Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 2
alus spune:
La noi mai nimic bun, Julia in continuare are mucisori si tuse, iar eu am anghina cred ca asa se zice si in romaneste. Asa ca stam in casa. Doctorul la care am fost mia spus sa fac sirop din ceapa si sa-i dau de 3 ori pe zi. Am facut, este bun si dulce.In rest totul este bine. Julia creste si face nebuni. Astazi cand i-am zis ca vom manca, ia mia spus IUBIE NU VREAU, asa spun eu la sot deci micul papagal repeta .Cam atat pe la noi.
Vanessa- tu locuiesti sau ai locuit in Pantelimon? Sti de ce te intreb deoarece eu toata viata am locuit acolo, la capatul tranvaiului 14. Sunt sigura ca totul va fi bine cu mama ta.
Diana- ingerasi tai sunt superbi.
Nicoleta- asta este bataie din iubire mare.
Bertha- te cred ce simti, nici eu nu as suporta asta. dar iti tin pumni sa treci prin asta.
Am uitat sa va spun ca luni sotul va rezerva bilete la avion pentru decembrie. Vrem sa venim in romania de sarbatori si sa stam dupa revelion.
mica futbolista :-))
Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
vanessa ionescu spune:
Alus, in viata mea nu am fost in Pantelimon pana acum (decat in trecere spre mare) si stau in Bucuresti de 38 de ani (de cand m-am nascut). Mama a fost internata acum la spitalul de acolo. Despre faptul ca v-a fi bine..... cred ca depinde din ce unghi de vedere privesti. sunt eu cam cinica la ora asta dar nu mi-e bine nici fizic si nici psihic.
Am cazut azi pe o treapta si mi-am sucit glezna de e cat dovleacul acum si deabia merg. bine ca nu s-a rupt ca picior in ghips imi lipsea acum...
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
danaA spune:
fetelor, va pupam !!
Diana, m-am uitat peste pozele voastre. Gata, m-am hotarat: Timeea seamana cu Vladut.E tare dulce si are niste ochi asa de frumosi si expresivi!!!Iar Vladut a ramas la fel de smecheras cum il stiam eu. Si ce-o mai iubeste Vladdut pe surioara lui. Sunteti asa de frumosi! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!! M-au apucat nostalgiile de cand era Stefa bebe mic si le faceam si eu poze> Va pupam!
Vanessa, nici nu stiu ce sa-ti spun! Imi pare rau sa aud ca mai ai si tu belele cu glezna. Sper sa vina mama ta acasa si sa te mai linisteti si tu o perioada!. Aveti grija de voi!Ce mai fac baietii tai?
Bertha, sa inteleg ca tati vostru si-a gasit de lucru in Bucuresti si vine doar la sfarsit de saptamana? Nu va mutati si voi? Pupici frumusetii tale!!!
Acris, simpatica rau Amalia!! Si ce multe stie! Bravo ei!
Nicoleta, parca povestesti de la mine din casa. Doar ca la noi unul e mai mare si ar trebui sa fie mai cuminte, dar ti-ai gasit. Andrei s Stefan se caftesc de mai rar, dar se si iubesc.
Mephala, lasa ca dai tu kilele jos. Si data trecuta le-ai dat ca ai fost ambitioasa nu ca si mine.
Irinusha, ce mai faceti? Hai ca te tot bat la cap. Cum a fost in Romania asta vara?
Noi am fost ieri la pescuit. Acum e perioada cand urca somonul sa depuna icrele. E un adevarat spectacol. Au pescuit toti 3 baietii mei. Stefan a avut o undita de jucarie cu un peste galben legat la capatu l firului si dadea si el cu bata in balta. dar Andrei a prins 3 si pe unul l-a scos la mal. Era ata de bucuros. Adica pestii astia sunt mari--au 7-8 kile. Si s-a chinuit baiatul meu, dar ce mandru era de el!!
Vineri am fost la biblioteca si am iesit de-acolo cu 10 carti si 7 casete video. Stefan isi alege singur cartile si cand incepe nu se mai opreste. Ii place foarte mult sa " studieze".
cam atatea despre noi. Va pupam!
