chiar se slabeste cu produsele herbalife
Raspunsuri - Pagina 3

schonheit spune:
quote:
Originally posted by didi-anda
eu am luat herbalife si-am slabit 6 kg intr-o luna. m-am simtit bine si nu am regretat. a luat si sotul meu, care este sportiv de performanta si se simte foarte bine. si acum este cand ia produse, dar nu tot timpul.
ce a spus diciu este adevarat...te ingrasi dupa orice regim tinut, daca nu ai grija ce mananci.trebuie sa invati sa mananci sanatos.
a mai zis cineva ca facea foamea,pt ca urma indicatiile celui de la care le-a cumparat. ei bine, eu n-am facut foamea. am baut de 2 ori pe zi shake, iar o data pe zi am mancat absolut ce am vrut....cartofi prajiti, cu carne, salata, paine...tot ce-am vrut. interdictiile au fost sa nu rontai nimic intre mese, fara dulciuri, sucuri,alune, etc. asa am slabit 6 kg intr-o luna si sa nu mai vorbesc de grasimea ce-am dat-o jos. de la abdomen am dat jos 6 cm. n-am mai avut celulita deloc si , dupa mult timp, am inceput sa ma iubesc.
poate sa tina oricine regimul asta, dar sa nu inceapa dupa aceea sa manance cartofi prajiti , pizza, etc.
si daca tineti un regim cu mancare mai putina si sport, in momentul in care incepeti iar sa mancati toate prostiile, puneti kg inapoi.
nu mai spuneti c-ati auzit de la prieteni, atat timp cat n-ati luat voi....
si nu mai spuneti ca v-ati ingrasat dublu de la herbalife, atata timp cat, dupa ce-ati terminat dieta ati inceput sa mancati si sa beti toate prostiile. nu dati vina pe herbalife..
dati vina pe voi..Te rog din suflet sa imi spui si mi-e cum au fost pt tine produsele herbalife??eu in acest moment am produsele pe masa si nu stiu ce sa fac??vad tot ce scrie lumea si sunt derutata,dar am vazut si ce ai spus tu si de aceea poate poti sa imi spui mai pe larg daca merita si cum a fost??Iti multumesc din suflet.

schonheit spune:
[quote]Originally posted by ellys
doresc si eu mai multe info despre cum sunt produsele herbalife

krissa07 spune:
help me,pls! am tot citit desre diete..herbalife etc. spune-mi si mie pls,in ce consta dieta monti? ms

kokiy spune:
Ma bag si eu ca sa va povestesc din experienta mea cu Herbalife.
Acum 6 ani dupa ce am nascut am ramas cu 15 Kg in plus . Degeaba tineam un regim ca dupa el tot puneam pe mine chiar mai mult . Dupa 2 ani deja eram stresata si aveam crize depresive. Chiar daca sotul spunea ca ma iubeste asa cum sunt nu eram impacata in pielea mea.O colega mi-a recomandat pe cineva de la Herbalife cu toate ca stia ca sunt foarte sceptica si neincrezatoare . M-am dus la o prezentare si sincer mi s-au parut sectanti , te pun sa bei un ceai energizant acolo , pe mese au doar fructe , canta , fac niste exercitii . Sincer dupa ce am plecat de acolo parca aveam alte idei, o alta viziune asupra Herbalife . Am ajuns acasa si i-am zis sotului " mai astia cred ca mi-au pus ceva droguri in bautura ca parca ma simt altfel".Au trecut cateva saptamani in care nu fusesem convinsa , dar chiar nu mai stiam ce sa fac . Ma gandeam "sa-mi fac liposuctie","sa-mi pun inel gastric","sa fac sport, dar de unde timp" asa ca am sunat-o pe distribuitoarea Herbalife. Oricum m-am dus acolo plina de neincredere , iar dupa ce mi-a dat produsele si mi-a impuiat capul cu tot felul de explicatii despre cum sa tin regimul am plecat cu gandul sa TESTEZ PRODUSELE(la propriu facandu-le analize). Dupa ce am aflat ca intradevar nu contin cine stie ce substante care sa ma afecteze am inceput regimul.Sincer nu-mi venea sa cred ca slabisem in prima luna 7 kg( am mancat numai legume si fructe , doar ocazional carne de pasare sau peste). In trei luni dadusem jos 16 kg si eram foarte multumita de mine. N-am mai tinut programul de mentinere de la ei decat o luna , dar am mancat mai rational . Dupa 1 an si jumatate bineinteles ca neavand un regim strict si dand iama prin frigider de cate ori eram stresata am ajuns sa pun la loc acele kg , ba chiar mai mult.Sotul imi reprosa mereu " ti-am zis eu ca sunt o postie prafurile alea". Mi-am dat seama ca nu am cum sa slabesc decat tot cu produsele Herbalife A doua oara m-am apucat de ele mai increzatoare si am slabit 22 kg in 4 luni . Dupa al doilea regim s-a schimbat treaba , deja stiam ca nu mai trebuie sa exagerez ca pun kg la loc. Mi-am schimbat total regimul alimentar (fara grasimi, prajeli, sucuri , paine) si sincer fara produsele Herbalife m-am mentinut 1 an .Acum am un bebe si muuuuuulte kg in plus .Cand termin cu alaptarea bineinteles ca tot cu Herbalife o sa slabesc pentru ca mie alte regimuri mi se par mai drastice si nesanatoase . Am subliniat pentru a va atrage atentia ca fiecare are dreptul de a alege ce face cu viata lui . Nu poti spune ca regimul ala nu iti este bun decat daca l-ai incercat si nu a dat roade. In primul rand trebuie sa-ti schimbi clar modul de viata dupa orice regim si nu in ultimul rand iti trebuie ambitie .Eu una am ales acest mod din lipsa de timp (nu am timp sa merg la sala)si timpul scurt in care da rezultate . Aici o sa vina multi sa ma combata spunand ca un mod rapid de slabire afecteaza sanatatea. Sincer la mine a fost invers. Mi-am micsorat colesterolul , nu am mai avut crize de astm asa de dese, nu ma mai durea ficatul, capul . Analizele pentru bebe 2 au fost tot timpul bune asta in comparatie cu primul bebe cand aveam caderi de calciu , infectii urinare , tensiune marita si multe altele.
Asa ca bafta la slabit indiferent de modul pe care-l alegeti.
Kokiy'',mami de '
'Claudia (12dec.2001)si
'Razvan (8 iunie 2007)

Mar1ana spune:
Salutare fetelor,
doresc sa imparetasesc si eu din experienta mea in ceea ce priveste produsele Herbalife. In primul rand trebuie sa va spun ca sunt mama a 2 superbi baietei, unul de 22 luni si altul de 4 luni jumatate. Produsele respective le-am incercat cam cu 5 ani in urma si pentru mine au fost extraordinar de bune si, in acelasi timp, benefice pentru organismul meu. Am slabit atunci 8 kilograme in 2 luni, fara stres si fara a tine foarte strict regimul. Eu atat aveam nevoie atunci si a fost ok. Am avut o satisfactie enorma cand am vazut ca pot purta din nou o fusta la care tineam enorm odata si nu o mai purtasem demult. Acum, dupa 2 nasteri, am cu 15 kg in plus fata de cum mi-as dori sa fiu, asa ca, am comandat din nou un program (ultimate) si am inceput foarte hotarata lupta cu kilogramele. Si eu vad in aceste produse ca singurele care ma pot ajuta dar binenteles ca alegerea e a fiecaruia. O groaza de lume mi-a spus ca sunt niste porcarii, ca sunt bani aruncati etc dar eu am fost foarte hotarata. ce rau poate sa-ti faca niste vitamine si plante?! Mai ales ca rezultatele le-am vazut la mine! Acum a trecut o saptamana si deja am pierdut cativa centimetri si un kilogram. Sper ca in 4 luni sa-mi ating tinta. Mi se par absurde afirmatiile de genul ca unii au pus la loc kilogramele pierdute...Nu din cauza produselor respective ci din cauza lor ca "se scapa" la frigider. Daca nu ai vointa, nu ai nimic, e usor sa dai vina pe unele pe altele mai ales ca dupa 30 de ani nu mai suntem ca la 20 sa poti manca orice si la orice ora. Bafta multa celor care vor sa arate bine si poate incepem si un concurs de slabit ...
Va pup, sarbatori fericite tuturor!

