Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,gravidute 142

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzirica30 spune:

Fetele,din suflet,ajutati-ma sa-mi pun si eu albumul foto la semnatura ,ca nu reusesc deloc.
Ale,stiu ca sunt off topic,iarta-ma te rog si tu!
va multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

pitzirica, in profilul personal, in meniul din stinga, pui la semnatura link-ul catre pozele tale. Iti recomand sa scrii ceva de genul poze, si anume: [ url = "linkul la poze " ] POZE [/ url ], dar scoate spatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

pitzirica30, hai sa incerc eu sa te ajut mergi la profil personal; copiaza ce scriu eu, inlocuind punctele de suspensie cu link-ul( pagina de poze, dupa care elimini toate spatiile: [ url = " http...." ] poze [ /url ] .Dupa care, dai ok la "selecteaza semnatura"

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Salutare fetele,
ma primiti si pe mine in grupul vostru, de la care am invatat foarte multe lucruri bune, nu stiu ce m-as fi facut fara cateva informatii foarte pretioase.
Imi spune si mie careva ce inseamna: "OD fara activitate foliculara"?
Eu cred ca nu ovulez pe ovarul drept, asa o fi?
Eu sunt in z14 a CM si in z3 dupa inseminare si astept.
Va pup pe toate.
Micky

Mergi la inceput

Inseamna ca ovarul drept nu a ovulat luna asta. Nu ca nu ovuleaz de obicei.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Iti multumesc frumos pentru raspuns, dar in aprilie cand am facut o ecografie de monitorizare Z9, acelasi lucru a fost scris, sa fie o coincidenta ca nici in aprilie nu am ovulat pe partea dreapta?
Va pup te toate.
Micky

Mergi la inceput

Da, poate fi o simpla coincidenta, fara nici o seminificatie speciala. Eu de exemplu, am ovulat vreun an numai pe dreapta si vad ca acu stingu conduce detasat.

Important e sa ovulezi, nu conteaza unde. Numa daca ai trompa respectiva cu probleme, atunci e o ovulatie risipita. Dar nu-i cazul.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzirica30 spune:

Ale,Felicia,va multumesc mult!sper ca am reusit!

http://new.photos.yahoo.com/teodoraiuliana/albums/]POZELEMELE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

pitzirica30, cred ca ai uitat ceva la inceput! Ar trebui ca pagina sa fie "ascunsa" sub cuv "pozele mele"... si am incercat sa intru, dar cred ca ai albumul setat pe private... intra pe pag de poize si selecteaza "public album" daca vrei sa te vedem

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Ale , merci pt. lamuriri.
Luminati-ma si pe mine intr-o chestie: pe FERTILITY FRIEND, la graficele persoanelor insarcinate am obs ca majoritatea isi facusera teste de sarcina la 10-12 DPO , nu in prima zi de intarziere. Sa inteleg ca eu, daca am ovulat in z 12, pot sa fac testul de sarcina in z 24-25 si sa iasa poz?

Mergi la inceput