Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,gravidute 142

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc din suflet pentru raspuns. Spermograma nu am repetat/o inca, saptamana viitoare avem programare la doctor, intre timp avem aproape o luna in care am luat branca ursului si maca, vitamina E si zinc. Cu temperatura bazala este o nebuloasa totala dupa cum se vede. Problema este ca ma resemnasem, dar acum chestia asta mi-a dat iar sperante cu atat mai mult cu cat dupa asa zis-a ovulatie de care vorbeam mai sus, temperatura continua sa fie ridicata fata de cum a fost pana acum. Vorba ta, mi_am teoretic este imposibil sa se intample o minune tinand cont de tote datele si problemele, practic, imi este imposibil sa nu sper. Luna asta nu am mai luat duphaston in ziua a 16 pentru ca am luat maca si am aflat ca nu este indicat sa le combini, si acum sunt curioasa daca si cand imi va veni ciclul, pentru ca la mine daca nu vine ciclul nu inseamna nicidecum sarcina ci... dereglare, din nou... ufffff...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

grafice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Fetelor sunt nemaipomenite ,ma incurajati mereu,e asa de greu sa astepti sa treaca zilele astea care pentru mine nu stiu ce rezultat imi v-or aduce.Doamne de-ar fi cum spune-ti voi.
Ma rog la DD,sa fie bine ,desi mereu ma sicie burta si ieri am avut o incepatura in partea stinga ca am crezut ca nu ma mai pot ridica din masina,am stat cinci nunte nemiscata si pe urma incet m-am ridicat,parca mi-a taiat ceva.Voi ce zice-ti,ce-a fost asta?
Va pupacesc mult pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Angeli,imi permit sa-ti dau un sfat: nu mai lua preparate naturiste fara o indicatie clara a medicului . De multe ori , acestea pun in pericol echilibrul hormonal si asa fragil al organismului sau il dezechilibreaza mai rau . Organismul e un sistem atat de complex, incat nu stiu daca ne putem permite sa luam ceva "pe incercate" . Sper ca nu te-a suparat opinia mea , insa te rog, nu face experiente cu propriul tau corp! Ma bucur ca nu ti-ai pierdut speranta si esti cat de cat optimista.Te pup!

Mergi la inceput

Moni, dar fa odata testul , ca nu mai pooooot de nerabdare!!!!!!!! Daca e sa fie pozitiv , sigur iti va arata!

Mergi la inceput

Eu sunt z 20 si TB 37,1 pt a patra zi consecutiv . Asa ca sper!
Da, Doamne sa fie un sau !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Angi draga , aceleasi temp. mici le am si eu , nu-i nici o problema . Suntem diferite si temp. e la fel . Si eu imi iau temp. sub limba si inainte de ovulatie aveam 35.7 , iar dupa 36.2, 36.3, nu am avut niciodata mai mult de 36.4 , dar stiu sigur ca ovulez, prin testele de ov. care le fac si pt. ca am fost la eco. si doctorul mi-a spus ca ovulez.
Si vezi sa-ti iei temp. corect , sub limba si cu gura inchisa ,stransa, ca sa nu patrunda aerul.
Daca iti iei temp. vaginal , atunci ar trebiu sa fie putin mai ridicate temp. , dar nu-i neaparat sa fie asa.
Vezi ca acolo sub tabel la FF , iti scrie in fiecare zi ceva diferit , mai citeste pe acolo si vezi ce spune.
Si eu stiu ca ciclurile mai mici de 21 zile sunt fara ovulatie.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Angi ce lungime are ciclul tau . Vreau sa-ti arat ceva.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, bine v-am gasit. Vad ca ati fost aproximativ cuminti. Dar mi-a trecut orice incruntatura cind am citit de Laura. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, tie si lu bebicu, si sa ajungi sa te bucuri de el toata viata. Citeam si nu-mi venea sa cred. Sint tare bucuroasa pentru tine.

La Bruxelles a fost frumos, macar am avut vreme buna... De ovulat, nu stiu daca am ovulat, asa ca inca astept... Oricum, ma gindeam sa ma las in voia sortii, caci am cam obosit...

Va pupa fata.

Mergi la inceput

Angi uita-te putin aici , sunt tabele cu pers. care au ramas insarcinate si au avut temp. mici.

http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/index.php

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Ale , bine te-ai intors.
De ce sa te lasi in voia sortii? Cred ca toate am cam obosit , dar asta e viata. Trebuie luata asa cum vine. Si vezi ca minuni se intampla in fiecare zi.
Hai revino-ti , totul v-a fi bine.

PS.
Si poate ai raspunzi tu lui Angi , ca te pricepi mai bine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput