Recomandare gradinita Victoriei-Unirii-13 Sept

Recomandare gradinita Victoriei-Unirii-13 Sept | Autor: inaioana

Link direct la acest mesaj

Foarte curand o sa ne mutam in Bucuresti, cel mai probabil zona Unirii-13 Septembrie. Sotul meu lucreaza in zona Piata Victoriei prin urmare ...cam in triunghiul asta cautam o gradinita particulara pentru Katja (2,5 ani).
Am gasit pe net ca interesante urmatoarele: Rainbow Kids, Alexandra Kids, Happy Univers si Centrul Conil. Dar nu am nici un fel de recomandare pentru ele. Asa ca vreau sa va rog pe voi, daca stiti ceva despre vreuna dintre aceste gradinite sau daca stiti vreo alta in zona amintita care este recomandabila, sa-mi scrieti si mie aici, cu cat mai multe detalii se poate.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madade spune:

Ai mai putea avea in vedere in Piata Victoriei gradinita Little Giants www.littlegiants.ro si in Piata Unirii gradinita Prikindel www.gradinita-prikindel.ro. Asta daca faci fata preturilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Multumesc mult de tot!
Nu stiu insa daca fac fata preturilor ca..nu stiu ce preturi au, n-am reusit sa gasesc informatii de acest fel pe site-urile lor! Poti sa-mi dai un pret orientativ? Si daca mi-ai putea spune si de ce le recomanzi, ar fi super!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

ina, nu prea e in drumul tau, dar pot sa-ti spun ce gradinita mi-a placut mie si unde as vrea s-o dau pe malina la anul (in cazul in care nu va merge la una de stat): Sf. Imparati Constantin si Elena (www.gradinitadecopii.ro).
Au tarife decente (690ron pentru 10 ore de program) si eu am si vizitat-o si mi-a placut. Curtea e mica (aproape inexistenta, desi au pe-acolo un leagan, untopogan, o casutica) insa gradinita arata bine, pare dotata ok, am discutat cu directoarea si mi-a facut o impresie buna. Vad ca au si supraveghere online, acum nu stiu daca si functioneaza.
Ca locatie e pe langa Unirea, dar spre piata alba iulia, nu spre victoriei. Eu trec zilnic pe langa ea si-mi convine ca locatie, tie nu stiu daca ti-ar place, dar depinde si unde vei gasi sa te muti.
Succes in cautari.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madade spune:

Nu pot spune ca recomand vreuna din ele, am copilul inscris la o alta gradinita (mai aproape de casa).
Le-am vizitat la un moment dat si am renuntat la ambele din motive zic eu mai mult subiective - ia de vezi ce carcotasa sunt...

Little Giants - pret 11-12 milioane daca imi aduc bine aminte
+ ordine ca la farmacie, curatenie luna, sali luminoase, bucatarie impecabila.
+ am inteles ca se ofera un feed-back scris la sfarsitul fiecarei zile de gradi - ce activitati au avut, cum s-a comportat, ce si cat a mancat, daca a dormit

- nu au dormitoare separate, dorm in salile de clasa pe niste saltelute cu cadre de lemn la 15 cm de podea
- au o scara interioara mai ciudata - melc
- planul 2 de cladiri din piata Victoriei (are curte) cu poluarea de rigoare
- desi are camere web, directoarea nu sa aratat deschisa la varianta on-line.
- dupa inscriere parintii nu au voie sa calce in gradinita - si am vazut mamici asteptand la usa sa-si recupereze puiul

Prikindel - pret 9 milioane revizuibil in ianuarie! daca sare la 13 milioane nu stiu ce ai mai putea face ianuarie...

+ la fel, curatenie luna, sali micute, bucatarie impecabila.
+ sala de calculatoare (si erau vreo 6-7) - la mine asta e mai degraba un minus
+ dormitor separat
+ educatoarea mi s-a parut OK si copiii "lipiti" de ea

- am fost in mai in vizita, de cateva ori si mi-a fost frig de fiecare data - la noi in casa sunt de regula 23 grade
- gradinita este la parterul unei cladiri de birouri - planul 2 de blocuri Piata Unirii
- la cativa metri de curtea gradinitei se afla un bloc in c onstructie
- au TV in fiecare sala de grupa

Pe de alta parte fiecare are propriile criterii si ponderi in alegerea gradinitei, ar fi bine sa iti faci singura o parere.

PS. am vizitat si "Ctin si Elena", in general mi-a placut (mai putin curtea), educatoare Ok - dar programul este pana la ora 17:00 si nu are transport asigurat

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc mult pentru lamuriri. Pe langa preturile cam prohibitive pentru noi (pot sa platesc pana in 7-8 mil/luna) exista si cateva neajunsuri majore.
De asemenea, la C-tin si Elena, programul pana la 17.00 este prea scurt pentru noi, iar cu educatia religioasa nu ne impacam. In rest parea ok.
Mai caut...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

Ioana,

apar si eu la spartul targului - ne vom muta si noi tot in aceeasi zona - ai gasit gradinita ok in zona???
(inca ceva - baietelul meu are 2 ani si trei luni - si as vrea sa il dam din martie la gradinita.. )

Merci,

Mergi la inceput

Din pacate pot sa-ti dau doar o recomandare negativa : Rainbow Kids. Am dus-o pe Katja acolo pentru doua luni. E o porcarie si o spagareala de nu-ti poti imagina. Nici nu vreau sa detaliez, ca-mi aduc aminte si ma enervez.
Asa ca am luat-o de acolo, sta cu bona celui mic acasa, iar de lunea asta va merge la gradi Waldorf din Romana (gradi de stat, foarte misto).
Stiu ca mai sunt prin zona, dar destul de scumpe si..nu fac banii nici pe departe...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Gradinita Happy Planet Kids din 13 Septembrie ati vazut-o?
Am vizitat-o si este foarte frumoasa, are si clasele 1-4, curte mare, sala de calculatoare, sala de dans si sala de sport, au limba engleza intensiv, adica se preda 30 min. in limba romana si restul in engleza.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput