O intamplare ciudata
Buna dragilor,
N-am mai scris de mult, dar v-am 'spionat' zilnic
.
Acum scriu pt. ca ma confrunt cu o problema careia nu-i gasesc rezolvarea
.
Am un bb care sta cu bona. Intr-una din dimineti bona vine si imi spune ca o femeie s-a luat de ea pe strada (in zona in care locuiesc eu), confundand-o cu amanta lui barbate'sau
. Am zis ca este o confuzie, sperand ca a fost ceva pur si simplu trecator. In alta zi imi spuna ca, fiind la plimbare cu bb, tipa respectiva o 'abordeaza' din nou, tragand-o de maneca, amenintand-o cu bataia
, si alte cuvinte jignitoare. Bona s-a speriat, mi-a explicat ca ori este o confuzie sau ca tipa e o nebuna, ca ea n-are nici un amant, e femeie serioasa cu 2 copii la casele lor etc.
Am sunat la politaiul de proximitate si ca orice 'militian' mi-a zis ca el n-are ce sa faca 'sa caute acul in carul cu fan?'. Ca trebuie sa-i dau niste date concrete etc.
Bona s-a imprietenit cu o alta bona din zona si au inceput sa iasa impreuna de frica; au fost zile cand a condus-o pana la lift, ceea ce mi se pare de-a dreptul pur si simplu... Chiar sa-ti fie frica sa mai iesi pe strada cu copilul? Ce pot sa fac, cum sa o ajut pe biata femeie ca mi-a zis ca ea nu mai vine la copil.
Treaba e verificata, nu inventeaza pt. ca intr-una din zile mama mea a venit in vizita la noi si a iesit impreuna cu bona si copilul la plimbare. S-au intalnit cu respectiva si a luat-o la interogatoriu
: tipa era foarte relaxata, spunand ca o cauta pe numita Roxana, care umbla cu barba'csu etc, etc. I s-a pus in vedere sa o lase in pace pe bona, ca e o confuzie, ca am anuntat politia; ea insa n-avea nici un stress. Mi se pare incredibil: chiar poate cineva sa aibe curajul sa se lege de un om nevinovat pe strada, doar din confuzie?
Chiar nu se poate face nimic legal impotriva unor astfel de oameni? Eu nu am timp sa stau sa o urmaresc, sa-i fac poze etc
. Chiar politia nu se implica decat dupa ce te bate mar
? Eu deja ma gandesc ca acesta este doar un scenariu, scopul fiind cu totul altul: jaf, rapire de copil etc.
Voi ce parere aveti?
Raspunsuri
bb_alinus spune:
Citind ceea ce ai scris imi trece prin minte o singura intrebare: mai ai curajul sa iti lasi copilul cu o bona amenintata???? Adica deja de la prima amenintare (datorata confuziei cum bine explici) eu as fi devenit paranoica doar gandindu-ma la copilul meu care implicit a fost si el expus pericolului. E dragut din partea ta ca te gandesti la securitatea bonei, insa problema principala zic ca nu e acolo.
olim spune:
Daca mama ta are timp sa se plimbe cu bona, atunci i-ar putea face ea niste poze si sa faca o plangere la politie.Poate atunci ar avea probe mai clare si politita sa intervina, astfel, nu prea cred ca ai mari sanse.
Multa bafta![]()
LUIZAM spune:
quote:
Originally posted by bb_alinus
mai ai curajul sa iti lasi copilul cu o bona amenintata???? .
Plec la serviciu cu inima cat un purice, dar n-am ce face. Bona e o femeie tare de treaba, n-am nici o problema cu ea si n-as vrea sa renunt la serviciile ei.
Ma intreb daca m-as duce la politie sa fac o reclamatie in scris, oare n-ar fi altceva? S-ar sesiza si ei un pic?
magghyc spune:
Nu transforma problema bonei in problema ta, poate cinse stie (doamne feri!) peste 1 an mai afli ca de fapt chiar se cunostea cu sotul respectivei...
Daca ai soacra disponibila, da-i bonei o saptamana de concediu in care sa isi rezolve problema.
Cum? Cel mai simplu sa vina in parc, eventual cu sotz, frate, cumnat si sa discute
cu tanti cea inselata. daca discutia se incinge, au un motiv bun sa implice politia, daca sa stinge, cu atat mai bine.
Eu cred ca "aia" a primit relatii cum ca amanta pomenita are cam varsta... e bona la un copil cam de varsta.. si se plimba prin zona X... Poate bona ta reuseste sa identifice si inculpata-bona (stiu ca in general se cunosc intre ele) si sa vada daca nu cumva asa afla mai multe detalii care sa o ajute in cruciada.
Succes!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic