Copii din 1996 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, eu am avut un week end . .. De-mi venea sa-mi dau demisia de mama si sa-mi iau campii. .. .

Ana, cu ce le-ai gresit de-ti dau o materie asa brutala in numa o saptamana de predare? Bataie de joc. Nu ai putea sa scrii o petitie semnata de mai multi, ca ceea ce a fost predat e prea "concentrat?" . .. Oricum, bafta la exam.

Brenda, nu intrii sa ne scrii ce a facut Diana la concurs?

Dana, nici o suparare. Amandoi baietii sant nascuti aici. In Romania au fost in cateva vacante, cu noi. Bafta la sedinta cu parintii. Binenteles ca o sa fie bine, ca e copil destept si greselile pe care le face sant minore.

Miki, nasol cu rotatzia asta. Ce ideie proasta . . .
Poate ar trebuii sa-l dau si eu pe Elliot la basket, ca toate hainele murdare, sant pe langa cos, nu in cosul de rufe .. .. Eu saptamana viitoare am programare cu Elliot la ochi.. .. . Emotii...
Apropo de gafe la engleza. Pe testul de speling a lui Matei (fratele lui Elliot) am citit Beer. M-am tot uitat la el, si ma intrebam, de ce ii invata din clasa 2 a, sa scrie corect bere... Cand colo era Been - nu formase "n" ca lumea.

MQQM, bine ai revenit. Si la noi e o scoala asa. Culmea ca e vis a vis de unde stam noi. Nu am fost sa o inspectez prea mult ca 90 la suta din studenti sant negrii. Nu am nimic cu ei, dar nu vreau nici baietii mei sa se simta in minoritate... Plus de asta, nu pot zice ca santem intr-un cartier sau oras cu un procentaj mare de african - americans (ca sa fiu politicaly correct). Asa ca nu am incercat. Plus de asta mai au un sistem de admitere aiurea, unde dau prioritate la frati si surori, si dupa aia mai raman 4-5 locuri, pe care se bat 100 de studenti.
Saptamana viitoare avem si noi Thanksgivingul nostru. Ma gandesc ca in loc de curcan sa fac un pui la cuptor, ca noi nu prea ne dam in vant dupa curcan... Dar pui avem tot anul ... Habar n-am ce sa fac. Mai am o saptamana de decis.

Elliot mi-a facut bine la spelling test, a luat 92 %, se cunoaste ca a studiat. In week end nu si-a adus cartea acasa, ca nu stia ca o sa-l pun sa studieze sambata....
Sambata am fost la capatul rabdarilor cu el. Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Cum faci un copil sa-si vada greselile si sa fie raspunzator de ceea ce face??? Sambata alerga fratisu dupa el. Blegomanul se impiedica de slapi ce-i avea in picioare, si cade. Si incepe sa-l bata pe frati'su ca doar din cauza lui a cazut, mai mai sa-i sparga capul de ciment.... L-am pedepsit, si seara nu a mers la film, si l-am trimis la culcare de la 1900... Lacrimi multe, insistente, promisiuni. Nimik. Am ramas neclintita la decizia mea. Si nici banii pe saptamana asta nu i-a primit. Si tot nu realizeaza ce a facut rau, cu toata pledoaria care i-am facut-o. Imi racesc gura degeaba si-mi toc si nervii . .. El tot vina pe fratisu o da, ca e mai usor decat sa-si vada propriile greseli. . . Doar frati'su alerga dupa el...
A, si pentru ca tot veni vorba de memorat, la sedinta cu parintii, am aflat ca vor avea de memorat o poezie. Mi-a zis profesorul lui Elliot ce poezie, dar nu s-a inregistrat in memorie.

m-am intins la vorba, dar a trebuit sa recuperez ca nu am mai intrat de mult.



Ana, si nu zici nimik???
LA MULTI ANI
"Multi ani traiasca / Multi ani traiasca / LAAAA MMMUUUULLLLTII AAAAAAANNIIII !!!



Fericire, sanatate si tot ce-ti doresti





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Wow, Ana, ! La multi ani! Multa sanatate si fericire deplina iti doresc tie si celor dragi tie!
Brenda, nu stiu daca ai observat, dar in general la sporturile care au componenta artistica nedreptatile se intampla pana la cele mai inalte nivele. Gimnastica, patinajul artistic, dansul sportiv au toate o componenta subiectiva de care se pot folosi cei care vor sa favorizeze un concurent in detrimentul altuia. Numai la olimpiade cate "cazuri" celebre au fost, asa ca nu ma mir. Pacat ca inca de la varsta de copii trebuie sa invete ca exista nedrepate.
Sanca, eu am fost la open house, da' nici urma de negri acolo. O gramada de asiatici, da, insa asiaticii sunt in toate scolile bune, ca in cele de elita ce sa mai zic, n-ai ce le face. Singura prioritate la scoala asta e capacitatea intelectuala a copilului dovedita la examen si un interviu. Cu toate ca anul de studiu e vreo cinspe mii, nu te intreaba daca poti plati decat dupa ce accepta copilul. Iar daca nu poti, nu refuza un copil admis niciodata, ii ofera scholarship. E un sistem unic din cate stiu eu, dar nu pot sa neg ca deja ma ingrijoreaza numarul asiaticilor de-acolo. Pe partea cealalta e ca asa e si aici unde e acum: 6 fete (din 24 de copii) din care 4 chineze. Si e la public. I-am si propus sa invete chineza daca tot e cu ei numai...
Miki, cu cat drag imi amintesc de ierbarul meu! Si de insectar...

Gata, fugim la karate acum... Mai trec maine poate da Ana de beut ceva, hahaha...


*´¨)
 Â¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´www.myspace.com/mqqm" target="_blank">**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

MQQM, scoala de care ziceam eu e de stat. Cred ca selectia a fost facuta din scolile din cartiere mai proaste, si copii sant adusi cu autobuze... Aici e aiurea rau sistemul de selectie. Si eu pusesem ochii pe o scoala private de 15 mii pe an. Nu m-am bagat ca m-am gandit ca daca ii accepta, si pe urma nu le da scolarship, ce ma fac, ca la datorii nu ma bag (inca) - am tot timpul cand or fi la facultate.. Numai examenele de admitere erau in jur de 500 pe copil, si nu mi-a dat mana, la timpul acela.
Oricum sant foarte multumita de scoala actuala.
Eu sant la capatul nervilor si rabdarilor cu Elliot. Azi dimineata iara l-a captusit pe fratisu. El nu si-a invatat lectia de sambata cand l-am taiat de la mers la film si de la banii pe saptamana asta... Si totul a inceput dintr-o nimica. Cel mic il striga pe toate numerele - nimic jignitor, era chiar haios. Astazi a luat-o pe coaja, pentru ca atunci cand imi faceam pledoaria si morala necesara - il bufnea rasul. . . Lui i se parea comic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Hi,hi,hi.....Ana baga capul la fund precum strutzul.....ei,lasa,sa vezi ce paguba ii facem cind o apare,tineti-va bine:cind intra pe usa aprindem lumina si strigam in cor:Sampaniaaaaaaaaa!

Diana face dans sportiv.Ce sa mai zic? MQQM,ai dreptate.Una din timpeniile care se intimpla este ca unii antrenori sint si arbitri,si evident ca-s puncteaza perechile lor,nu? Si asta e doar un mic "amanunt".....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Brenda, cum zicea si MQQM, trebuie explicat de acuma copilei cum sta cu scorurile. Cand o sa mearga la competitii mai mari, juriu nu v-a stii perechile, si o sa fie o notare mai corecta.

Ana, haide intra sarabatorit-o ca noi tot iti cantam. De 3 zile-ncoace, gura nu ne tace...

MQQM - pune informatiile fetei tale sa te adaug pe lista daca vrei.

Eu am ajuns la consultatii PSI cu Elliot .. .. Sant in culmile disperarii. (de mi-as gasi un perete mai moale...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ana-Maria!!!!! Sa traiesti happy si vesela ca de obicei alaturi de dragii tai dragi!
Cum ai petrecut?

Noi avem sambata petrecere cu copiii, acasa, ca doar in orasul asta amarat nu e nici un loc in care sa poti face o petrecere pentru copii...si deja imi vine sa plec de acasa :)). Noa, dar cumva vor trece cateva ore...

Pupi la toate si un sf. de saptamana placut!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna seara fetelor!

La mine ieri nu a mers forumul iar azi am fost la munci de dimineata asa ca abia acum imi fac apariti!

In primul rind "la multi ani Ana" sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Eu am fost si am facut "rezervare" pentru ziua lui Andrei asa ca cu asta am rezolvat-o!Dati-mi idei cu ce sa mai servesc copii acolo,in pret intra si o portie de pommes frites,plus tortuletul care il fac,sa ma gindesc poate fac si o tarta cu fructe,dar parca as mai vrea ceva dar nu dulce!
Asa ca SANCA,ideea cu pizza cade,parca niste aperitive gen pateuri cu diverse umpluturi!Astept idei de la voi,dar nu ma trimeti sa cumpar ca si asa cu cadoul pe care vrem sa i-l facem este cam mult!oricum cred ca voi cumula cadoul de ziua lui(ne-am hotarit sa-i luam bicicleta ca a crescut si aia pe care a avut-o i-a "ramas mica")cu cadoul de Sf.Andrei si la Mos Neculaie doar ceva dulciuri!

Am fost si la scoala si m-am conversat vreo 10 min. cu invatatoarea care nu mi-a dat nici un raspuns la intrebarea principala mi-a spus ca o sa aflam la sedinta care s-a mutat pe 28 nov.
In rest pubertatea isi spune cuvintul si la scoala,este obosit (probabil datorita framintarilor interioare).
Nu mi-a zis nimic de rau dar vrea mai multa implicare din partea lui(cind l-am intrebat de ce nu participa la munca in echipa mi-a spus despre colegi ca sunt prea lenesi!)

Inca o data i-a spus invatatoarea sa spuna atunci cind nu intelege(asta apropos de faptul ca mi-a spus ca el e roman si invatatoarea vorbeste cu accent)si sa o corecteze atunci cind greseste ca si ea este om si greseste si sa se implicemai mult chiar daca i se pare usor.

Hai ca v-am facut capul calendar cu problemele mele!
MIKI,la multe sedinte de baschet in continuare!
SANCA,chiar sunt curioasa daca dau rezultat sedintele tale,pentru ca sa stii ca si eu m-am gindit daca nu o scoatem la capat sa apelam la "specialisti".Deocamdata e liniste!
MIHAELA,voi simbata faceti petrecerea?
BRENDA imi pare rau ca n-a iesit asa cum v-ati dorit la concurs si da zic si eu ca trebuie sa ne pregatim copii si pentru esecuri!Dar cum ramine sa ne consultam!
mQQm,mult succes la scoala si fetitei si baiatului,si sa ne spui sincer nu-i asa ca fetele sunt altfel?eu zic ca-s mai constiicioase mai ordonate mai...altfel!Eu intreb pentru ca nu am o fata!

Ma duc la odihna ca-s tare obosita!
Dar miine ma przint la apel!


Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ufff, azi n-am fost la scoala, nu stiu ce are... Burta deranjata de azi dimineata, insa n-a fost prea rau. As fi trimis-o la scoala, dar am zis s-o las sa leneveasca o zi ca n-o pierde mare lucru la scoala. Acum, spre seara, pe langa ca n-a mancat mai nimic azi mi-a facut si febra. Si mai si dau astia la stiri ca dulciurile produse de Hershey de curand contin salmonela!

Ma duc acum sa-i dau un tylenol si sa vad cum pot s-o mai bibilesc un pic.

De fapt vroiam sa va spun si ca am gasit "omuletul lui Gopo" pe youtube si a fost deosebit de apreciat la noi.

Numai bine va doresc...



*´¨)
 Â¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´www.myspace.com/mqqm" target="_blank">**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Dana, eu am ajuns la Consultatii PSI aici pe forum
Adica am postat sa mai mi se dea ceva sfaturi ca simt ca-mi iau campii intr-o zi ...
Oricum trebuie sa-mi schimb mentalitatea ca Elliot e baiat mare, si sa mai pun si raspundere pe umerii lui Matei. Astazi de ex s-a dus socrella sa-i urmareasca, si am gasit "buba" - adica de ce merge Matei mai incet decat Elliot. Pai el merge in zig zag .. . Probabil ca sa nu-l tinteasca careva, eu stiu ce o fi in mintea lui ..

Mqqm o sa fac si eu un search pentru Gopo ca mi-ai facut curioasa.

Dana, eu la aperitive, nu prea am ce sfat sa-ti dau. La noi se gasesc in super market, congelate, doar le bagi in cuptor si 30 min mai tarziu ai fel de fel de bunatati. Sant unele cu ciuperci ... si mai sant niste quiche micute ...
si petrecere frumoasa la ziua lui Andrei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna dimineata! Ma tot uit pe geam si nu-mi vine sa cred ce vereme minunata. S-a zapacit de tot vremea asta, om fi noi, oamenii de vina? Ieri au fost 20 de grade.

Brenda, ce frumos ca face dansuri. Chiar sunt concursuri in tarisoara noastra? Nu stiam. Bafta in continuare.

Sanca, eu zic sa nu iti faci probleme, e o etapa si precis o sa treaca. Si eu am tendinta sa il invinovatesc pe Andreiu de toate si am constatat de curand ca Luca profita din plin. Il necajeste pe Andrei si cand riposteaza, tot cel mare si-o ia. Aseara, de nervi, i-a tras lui Luca o minge in spate, de l-a deplasat un metru. Am sarit la Andrei si l-am trimis in camera lui, dar apoi, in urma reconstituirii, am ajunsla concluzia ca Luca il sacaia de 10 minute si ii spunea ca e fraier si nu stie sa traga "bombe" cu mingea.

mQQm, sanatate la copil bolnav. Cum sa fie salmonela in dulciuri?

andacos, vad ca si tu ai treaba cu petreceri. O faci cu o tema anume?

mihaela_s, pacat ca nu aveti niciun loc. Ca acasa e nebunie, te cred ca nu prea iti arde.

Noi avem pe 30 petrecere dubla: Ziua de nastere a lui Luca si onomastica lui Andrei. De doi ani facem intr-.un loc asa ca respectam traditia. Anul asta tema o sa fie sport.

Andreiu e acum innebunit cu oracolele. Vine in fiecare zi cu cate unul, mai ales de la fete si se uita cu interes mai ales la intrebari de genul: ce baiat din clasa iti place? Si a gasit ca "febletea" lui a indicat un anume A.M misterios. Hehe, o fi el? Ca doar il cheama Andrei MIhaescu.
Baietii vostri cum stau la capitolul asta? Andreiu o place mult pe una din colegele de clasa, Laura, dar nu vorbeste niciodata cu ea, nici macar in pauze, ca sa nu rada baietii de el. In schimb zilnic merge la scoala cu o alta fata, de care nu e interesat (e si cu un cap mai mare ca el) si nu are nicio problema in a vorbi si a se afisa cu ea. Ca nimeni nu face legatura dintre el si ea. Acum nu stie cum sa ii strecoare Laurei invitatia la ziua de sf. Andrei.

Ce nasol, am inceput sa avem probleme din astea. Off

O zi buna.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)

Mergi la inceput