danutza76 spune:
Va salut dragelor,
Si eu am luat HL, in urma cu 2 ani, am luat 2 luni, am slabit9 kg, am mai luat o luan de mentinere si dupa aceea am cam avut grija ce am mancat, nu prea mare grija, dar oricum am fost mai atenta si un an de zile m-am mentinut in sensul ca oscilam cu 2 kg in plus,ba apareau la cantar ba nu mai apareau.
Acum insa le-am pus pe toate inapoi plus inca 4. Dar e adevart ca nici nu mi-am mai controlat alimentatia, am mancat ff multe multe dulciuri, prajituri si am consumat sucuri.
Cunosc persoane care au inceput si ele cu HL, dar ele iau nonstop, ele sunt mereu in faza de mentinere si iau ceva, shakul sau pastilele pentru eliminarea apei, nu stiu exact.
Deci nu stiu ce sa spun, e adevarat ca dupa incetarea curei cu HL, pui inapoi foarte usor, in minutul doi pui la loc dublu daca nu ai grija mare in continuare la ceea ce mananci.

P&ANA spune:
buna ziua fetelor,
ieri m-am intalnit cu o prietena pe care nu am mai vazut-o "in carne si oase" de 3 luni si am ramas socata vazand-o mai slaba cu 15 kg de la 109 kg ,explicandu-mi ca face cura cu HL .
personal eu as mai avea nevoie sa pun 3-4 kg pt ca genetic suntem toata familia "trasi prin inel"si cred ca voi lua si eu un pachet de intretinere , mai ales ca in ultima vreme ma simt lipsita de energie ,plictisita ,etc.
mai revin cu impresii dupa cura cu HL
alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Negrutz spune:
o tzara (ba chiar, o lume) plina de ignorantzi si profitori. De asta se duce totul de rapa. O lume formata din 30% (si din ce in ce mai multzi) profitori si ignorantzi, 60% naivi si neinformati, si 10% constienti dar ignoranti si lipsit de curaj sa se ridice in picioare sa exclame adevarul...iar cei care au acest curaj si puterea sa faca lucrul acesta, sunt prea putzini la numar ca sa poata fi luati in calcul si exprimati in procente... asta este parerea mea vis-a-vi de lumea asta...
iar vis-a-vi de hl sau orice alta firma care promoveaza diferite metode si forme a industriei wellnes... nu comentez.
Insa va spun altceva, ce ar putea sa ajute sa trageti singuri concluziile... nu cred ca exista metoda mai buna si mai eficienta ca educatia fizica, care sa rezolve aceste probleme legate de starea noastra de sanatate, starea de bine.
Dupa cunostintele mele, nu exista supliment alimentar pe piata care sa nu te ingrase (si nici macar asta sanatos).
O dieta adecvata, "cantarita", echilibrata si cat se poate de naturala, impreuna cu un program fizic regulat, si o perioada de odihna (refacere) fac minuni. E singura metoda pe care o promovez si care cred ca face minuni. Pui kilograme, scapi de kilograme, traiesti sanatos.
Se promoveaza foarte eronat aceasta dinstruie la noi, si asta ma chinuie cel mai tare, pentru ca vad oameni suferind de pe urma aceasta. Se introduc si se promoveaza o multzime de informatii eronate, nu are rost sa stau sa le enumar aici, ca as plictisi prea multi.
Oricum, bine de stiut sunt urmatoarele...
Nu confundati "consultant nutritie" cu "nutritionist"
Si nu va infometati sau consumati diferiti suplimenti alimentari.
Astea sunt cele mai bune lucruri pe care ar trebui sa le stitzi. Sunt mult mai multe, dar cine e interesat, va rog sa ma contactati pe privat, sa nu plictisesc aici pe toata lumea.
Cine are curaj sa incerce si sa discutam mai amanuntit aceste lucruri, astept mesaj pe privat. Nu costa nimic !!! ... poate doar o cafea :)
Am multe de spus, important e sa se gaseasca cine sa ma asculte :)
Nu am calificare in domeniu, dar experientza mea de pana acum si facultatea pe care o urmez, poate salva multe "cauze pierdute".
Multa sanatate !
Oamenii se roaga zeilor sa le dea sanatate, fara sa stie ca sta in puterea lor s-o mentina si ca luptand impotriva ei prin lipsa de masura, o tradeaza prin goana lor dupa placeri (DEMOCRIT)

puskin spune:
Negrutz, adevarat graiesti .
Te rog sa deschizi un topic nou si sa dezvolti, eu sunt foarte interesata de ceea ce vrei sa ne impartasesti.

anky spune:
Negrutz,subscriu celor spuse de tine
Te rog si eu sa deschizi un topic,please,please...sint convinsa ca nu ne vei plictisi.
Anca,mami de doi nazdravani