DianaR spune:
Dana, multumim si va intoarcem inzecit pupicii! Ai spus perfect: Timeea seamana cu Vladut. Multa lume ii zice Dudutza (asa isi zicea Vladut intr-o vreme, Dudutz). E voie sa pescuiesti cand isi depun icrele? I-ati pastrat sau i-ati aruncat inapoi in apa?
Vanessa, uite o si un sa treca durerea de la glezna!
Nicoleta, Alus, Cris,
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
tnicoleta spune:
Buna fetelor,
Mie un somn de nu mai pot. Am fost sambata la o nunta si n-am dormit decat 4 ore.
Berta Cred ca tie greu sa fie sotul departe de voi. Poate va mutati si voi in Buc.
Alus Sanatate Jiuliei si tie.
Vanesa Sanatate si tie, ai grija si mergi la doctor cu piciorul
Cris Ami e o scumpete, ce ma bucur ca ii place la gradi.
Dana Asa este, copii se iubesc mult. Sambata Bia m-a intrebat daca are frate si i-am spus ca nu, nu are frate. Iar ea mi-a spus foarte serioasa ca fratele ei este Ali (Alex)
Cred ca a fost super la peste. Si noi suntem familie de pescari si Bia e innebunita dupa ei.
la copilasi ma duc la munca.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
dragoste de big brother
Si replica lui Teo
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
tnicoleta spune:
Carmen fratiorilor sunt tare frumosi.
Apropo de frati, dialog:
Bia: - Mami, eu am fate (frate)?
Eu: - Nu, nu ai frate.
Bia: - Ba da, am fate.
Eu: - Cine este fratele tau.
Bia: - Ali, fatele meu.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
DianaR spune:
Carmen, dulci foc baietii tai! Sa-ti traiasca! Teo ii grasut bine, va fi la fel de voinic ca Iustin. Super!
Nicoleta, scumpa foc Bia cu "fratiorul" ei!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
bertha spune:
Salutare!
Dana si Nicoleta, daca totul merge conform planului, o sa ne mutam si noi in Buc. pron feb-martie 2007. Pana atunci, neveta ne mananca. In we a venit tati acasa si am fost toti ff fericiti. In we viitor probabil voi merge eu la Buc, ma gandesc cu jale la cele 2 zile fara baiat, da' nu indraznesc sa ma plang, pt Lau vor fi 2 sapt. de dor. Nu credeam ca va fi atat de greu, una-i cand faci planul si alta-i practic.
Carmen, mama ce baieti frumosi ai!!!!! NU ma mai saturam admirandu-i! Sa fiti sanatosi cu totii!
La Craiova sunt zilele orasului. Astazi Darius fu cu mamaie pe la Targul Olarilor, se imprieteni cu o vanzatoare careia ii spuse "sa stai aici pana dupa-masa ca vin cu mami sa cumparam ceva". Cand intrai pe usa, ma lua repede "mami, papa, ia geanta si hai la targ". Evident ca nu vorbeste asa cum am scris eu, da' timpul folosit e exact perfectul simplu, ca e oltenas veritabil.
Fetelor, copiii vostri pronunta absolut toate literele? Ca Darius nu spune f, v, h, r, z, j, tz, sh. N-am mai urmarit discutiile voastre, e cazul sa ma ingrijorez? Eu am cam stat linistita ca am vazut copii si de 3 ani care omiteau o gramada de sunete. E adevarat si ca am bazut unii si mai mici care vorbeau mult mai bine.
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Berta Hai ca nu este chiar asa de mult. Tu ce vei face o sa iti cauti si tu servici aici. lui Darius, chiar imi era dor de voi. Cu vorbitul eu zic ca stati bine. Bia pronunta doar terminatia cuvintelor si trebuie sa sti despre ce este vorba ca altfel nu intelegi, iar eu inca fac anagrame si ea se everveaza ca nu inteleg ce zice .