Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,gravidute 142

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Cind zic ca ma las in voia sortii nu inseamna ca renunt, doar ca macar incerc asa nu ma mai stresez. Cit ma fost plecata, am fost fara termomtetru sau teste de ovulatie dupa mine si tare bine mi-a fost.
O sa iasa soarele si pe strada mea, dar cind vrea el, nu cind vreau eu...

Iar lui angi, i-ai raspuns tu foarte bine. Si de retinut: cind fertility friend arata ovulatie, apai atunci a fost! cu conditia sa fi respectat toate regulile si sa fi introdus toate datele corect. Iar graficul arata ei foarte frumos.
Temperaturile orale sint in general mai mici, dar importanta este crestrea ei, nu valoarea. Eu 37 n-am avut decit in sarcina, si nici atunci constant, in medie aveam 36.9.

Lui mi_a as avea ceva sa-i spun: testul de ovulatie se pozitiveaza cu 24-36 de ore inainate de ovulatie, deci daca al tau s-a pozitivat in z11, e foarte corect sa ovulezi in z12, chiar daca zici ca n-ai mai simtit nimic.
Durerile/ intepaturile din perioada ovulatiei se datoreaza presiunii pe care o exercita foliculul asupra tesutului inconjurator. Cu cit e mai mare, cu atit doare/deranjeaza mai tare. In momentul ovulatiei, el se sparge si presiunea dispare. Deci si pentru tine: ai incredere in FF.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vroiam doar sa va salut si sa va spun ca nu v'am uitat..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Liana,
Ale, bine ai revenit, ma bucur ca a fost bine la Bruxelles!
Monica, tin pumnii! Asteptam cu rabdare...
Mi_a, nu te supara ca te contrazic, dar majoritatea medicilor sunt impotriva naturistelor, si daca ii intrebi, nu vor recomanda... si de multe ori si ei asta fac... merg " pe incercate", tocmai fiindca fiecare reactioneaza altfel... bineinteles, nu zic sa iei tot ce auzi... dar daca te documentezi, citesti cu atentie... eu zic ca ajuta... maca, de ex, e tocmai un reglator hormonal. Multe fete au reusit sa obtina un endometru frumos, pe care nu l-au avut in timpul tratamentelor prescrise de dr... nu te supara, mi-am spus si eu parerea!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ale bine ai revenit si eu am aceasi stare ca si tine.Sunt in Z22 si nu stiu cand am avulat sau daca am ovulat asa ca acum astept sa vad ce se intampla.Zilele trecute am avut asa niste intepaturi mici si dureri pe la ovare si burta ,dar cred ca deja sunt paranoia.Sunt convinsa ca nici luna asta nu este bb.

anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna fetelor.
Sunt Z 23 , temp. 36.3 ( deja de 4 zile am aceeasi temp).Mai am putin de asteptat , 4, poate 5 zile , da' n-am nici un simptom.
Va doresc o dupa-amiaza placuta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irlandeza si eu tot Z23 si tot fara simptome.

anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
http://pg.photos.yahoo.com/ph/scarlat_anca/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

irlandeza, anca, numaram impreuna. Si eu sint ziua 23. Mi-am masurat temperatura vaginal in ultimele 2 dimineti si-a fost mereu peste 37 de grade. Dar asa a fost si luna trecuta pina inainte sa imi vina ciclul, asa ca nu e nimic sigur. Oricum, astept in continuare.
ale, bine ai revenit. Inteleg ce zici, am si eu zile in care imi vine sa plec undeva si sa uit de tot stresul asta. Dar pe urma imi revin si o iau de la capat cu numaratori si sperante.
monica, iti tin pumnii pentru testul de miine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

HAIDE MONI,HAIDE MONI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Si eu tot z23...dar degeaba numar...la cati gigei avem noi,slabe sanse...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Meda, nimic nou luna asta? parca era timpul de sau s-a consumat deja acest episod pasionant?
hai, mey sa mai dam pe aici cu basca uda de pamant, poate ca o atragem si pe Avalon sa o calce un pic in picioare
Noela, stiu ca esti dezumflata dar dupa ce m-ai facut sa umplu balconul de muraturi, acu' nici macar haz de necaz nu mai vii sa facem
va pup pe toate, fara exceptie

Mergi la inceput