Copii din 1996 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ana, nasoala situatia. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, urmeaza-ti instinctele, ca tu stii unde-l doare pe Alex. Eu cand eram copil, de ce mi se interzicea un lucru, mai abitir il vroiam. De prin clasa a V a trebuit sa ma separe in clasa de cea mai buna prietena a mea, eu in spatele clasei, ea in fatza.... Zburau biletele, de numa... Tinem legatura si astazi, de cate ori sant in tara petrecem macar cateva zile impreuna. . .
Lui Elliot ii spun cat e ziua de lunga ce viitor il asteapta daca nu face bine la scoala. El nu prea e influentabil ca e capos... Tare mult m-as bucura sa aflu ca are un prieten la catarama - dar daca s-ar putea cineva din fruntea clasei. Ii place de o fata, dar e mare secret, mare, si se face rosu rac cand imi zice de ea. . . Binenteles ca nu o sa-i sufle un cuvant ei... (poate i-o ia altu inainte...)
Mos Niculae le-a adus la baieti un panou mare, laminat, pe care se scrie cu marker ce se sterge. Se pun vreo 10 activitati - curatenie, note, sa nu se bata, si se dau stelute. La un numar de stelute (30- 40 -50) se dau diverse premii. Sa vedem cum merge si metoda asta, sa nu zic ca nu am incercat. Au fost baietii mei cam dezamagiti, dar nu stiu la ce se asteptau.
Mai le-am adus niste cutii cu diferite dulciuri (ciocoalta, bomboane, etc) care puse una peste alta, fac un pinguin cu fular rosu.

Mqqm, fata ta are bear de la Build-a-Bear? Si Elliot are un iepure, si vad ca beagle lui frati'su tot la el a ajuns....

Astazi sa luam si noi pomul. Am vazut ca la Ikea au brazi la 20 de dollari, si cum nu vreau sa toc prea mult pe brad, ma tenteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor,saru-mana ca sunteti alaturi de mine si ca ma intelegeti!Va multumesc pentru sfaturi si sa stiti ca am bagat mare in privinta lui Alex...Momentan situatia e ceva mai roz,ca Sergiu ala lipseste de la scoala,banuiesc ca e bolnav,iar in vacanta de iarna merge la tara...Asa ca imi fac iluzii ca poate il va uita cat de cat peste vacanta pe Sergiu si va reveni la vechea lui prietenie cu alt coleg...Nu stiu ce sa mai zic?A reusit si si-a stricat si telefonul mobil.Aseara am vorbit cu sora mea,care de Mos Nicolae i-a incarcat cartela cu 6 dolari...bine,dar eu nu i-am putut-o incarca de acasa,de pe mobilului lui,ca orice apel era blocat,asa scria pe ecran...asa ca am stat timp de aproape o ora cu o operatoare in telefon,am sunat de pe al meu,pana a reusit aia sa ii incarce cartela.P-orma geaba s-a chinuit femeia sa deblocheze ca nu mergea...asa ca baiatul meu s-a jucat cu mobilul pana a reusit sa ii bage ceva coduri sau parole telefonului,parole si coduri pe care el habar nu le mai are acum si nici nu-si aminteste de ele...Deci telefonul functioneaza,doar ca nu se mai poate face absolut nici un apel de pe el,blocheaza absolut orice numar format....
Oare copilul asta al meu se mai face bine vreodata?
Mqqm...pai vad ca si tu trebuie sa gasesti o solutie pentru flacaul tau....sper sa reusesti si sa imi spui si mie,poate ma va ajuta cumva.
Anca...si Alex a avut o simpatie,v-am povestit eu de asta vara cand au fost ei amandoi la pizzarie....Acum fata e in Spania,plecata definitiv la parintii ei...si Alex inca nu a uitat-o...

Dragelor,va pup...Noi o sa luam brad probabil in saptamana aia dintre 18-22 decembrie....Si Marius vrea neaparat sa facem cozonacii acasa...si n-am nici un chef...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Buna, fetele! Copila mea face bine, in sensul ca devine din ce in ce mai ambitioasa, se intrece cu colegii care sa ia mai multi de 10, e pe locul 3 deocamdata, sa vedem ce-o mai urma. Astept cu interes rezultatele la teza de matematica, cred ca azi le aduce, marti au teza la romana si miercuri olimpiada la romana. A ramas la fel de delasatoare, in sensul ca in weekend, in loc sa scape de teme inca de sambata dimineata, ii raman tot pentru duminica dupa-amiaza, ba chiar si luni dimineata se trezeste ca mai are cate ceva . Daca notele n-ar fi contat pentru admiterea la liceu, probabil ca nu m-ar fi deranjat sa ia si note mai mici, din neatentie eventual, nu din rea-vointa. Ma bucur ca e intr-o clasa buna si nivelul e destul de ridicat, astfel incat e necesar sa tina pasul cu cei mai buni ca sa nu ramana de caruta.
Ce nu-mi place mie e ca se culca foarte tarziu seara, vine de la scoala pe la 19, mananca si se aseaza la calculator. Am zis de atatea ori ca n-o mai las in cursul saptamanii, insa nu stiu ce altceva ar putea face seara, 2-3 ore, ca nu ma indur s-o pun la lectii. Nici cu cititul n-avem prea multe sanse, desi mi-as dori asta. Poate reusesc sa alternez o zi citit, o zi calculator.

Ana, imi pare rau ce aud despre Alex! Anturajul strica mult si ei sunt usor de corupt, dar cred ca insistand un pic, problemele se vor remedia. Din pacate, asta e educatia pe care o primesc unii copii de bani-gata, ca nu e nevoie de prea multa invatatura si respect fata de ceilalti ca sa ajungi sa faci bani. Iar ai nostri copii sunt incantati de perspectiva unei prietenii cu copii mai avuti, desi ei nu castiga nimic din asta, poate doar niste obiceiuri mai urate.
Asa am patit-o si noi anul trecut cu o colega de-a Dianei, dupa ce ca nu invata bine, era mai tot timpul cu capul in nori, se gandea la baieti si i-a aratat fetei mele niste poze porno pe nu stiu ce site. Am noroc cu Diana ca imi spune tot si am luat masuri atunci, i-am interzis s-o mai cheme pe la noi si sa se duca la ea. Acum vad ca iar sunt prietene, vin impreuna de la scoala, insa nu se mai viziteaza, mi-a zis ca s-a cumintit.

Mos Nicolae a venit cu o bluza, o caciula si-un fular. A lasat-o mai moale cu cadourile scumpe, acum ne aflam la capitolul moda. Cat mai multe lucruri, sa se poate schimba in fiecare zi, dar mai avem pana acolo...


Diana si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

quote:
Originally posted by Sanca
Mqqm, fata ta are bear de la Build-a-Bear? Si Elliot are un iepure, si vad ca beagle lui frati'su tot la el a ajuns....



Da, da, de la build-a-bear e ursa. E foarte importanta, cand a nins prima data a trebuit dusa afara sa vada si ea prima zapada din viata ei...


www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Alma,ai mare dreptate...si incerc sa il feresc pe Alex de astfel de persoane atat cat pot mai mult,dar nu pot fi non stop alaturi de el...Sper sa obtin rezultate pana la urma...Multam' de intelegere!
Bine ca Diana e cuminte si constiincioasa...ce sa faci?asa sunt fetele,mai cuminti...heheheheheh...Lasa ca poate Luana va fi mai altfel....sau imi fac visuri?!
Una peste alta sanatosi sa fim si vom trece cu bine de greutati!
Dragelor,va doresc un weekend placut si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ce mai faceti?

Maine e prima faza a examenului de care ziceam. 2.5 ore fara pauza, matematica si engleza. Mi-e asa de mila de ea ca e primul examen serios din viata ei (pe-aici n-au olimpiade si teze asa ca nu are nici un antrenament). Tare curioasa sunt cum o sa se comporte psihic, de fapt de asta sunt cel mai curioasa; pana acum e cool, sper sa ramana asa (ah, si sa nu-i uit sticla cu apa si s-o trimit la pipi inainte de intra , cam asta e jobul meu)...

Am uploadat un clip de la recital, daca vreti sa va delectati (inca nu e "marfa de nivel de examen", da-i dragut orisicum, zise cioara...). Intre timp poate reusesc sa pun si bucatele din prezentarea de moda de la scoala lui fiu-meu, sa va amuzati un pic, da' nu stiu cand, exact.

Sanca, ai luat bradul? De la Ikea il iau si eu in fiecare an. Vreau numai s-astept sa vina mama sa o cooptez si pe ea in activitate. Sper sa nu dispara toti brazii frumusei de acolo pana miercuri!


Un weekend glorios tuturor!


www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor azi radiez de bucurie... O inteleg pe Ana cu problema ei, ca si in clasa lui Matei, e un baiat - Taylor, care era ne terorizeaza pe toti. La inceputul scolii, se luase de ghiozdanul lui Elliot. Pleca cu el, il trantea, eram exasperata ca-l distruge dupa numa o luna de scoala. Scoala il pedepsea, dar nu indeajuns. Ei bine, acest Taylor e cel mai bun prieten a lui Matei. . . Diplomatic incercam sa-i arat lui Matei ca Taylor nu e tocmai potrivit pentru el. Norocul e ca se vedeau numa la scoala... Ei bine, astazi, Matei, cu tristetze in glas imi spune ca de la anu, Taylor o sa fie la alta scoala. . . Mi-am ascuns bucuria cu greutate. . .

Noi am luat pomul, sta in sufragerie nedecorat, ca nu am avut timp de el. Maine sau asta seara sa ne mobilizam cu mic cu mare si sa punem ornamentele. Poate pun si muzica de Craciun. Am descoperit un cantec (nu asa de nou) - Drummer Boy, dar nu cel de BonnieM - ci de Jars of Clay. Asta e cantecul meu de Xmas anul asta.

MQQM - clipul de la recital o sa-l vizionez de acasa, ca la calculatorul asta nu am sonor. Cand vine mama?

Alma, copii mei nu au voie decat jumate de ora - o ora maxim sambata si duminica pe calculator. In cursul saptamanii sta inchis. Nu au nici jocuri electronice. Dar serile, deabea avem timp sa stam la dinner si sa terminam lectiile....

Ana, atentie mare cu baiatul tau, cu codurile si alte minuni, sa nu ajunga si el ca tanarul din Arad, cautat de americani. . .

Un week end super la toata lumea.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am reusit si am impodobit pomul!!!

Poze - http://community.webshots.com/album/556307666ijuEUV

MqqM am ascultat Sonatina in G Major. Pentru varsta ei, fata ta canta la pian extraordinar de bine. I-am aratat si lui Elliot, ce bine canta un copil de varsta lui. A fost si el impresionat.

un week end placut la toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ioi, Sanca, ce bradut frumos ati impodobit! Si ce professional arata! Asa brazi faini aveti voi acolo in tarile calde? De la Ikea? Mi-a placut tare poza in care Matei il imbratiseaza pe Elliot si el pare ca "enjoy" dragostea frateasca Ah, si l-am vazut si pe Oreo, chiar vroiam sa te intreb daca mai e cu voi, dar am uitat. E un dulce cu nasuc negru. Super! Eu n-am talente la brad, oricate chestii pun, tot amator arata, dar incercam. Si multumim de apreciere a sonatinei, nu-i place sa exerseze si "uita", dar ii place sa cante. Io's un soi de injiner, asa ca nu stiu mai mult decat daca ma gadila la urechi au ba.

Ah, ma declar solidara cu voi, vroiam sa contribui si eu cu un nume, avem si noi un "sergiu", "taylor", etc. In cazul nostru numele e "Estella" si anul trecut a fost in clasa paralela. M-a informat teacher de influentele ei la interviu. Nu a corupt-o inca, dar o deranjeaza si o sacaie pe a mea in ore...

Fetelor, ce zi am avut! Una din alea in care imi pare rau c-am ajuns aici. Lasand la o parte corectitudinea politica, nu vreau sa credeti nici ca sunt rasista, nici ca generalizez aiurea, dar m-am socat. A fost examenul de care va vorbeam. Au fost vreo mie de copii si m-am asteptat la multi chinezi, dar sincer, am fost inghitita de marea galbena. Am reusit sa vad vreo 3 albi si vreo 10 indieni cand asteptam sa intre copiii, in rest numai asiatici. In sala fii-mii au fost in jur de 200 de copii, ea mi-a zis ca a numarat 5 albi. Acum, cum ziceam, nu ca ar conta, daca:
a) nu si-ar impinge copiii in halul ala (bietii copii nu au deloc timp liber, asta e echivalent cu a fi parinte delasator in cultura lor, sar din matematica in engleza, in arta, muzica, inot, badminton, orice). Eu la asa ceva nu particip pt ca am alte principii
b) nu ar fi asa exclusivisti (adica parintii incurajeaza prieteniile intre copii asiatici, sperand ca, copiii nu vor fi chiar asa "banane"). Asta e cea mai dureroasa parte, ca acolo fiind 50% fete garantat, am sperat ca isi va gasi prietene.
De aceea, am ajuns sa ma indoiesc la cel mai serios mod si mi-e ciuda de mor ca trebuie cumva sa aleg intre educatie si viata sociala pt ea. Si chiar nu stiu care e mai importanta.
In general copila, sarmana, e optimista si n-a avut emotii, dar eu m-am deprimat tare cu ce am vazut. Rezultatul vine in ianuarie, vor fi decimati la etapa asta de la 1000 la 200, cate 100 de fete si de baieti. Decoamdata mergem cu curentul, dar... Cam asa a fost...


www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

O zi buna la toata lumea.
Ieri am facut o ciorba de burta .... .... Am mancat eu cu parintii mei, ca sotul si copii nu se ating de o asemenea delicatesa.

Mqqm, fata ta are prietene bune acuma? Intreb pentru ca Elliot al meu e cam tacut la scoala, dar acasa are logoree... (cred ca sa compenseze). Daca are deja un cerc de prietene, nu trebuie sa-ti faci probleme. Eu anul trecut ma uitam la La Jolla Country Day, o scoala care introduce limbi straine in clasa a 2 a, si care arata tentant de bine. Deabea acuma aflu de ce petreceri se tin "copii" de acolo... Si cum intr-o noapte, in La Jolla, la un bairman a sarit un baiat de pe casa drepti pe un Jaguar, parcat in strada. Nu au nici un fel de respect - pentru nimic si nimeni. Cel putin orientalii au mare respect pentru familie.
Saptamana asta e ultima de scoala, inainte de vacanta de iarna. Deabea astept sa luam vacanta. Mai am o gramada de cumparaturi de facut. De Elliot am scapat. Anul asta primeste un ipod nano (2GB).

Mergi la inceput