chiar se slabeste cu produsele herbalife

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu zic sa incerci sa slabesti mincind sanatos si sa bei 2litrii de apa zilnic.Herbalife nu merita banii.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu am luat dar am auzit ca imediat ce renunti la ele pui la loc totul. Si cu dobanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Acm 5 ani, eu am salbit cu HL 15 kg in doua luni. Apoi am urmat inca 2 luni cura de mentinere a greutatii.
Costa f. mult programele HL si merita sa dai banii pe ele, numai daca dupa terminarea curei de salbire si mentinere, alegi un stil de viata sanatos, cu trei mese pe zi si 2 gustari intre, fara excese alimentare,dulciuri, fainoase etc.
Daca nu esti pregatita sa iti schimbi stilul de alimentatie dupa cura, pot sa iti spun ca arunci banii pe fereastra.

Dupa cele 15 kg slabite, am mai pus la loc dupa doar 2 kg int-un an de zile. Intre timp am mai facut si 2 bb-ei si s-a dus pe apa sambetei cura mea de slabire.
Iti recomand calduros, pentru a slabi sanatos, dar intr0un ritm mai lent, dieta Monti. Din ianuarie si pana acum am reusit sa slabesc 20 kg fara un efaort foarte mare. Daca vrei cu adevarat sa slabestim se poate!!

Numai tu stii cel mai bine ce ti se potriveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumyca spune:

WOOW ,nu ma asteptam la asa o avalansa de NU-uri.
Dupa ce am nascut am luat in greutate 10 kg.Am tinut regimul SCARSDALE ,dar am slabit doar 2 kg.Apoi am incercat sa maninc mai putin ,sa beau apa multa si am reusit sa mai dau jos inca 2 kg.Dupa 1 luna am luat iar 2 kg in plus si sincer sunt c-am disperata ca vreau sa slabesc ,sa fiu iar ca inainte de nastere dar este foarte greu si trebuie timp si rabdare.
Multumesc pentru sfaturi si sper sa reusesc pina la urama sa slabesc.

('')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Stiu pe cinava care care vindea asa ceva, si mia recomandat ca dupa trebuie sa mentin, dar ma sfatuit ca ar fi mai bine sa nu arunc banii pe ele, si sa fac sport

Mummyca eu la 2 ani dupa nastere am reusit sa dau jos tote cele 20 de kile acumulate pe parcursul sarcinii, secretul....nu-l stiu poate ca eram atenta la ce-am mancat, cantitativ, caci in rest am mancat orice, si chiar noaptea, si alergatul dupa poponeata mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

stiu pe cineva care vinde: eu am luat niste kestii pt fertilitate, care n-aveau cum sa ma ajute - deci nu stiu daca erau bune sau nu.
Oricum, problema era la barbatu-meu si nu stiam... si nu se transmiteau asha... prin simpatie.

Si am prietene care au luat si pt. slabit.
Si au slabit. Mult.
Da' nu stiu cum, in mod miraculos, la citiva ani dupa ce au slabit inca mai iau - cica "preventiv".
Probabil stiu ele ce stiu - daca se lasa ajung iar la kg dinainte.
Si sincer mie nu mi s-ar parea o afacere sa dai 2-3 milioane pe prafuri in fiecare luna, tot restul vietii....daca nu esti bolnav... doar pt. ca nu poti sa maninci temperat.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Ah...trebuie sa dau si eu un reply aici...ca si eu am trecut prin faza HL acum mai bine de 5 ani...

1. Nu stiu de unde aberatia cu "mananci tot ce vrei pe saturate"...ca eu faceam o foame...conform "indicatiilor"....de-mi sareau ochii din cap
2. Mie mi-au facut f.f. rau ceaiurile granulate - nu mai stiu exact cum se chemau sau ce formula erau - era f. tari - simteam cum imi creste tensiune si inima mea o lua la galop..rau de tot
3. Parerea mea de acum este ca trebuie sa ai "de unde sa dai jos" sa ai un BMI f. mare..eu vroiam sa dau vreo 6 Kg jos...si nu am reusit sa dau decat 2,5 kg in 2 luni...???!!!.. SI AM PUS LA LOC 4....cam in 2 saptamani...Ei??
4. Pentru mine personal AU FOST O EXPERIENTA F.BUNA - m-au convins ca NU ASA SE SLABESTE! SI M_AM LECUIT!..M-am apucat de o alimentatie echilibrata si sport (a fost greu la inceput)...dar ASTA ESTE DRUMUL BUN! SI DE DURATA!..Mai bag si cate o dieta din cand in cand, e adevarat (sa am eu constiinta impacata:)), dar baza ramane!

Pupici mici,
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumpi spune:

Mumyca,

Din ce stiu si eu de pe la prietenii mei, sunt bani aruncati pe apa sambetei.

Asa cum au spus si alte fete inaintea mea, solutia pentru a slabi SANATOS SI CU REZULTATE DURABILE este combinatia sport +dieta echilibrata, nicidecum infometare.
N-am tinut in viata mea nici un fel de dieta, nici macar cand am avut de dat jos cele 10 kg cu care am ramas dupa nastere. In 5 luni le-am dat jos; am facut mult cardio (jogging, bicicleta, aerobic)combinat cu mersul la sala de forta si alimentatie rezonabila, dar fara restrictii de genu': fara paste, fara paine, fara dulciuri etc Am mancat din toate, dar cu atentie la cantitati. Iar daca saream calu' intr-o zi alergam cu 10 minute mai mult ziua urmatoare. Mi-am modelat corpul foare frumos si sunt foarte multumita de cum arat.

Fac in continuare sport pt intretinere si nu oscilez in greutate cu mai mult de 0.5-1 kg, asta pt ca sunt mare fan dulciuri.

Daca vei reusi sa-ti faci un program de sport vei vedea ce bine te simti si nu vei putea renunta la miscare. Cel putin la mine asa e.

Mult succes si sa auzim vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

mumyca...eu am luat herbalife 6 luni...si am slabit 18 kile..ma simteam extraordinar de bine cat le luam...aveam energie...aveam o stare de bine si slabeam..analizele imi ieseau f bine...insa dupa o perioada le-am lasat...treptat insa...si a fost bine atata timp cat am tinut un soi de regim (cam alte 6 luni)..si spun un soi pentru ca nu era un regim strict..adica imi faceam si pofte...dar nu exageram...in momentul insa in care am dat iar iama in mancare am inceput sa ma ingras...si drept urmare toate kilogramele le-am pus la loc...inca nu am depasit...dar nu e timpul pierdut..
parerea mea este ca dupa orice regim..daca il lasi si mananci iar nesanatos..te ingrasi la loc..fie ca a fost regim herba...altul..sau sport...daca le lasi...te ingrasi....si spun asta pentru ca acum 3 ani am slabit 13 kile dupa un regim f sanatos..cu miscare(inot..sala) si dieta sanatoasa..
trebuie ca toata viata sa ai un regim sanatos de viata si echilibrat ca sa nu te ingrasi...
pentru mine herba atunci a fost ceea ce am avut nevoie...am slabit si m-am simtit si f bine...insa greseala a fost ca dupa el...desi am facut si acel regim de intretinere...n-am stiut sa am un regim echilibrat..pe care sa-l urmez toata viata...
nu l-as recomanda decat persoanelor care dupa el isi fac un regim de masa sanatos si echilibrat..pentru ca desi e comod si se slabeste...e scump si e absurd ca toara viata sa iei pilule de slabit...iei odata sa zic..slabesti cat ai nevoie...si gata...apoi sa te mentii(dAca mananci echilibrat-nu te ingrasi dupa el!)..daca nu pot face asta...dai banii pe geam

anda

www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=6942&PN=1" target="_blank"> IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

eu am luat herbalife si-am slabit 6 kg intr-o luna. m-am simtit bine si nu am regretat. a luat si sotul meu, care este sportiv de performanta si se simte foarte bine. si acum este cand ia produse, dar nu tot timpul.
ce a spus diciu este adevarat...te ingrasi dupa orice regim tinut, daca nu ai grija ce mananci.trebuie sa invati sa mananci sanatos.
a mai zis cineva ca facea foamea,pt ca urma indicatiile celui de la care le-a cumparat. ei bine, eu n-am facut foamea. am baut de 2 ori pe zi shake, iar o data pe zi am mancat absolut ce am vrut....cartofi prajiti, cu carne, salata, paine...tot ce-am vrut. interdictiile au fost sa nu rontai nimic intre mese, fara dulciuri, sucuri,alune, etc. asa am slabit 6 kg intr-o luna si sa nu mai vorbesc de grasimea ce-am dat-o jos. de la abdomen am dat jos 6 cm. n-am mai avut celulita deloc si , dupa mult timp, am inceput sa ma iubesc.
poate sa tina oricine regimul asta, dar sa nu inceapa dupa aceea sa manance cartofi prajiti , pizza, etc.
si daca tineti un regim cu mancare mai putina si sport, in momentul in care incepeti iar sa mancati toate prostiile, puneti kg inapoi.
nu mai spuneti c-ati auzit de la prieteni, atat timp cat n-ati luat voi....
si nu mai spuneti ca v-ati ingrasat dublu de la herbalife, atata timp cat, dupa ce-ati terminat dieta ati inceput sa mancati si sa beti toate prostiile. nu dati vina pe herbalife..
dati vina pe voi..

Mergi la inceput