea nu reuseste decat in doi... adica Mircea o tine cu capul pe spate si eu o limpezesc.. fiindca singura chiar nu ma descurc...pitica escaladeaza vana si-ar lua-o la sanatoasa...cu samponul pe cap...
Mai repede de o saptamana nu ma harnicesc sa repet procedura.![]()
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
LUMINITA - Ce baieti mari ai!!!
De cel mare nu mai zic nimic, ca-i .... mare!
Dar cel mic, zici ca-i o fetita!
Ce noroc ca o ai pe mama langa tine!
Si pozele unde sunt facute, la ZOO?
Cristina, si eu ma mir cit de repede cresc.
Pozele sunt facute la Maplewood Farm, o ferma special facuta pentru a cunoaste copiii animalele domestice. E a doua oara ca mergem acolo si pustanilor le place foarte mult.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre