Aparat masaj cu infrarosii

Vroiam sa intreb daca a avut cineva si daca o fi bun de ceva...
Uitati ce am citit pe net despre el:
DETALII PRODUS
Efect calmant si stimulator
Aparatul de masaj cu infrarosii MB 40 IF de la UFESA este ideal pentru calmarea durerilor musculare si reumatice si are si rol de stimulare a circulatiei sangelui.
De asemenea, aparatul este util si in aplicatiile cosmetice, favorizand deschiderea porilor, inlesnind absorbti cremelor sau a altor produse cosmetice.
Utilizarea aparatului este foarte simpla: extermitatea rosie se pune pe piele si, fara a se apasa, se misca incet, evitand insa a concentra lumina rosie intr-un singur punct al pielii. Se recomanda utilizarea aparatului de 3-4 ori pe zi, in sedinte de 5-10 minute, cu o pauză de cel putin 45 de minute intre aplicari.
Aparatul mai are si o serie de alte 4 accesorii pentru masaj prin vibratie. Accesoriile sunt dedicate diverselor tipuri de masaj: pentru dureri musculare, pentru relaxare, masaj anticelulitic si masaj intensive pentru favorizarea circulatiei.
Aparatul indeplineste 3 functii - caldura, masaj și, impreuna, caldura si masaj - si poate fi utilizat si pe haine.
Ceva de genul: www.citymag.ro/detalii.php" target="_blank">http://www.citymag.ro/detalii.php sau
www.domo.ro/produs.php?id=P:558" target="_blank">http://www.domo.ro/produs.php?id=P:558
Ce parere aveti? bani dati aiurea?
Raspunsuri

CRIXIA spune:
Eu am asa ceva in cutie, la loc sigur! Cred ca e Ufesa!
Sincer, l-am primit, dar nu l-am folosit prea mult!
Nu vreau sa te influentez, dar eu am pus mana pe el cand ma durea spatele rau. E eficient, dar simteam ca-mi zdruncina creierii odata cu muschii spatelui.

Artemis1578 spune:
Am eu. Tot UFESA. Il folosesc rar (trebuie sa prind pe cineva sa aiba rabdarea sa imi faca masaj pe spate), insa il "iubesc"! Iar matusa mea isi face aproape zilnic masaj cu al ei, acelasi UFESA.
Parerea mea: isi merita banii!
Anka si Ubitu

Annie80 spune:
2 sec...ce face la haine? le calca..?!?!
eu il mai folosesc pe sot pe post de aparat de masaj

Artemis1578 spune:
Cred ca se poate folosi si prin haine, adica sa fii imbracata cand ti se face masaj!
Anka si Ubitu

Kya spune:
Si eu am, dar il folosesc mai mult pentru masaj facial. E placut cind se incalzeste.
Acum vad ca trebuie folosit de 3 ori pe zi? Eu ma joc cu el o data pe saptamina, simbata sau duminica cind ma apuca cheful de masti si tratamente faciale.
Kya - viitoare mamica in asteptare

Artemis1578 spune:
Kya, explica-mi te rog cum faci masajul facial? Cu ce accesoriu, cat timp? Sau cu partea cu infrarosu?
Chestia enervanta e ca in cutie nu am gasit nici un fel de instructiuni de folosire, habar nu am care e accesoriul pt masajul anticelulic spre exemplu!
Anka si Ubitu

morenaA spune:
Multumesc de raspunsuri... Vad ca nu sunteti tare dezamagite de el... cred ca o sa ma duc sa=l caut intr-un magazin sa-l vad (ca am vazut doar pe net) si s-ar putea sa ma risc si eu, ca nu e chiar asa scump.
Mai spuneti totusi si cum se foloseste daca spuneti ca n-are nici o cartulie, si ce e fecte are pt fata ca suna bine (pe mine ma interesa in special pt dureri de spate... l-am gasit dand un serch despre dureri de spate...)

Artemis1578 spune:
morenaA, mie mi l-a facut cadou de Craciun iubitul, insa l-am cumparat impreuna dintr-un hypermarket. A costat 55 RON. Nu cred ca si-a modificat mult pretul.
Tot iubitul imi face masaj, cam 30-45 de min(ca mai mult nu are rabdare), acoperind toata portiunea spatelui si picioarele.
Cat despre masajul facial......asteptam raspuns de la kya!
Anka si Ubitu